Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kırmızı Şeytanlar bu sene ligde ne yapar?

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Şampiyonluk

2 18.18%
  • Şampiyonlar Ligi bileti alır

3 27.27%
  • UEFA bileti alır

4 36.36%
  • Avrupa'ya hiçbir bilet alamaz

0 0%
  • Orta sıralarda kalır

0 0%
  • Küme düşer

2 18.18%
Sayfa 8 / 21 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 601 sonuç

Konu: Biraz Heves, Biraz Cesaret, Bu Şehir Size Emanet

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

UEFA da rakibimiz belli oluyor çok heycanlıyım

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Hazırlık Maçlarımız
    Sezon öncesi olmasının etkisi çok gürüldi ilk haftalarda sıkıntı çekebiliriz

UEFA da rakiplerimiz

UEFA ya listemizi gönderdik, Cenk Güvenç, Murat Ceylan, Fevzi Özkan ve Mikail Albayrak ın ismini vermedik

Yavaş yavaş bizi ciddiye almaya başladılar, bundan sonra işimiz daha zor olacaktır

Şampiyonluk pirimini en yüksek yaptık

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

TOP SAHAYA İNİYOR

Ligin yeni ekibi Erciyes deplasmanıyla başlayacağız sonra Dnipro deplasmanına gideceğiz. Cezalı olan Aykut ilk maçta forma giyemeyecek. Topuz ve Hurşut un sözleşmeleri sezon sonu bitiyor ancak Topuzun sözleşmesinde 20 lig maçına çıkarsa 1 yıl uzar maddesi var
    Çok önemli bir kara alarak BOUM u kaptanlığa getirdik ve Topuz 2. kaptan oldu. takımdaki oyuncular Bouma çok saygı duyuyorlar iyi bir etki yarattı.

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Okay a nazar ettik ya, Hazırlık maçlarında gösterdiği performanla beni çok etkilemişti iyiki bonservis bedeli belirlemişim diyordum antrenmanda sakatlandı 3 ay yok

Geçen sezon sonu 3 ay sakatlanan Kağan, takımla birlikte çalışmaya başladı

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Sakatlanan Okay ın yerine UEFA listesinde Cenk in adını verdik

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Süper Lige Zor ama iyi balşadık. AVrupa maçımız olduğu için yedek ağırlıklı çıktık ve buda bizi zorladı ama Topuz sazı eline aldı ve sözü söyledş

RÜYA GİBİ BAŞLANGIÇ
    Takımın başındaki ilk avrupa maçım olduğu için tedirgindim, Sağ ve Sol kanatta görmek istediğim hareketleri Hurşut ve Erkan çok güzel gösterdi, Gerek driplinkleri gerekse zaman zaman yer değiştirerek rakibi şaşırtmalarıyla özellikle Erkan çok etkili oldu. Sonrasında 2 gol birden yiyince az bi çekindim ama sonra da kaptan sahne aldı ve geçen sezon bıraktığı yerden devam ediyor. Tur için büyük avantaj sağladık

İsmail 4 hafta sakatlandı

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Kombineler tükenmedi
    Çok az sayı bunu arttırmamız gerekiyor

Ama yakaladığımız ortalama seyirciden memnunum dahada artacaltır

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Geçen sezon gayet iyi geçmiş. Ancak bu sezon galibiyet sayının artması gerekiyor. 23-24 galibiyeti bulursan şampiyonluk yolunda buyuk bir adım atmış olursun. hoş 72-76 puanla 2. 3. olduğumuda hatırlıyorum Süper Ligde

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    Geçen sezon gayet iyi geçmiş. Ancak bu sezon galibiyet sayının artması gerekiyor. 23-24 galibiyeti bulursan şampiyonluk yolunda buyuk bir adım atmış olursun. hoş 72-76 puanla 2. 3. olduğumuda hatırlıyorum Süper Ligde
    Bu sezon 3 kulvar var
    Zorlanacağız ama elimizden geleni saha koyacağız

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

3 kulvarda mücadele etmek zor oluyor. özellikle hepsinde sona yaklaşınca inanılmaz yıpratıcı oluyor. Sezon sonunda adamlar dinlenebilsin diye nerdeyse antreman yapmayacaktım

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Kafalar burda değil
    sonraki maçı düşünerek rotasyonlu çıktık, yaptığımız değişikliklerle 1-1 i bulsakta başka gol atamadık

ZAMANLAMA HARİKASI
    Transfer döneminin bitimine az bi zaman kala bizimkilerin yaptığına bak bi kaç tane çok kaliteli isim menajeri kendisi bize gelmişti oysa

Çok şükür Turladık
    Erkan Zengin diyorum başka birşey demiyorum, Hosny den sonra frikik golümüz yoktu o da oldu Erkan sayesinde nasıl bi oyuncu bu arkadaş çok sevdim

GRUBLARDAKİ RAKİPLERİMİZ
    Trabzon Anji yi eleyemedi ve UEFA da 3 takımız cümleten başarılar

Bu da GS nin Şampiyonlar ligi grubu

Ve oluşan yeni Fikstürümüz

Gruplara kaldığımız için 1.130.000 i kasaya koyduk
    Last edited by burhankemal : 25.Şubat.2013 at 17:27

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    3 kulvarda mücadele etmek zor oluyor. özellikle hepsinde sona yaklaşınca inanılmaz yıpratıcı oluyor. Sezon sonunda adamlar dinlenebilsin diye nerdeyse antreman yapmayacaktım
    Bu fikri beğendim ama gerçekten, bende öyle deneyeyim

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

TRANSFER SEZONU BİTTİ ÜLKEMİZDEN TRANSFER HAREKETİ
    GS göz dolduruyor

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Transfer zamanı geçti, bizim başkan değişti

BELEDİYE BAŞKANI WEBO
    Resmen sahadan sildiler bizi hiç varlık gösteremedik, Webo sırtlıyor takımı helal olsun

Braga maçı öncesi hiç iyi sinyaller vermedik haydi hayırlısı bakalım

Nesil
    2012

Dnipro gibi her takıma sürpriz yapabilecek bir takımı 2 maçta'da yenerek büyük başarı sağlamışsın bence , AL grubu'da öyle aman aman değil 2. olarak çıkma olasılığın yüksek diye düşünüyorum ,

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Dnipro gibi her takıma sürpriz yapabilecek bir takımı 2 maçta'da yenerek büyük başarı sağlamışsın bence , AL grubu'da öyle aman aman değil 2. olarak çıkma olasılığın yüksek diye düşünüyorum ,
    Bizim ilk Avrupa tecrübemiz olacağı için ne olur bilemem ama elimizden geleni yapacacğız, bide ligde ki moral bozuklukları etkilemez umarım

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by burhankemal View Post
    Bizim ilk Avrupa tecrübemiz olacağı için ne olur bilemem ama elimizden geleni yapacacğız, bide ligde ki moral bozuklukları etkilemez umarım
    En fazla ilk maçı etkiler sonra ligde seri 2-3 maç takımı kendine getirir ,

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

En fazla ilk maçı etkiler sonra ligde seri 2-3 maç takımı kendine getirir ,
    Böyle düşünmene çok sevindim gerçekten teşekkürler

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

MERSİN AVRUPA SAHNESİNE
    Bu maçtan puan almak çok önemliydi, maç içerisinde de zaten haddimizi bilerek oynadık tam maç gitti derken Willian yüzümüzü güldürdü sağolsun

Bizim ligde GS ambargosu devam ediyor bu takımı durdurabileceğimizi sanmıyorum yakın zamanda

Ligin en zor fikstürü dönemindeyiz sanırsam bi an önce birşeyler yapmamız lazım yoksa çok kötü şeyler olabilir

Avrupa Mesaisi
    Bu maçta bu skoru haketmediğimiz düşünüyorum. Özellikle kalecimiz 2 kez penaltı kurtardı ancak dönen topta bizimkiler alık alık bakınca elin adamı bakmadı

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Teknik heyetle çare arayışı içerisine girdik artık birşeyler yapmanın vakti geldi.....

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

BU DÜZEN BÖYLE GİTMEZ
    Oyun anlayışımızı ve taktiğimizi biraz değiştirdik.
    Oyunu rakip sahada oynayan topun bizde olduğu ve oyunu bizim yönlendirdiğimiz bir felsefe istiyoruz artık
    TÜRKİYE nin BARCELONA sı olmak istiyoruz

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Yeni taktiğimizle ilk maçımızdı sistemden çok 3 puan öncelikliydi ama sistemimizinde etkisi görüldü

...........THIS IS MERSIN...........
    Bu kadar iyisini bu kadar erken beklemiyordum, söze gerek yok herşey ortada

Bu maç UEFA da bizim için ya devam ya tamam maçıydı ve devam etmeyi seçtik

Antalya bu sezon GS nin en yakın takipçisi GS den başka hiçbir takımız bir sezonu bir sezonunu tutmuyor nasıl iş anlamadım

Bu oyuna yakışmayan bir kayıp oldu. Bu maçla birlikte şunu anladım skor olarak rahatlayınca değin atabildiğimiz kadar atacağız yoksa taktiğimiz kontraya çok müsait, zira DC oyuncularımızın hızı yetersiz

Bu galbiyetin önemi çok fazlaydı 2.lik için kapışıyorduk kazanmamız yerimizde rahat etmemizi sağladı

Birşey gözüme çarptı, sezon içerisindeki fikstür olarak en zor dönemi geride bıraktık sanırım

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Bu taktiğin en önemli yanı sadece forvet değil bütün takım olacak gol arıyoruz, sağ bek sol bek, sağ kanat sol kanat ortasaha herkes ceza sahası içine kaçmaya çalışıyor
    Çıkışımız devam ediyor çok şükür

Kusura bakma BJK bizimde puana ihtiyacımız var, BJK yine çok kötü hocayı yine kovdular

Avrupa maçı öncesi iyi moral oldu bize şimdi sırada Braga maçı var

Antrenman ve Altyapı tesislerimizin yenilenmesi işi tamamlandı işte görüntü

A.Madridden kiraladığımız Cenk in bacağı kırıldı sezonu kapattı aldığı para çok değil ama kiralık anlaşmasını fesh etmeyi düşünüyoruz İspanyaya dönerse iyileşme süreci kısalır diye düşünüyorum böylece seneye tekrar alabiliriz, çok geçmiş olsun CENK
    biz şimdi devre arasında DC bulmamız gerekiyor

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Braga Maçı öncesi Çarpıcı Manşet

bu şehir size emanet
    Aslanlarım benim. Golü yiyince aslında bu sene çıkamasakta birşey olma dedim ama sonrasında öyle bir oynadı kı benimkiler 2.Kaptan Topuz maystro gibiydi resmen. Tarihi bir galibiyet aldık, Bu sonuçla gruptan çıkmayı garantiledik

Grup 1.liği için İngiltere de Wolves i 3-0 yenmemiz gerekiyor . Bende sanmıyorum o yüzden lig maçı bizim için daha önemli olacak artık

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Sistem değişikliği işe yaramış. Avrupa Ligi'nde gruptan çıkmak ise harika olmuş. Wolves deplasmanında yedeklerle çık bence. Lig daha önemli şu anda.
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

İnternette sorun vardı devre arasını bitirdim bugün ilerley saatlerde SS leri verecem yine çok güzel oyuncularla anlaştık sene sonu için

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Türkiye kupası iyice sinir etmeye başladı bizi vay arkadaş kupada resmen etkisiz elemanız, yakında turnuvayada almayacaklar diye korkuyorum

DERBİ DEDİĞİN BÖYLE OLUR
    Çok güzel bir maçtı bizim kazanmamızda ayrı bir tatlı oldu

İngilte de umduğumuzu bulamadık, Ama ilk kez katıldığımız UEFA da hem gruplara kalmak hemde gruptan çıkmaz bence bir başarıdır zaten

Temsilcilerimizin durumları

Fener ölüm grubundan çıkamamız

GS bizimle beraber devam edecek

VE rakiplerimiz

Rakibimz Bundesliga nın lideri

Ligde ilkyarının son maçında dinlendik, sahada piknik yaotı benimkiler

İlkyarının görünümü

Özellikte oyun anlayışımızı değiştirdikten sonra yaptığımız sıçrayış çok iyi oldu şimdi devre arası operasyonu na başlıyoruz

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Devre arasında daha çok gelecek sezon gelmesi için transferler yaptık, onları eğer UEFA da turu geçersek açıklayacam
    Bu takıma katılması için önceden anlaştığımız bir isim

Takıma derinlik kazandırmak için yaptığımız bir transfer, Hem oyuncu hem 18 yaş altı asistanım kendisi

Kaptanımız Boum 9 Şubat a kadar Afrika kupasında Cenk de sakat, o yüzden altarnatif oluşturmaya çalıştık ve eski talebemizi çağırdık yine sağolsun kırmadı geldi

Geçen sezon altyapımızdan çıkan 2 oyuncumuza dikkat çekmek isterim

Bu oyuncumuz Hataysporda kiralık forma giyiyor bu sene her maçında rapor alıyorum

Cenk Tosun 525.000 e Göztepeye gitti
    Moreno nun kiralık anlaşması feshedildi
    Topuzun sözlemesi uzatıldı, mali durum elverirse Topuz u biz emekli etmek istiyoruz çok memnunum açıkçası

Nesil
    2012

Hocam birden fena toparlamışsın takımı arka arkaya çok önemli galibiyetler FB maçı hariç diğerleri çok iyi olmuş bize 5 atmayaydın iyiydi

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Hocam birden fena toparlamışsın takımı arka arkaya çok önemli galibiyetler FB maçı hariç diğerleri çok iyi olmuş bize 5 atmayaydın iyiydi

Türkiye nin Barcelona sı olmak için çıktık yola ama o maçta bi ara acaba gerçekten Barcelona yı yönetiyorum ben diye bi kontrol ettim

Sayfa 8 / 21 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri