Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kırmızı Şeytanlar bu sene ligde ne yapar?

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Şampiyonluk

2 18.18%
  • Şampiyonlar Ligi bileti alır

3 27.27%
  • UEFA bileti alır

4 36.36%
  • Avrupa'ya hiçbir bilet alamaz

0 0%
  • Orta sıralarda kalır

0 0%
  • Küme düşer

2 18.18%
1 ile 30 arası toplam 601 sonuç

Konu: Biraz Heves, Biraz Cesaret, Bu Şehir Size Emanet

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

En fazla ilk maçı etkiler sonra ligde seri 2-3 maç takımı kendine getirir ,
    Böyle düşünmene çok sevindim gerçekten teşekkürler

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

MERSİN AVRUPA SAHNESİNE
    Bu maçtan puan almak çok önemliydi, maç içerisinde de zaten haddimizi bilerek oynadık tam maç gitti derken Willian yüzümüzü güldürdü sağolsun

Bizim ligde GS ambargosu devam ediyor bu takımı durdurabileceğimizi sanmıyorum yakın zamanda

Ligin en zor fikstürü dönemindeyiz sanırsam bi an önce birşeyler yapmamız lazım yoksa çok kötü şeyler olabilir

Avrupa Mesaisi
    Bu maçta bu skoru haketmediğimiz düşünüyorum. Özellikle kalecimiz 2 kez penaltı kurtardı ancak dönen topta bizimkiler alık alık bakınca elin adamı bakmadı

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

BU DÜZEN BÖYLE GİTMEZ
    Oyun anlayışımızı ve taktiğimizi biraz değiştirdik.
    Oyunu rakip sahada oynayan topun bizde olduğu ve oyunu bizim yönlendirdiğimiz bir felsefe istiyoruz artık
    TÜRKİYE nin BARCELONA sı olmak istiyoruz

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Yeni taktiğimizle ilk maçımızdı sistemden çok 3 puan öncelikliydi ama sistemimizinde etkisi görüldü

...........THIS IS MERSIN...........
    Bu kadar iyisini bu kadar erken beklemiyordum, söze gerek yok herşey ortada

Bu maç UEFA da bizim için ya devam ya tamam maçıydı ve devam etmeyi seçtik

Antalya bu sezon GS nin en yakın takipçisi GS den başka hiçbir takımız bir sezonu bir sezonunu tutmuyor nasıl iş anlamadım

Bu oyuna yakışmayan bir kayıp oldu. Bu maçla birlikte şunu anladım skor olarak rahatlayınca değin atabildiğimiz kadar atacağız yoksa taktiğimiz kontraya çok müsait, zira DC oyuncularımızın hızı yetersiz

Bu galbiyetin önemi çok fazlaydı 2.lik için kapışıyorduk kazanmamız yerimizde rahat etmemizi sağladı

Birşey gözüme çarptı, sezon içerisindeki fikstür olarak en zor dönemi geride bıraktık sanırım

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Bu taktiğin en önemli yanı sadece forvet değil bütün takım olacak gol arıyoruz, sağ bek sol bek, sağ kanat sol kanat ortasaha herkes ceza sahası içine kaçmaya çalışıyor
    Çıkışımız devam ediyor çok şükür

Kusura bakma BJK bizimde puana ihtiyacımız var, BJK yine çok kötü hocayı yine kovdular

Avrupa maçı öncesi iyi moral oldu bize şimdi sırada Braga maçı var

Antrenman ve Altyapı tesislerimizin yenilenmesi işi tamamlandı işte görüntü

A.Madridden kiraladığımız Cenk in bacağı kırıldı sezonu kapattı aldığı para çok değil ama kiralık anlaşmasını fesh etmeyi düşünüyoruz İspanyaya dönerse iyileşme süreci kısalır diye düşünüyorum böylece seneye tekrar alabiliriz, çok geçmiş olsun CENK
    biz şimdi devre arasında DC bulmamız gerekiyor

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Braga Maçı öncesi Çarpıcı Manşet

bu şehir size emanet
    Aslanlarım benim. Golü yiyince aslında bu sene çıkamasakta birşey olma dedim ama sonrasında öyle bir oynadı kı benimkiler 2.Kaptan Topuz maystro gibiydi resmen. Tarihi bir galibiyet aldık, Bu sonuçla gruptan çıkmayı garantiledik

Grup 1.liği için İngiltere de Wolves i 3-0 yenmemiz gerekiyor . Bende sanmıyorum o yüzden lig maçı bizim için daha önemli olacak artık

Mesaj Yetkileri