Ya kalecinin üstüne gidiyor ya direğe gidiyor ne şanssız adamsın be Hamit.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
kart bu ya bu kart bu neden vermiyor
sagolun beyler. sasirdim acikcasi adindan bayagi soz ettiren biriydi.
fornezzi bugun iyi gununde.
penaltıyı verdi seni ben hakem gibi töbe töbe
Haftalardır futbol adına olumlu hiçbir şey yapamıyoruz. Sneijder sisteme bir türlü oturamıyor gibi. Bir de üstüne şanssızlıklar olunca sonuç böyle oluyor.
Bir de penaltı çıktı başımıza iyi mi?
Maç bitti geçmiş olsun.
Ordu Penalti atiyor
penalti verdi hakem. dogru karar.
stancu atti 2-0 oldu
Penaltı doğru karar, acemice, ne yapmaya çalışmış orda Hakan Balta acaba
Yazık çok yazık,iki saçma sapan pozisyonda 2 gol yedik.
O kadar saçma şeyler oluyor ki anlatılacak gibi değil.Ne yapıp edip bu maçı kaybetmemek lazım.
Ne enteresan bir maç. Diğer takımların bir yerlerinden şakır şakır bal akarken biz 1000 kere denesek gol olmucak bir pozisyonda gol yeriz takım oynamadan 2-0 geriye düşerNe enteresan takımız umuyorum ikinci yarı Samsunspor vol 2 olur.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Galatasaray o kadar saçma 2 gol yedi ki hak ettiği maçı kaybedecek gibi. Burak net bir gol kaçırmasa çok şey değişirdi. Ordu ikinci yarı tamamen geriye yatacaktır. Saldıran bir Galatasaray izleyeceğiz çevirir mi? Bilemiyorum; ama Sneijder ile Drogba şimdi göstermeliler kendilerini.
2. golü yiyene kadar 1-1 gelecek gibiydi olmayacak bir pozisyonda saçma bir penaltı oldu 2-0 oldu.Fatih Terim var diyeceğim de o adamın verdiği motivasyon da bir yere kadar her şey ''sen bugün kaybedeceksin'' arkadaş diye bağırıyor.
Samsun maçi gibi olur umarim. 2. yari
saka gibi bir ilk yari, cimbom kendisiyle mac yapiyor resmen. 2 tane bedavadan gol. pozisyonsuz macta ordu 2-0 onde. FMdeki cildirtan maclar gibi, kazanmaman icin programlanmis sanki mac motoru![]()
Yazdın çizdin hayal ettin
Hakan Balta oynamaya oynamaya futbolu unutmuş herhalde. Hatırlatalım kaleci hariç 10 oyuncu elle topa müdahale edemez.
Pozisyon bulmadık diyemem. Az ama fena olmayan pozisyonlar bulduk.Burak ve Drogba değerlendiremediler. Yediğimiz iki gol dışında Orduspor'a da bir pozisyon verdik. İkinci yarı kontradan yemezsek 2 gol atabiliriz belki ama biraz daha çabalamak gerek.
Penaltı pozisyonuna baktım, hakem hatası var. Ordu'lu oyuncu kendini atıyor, sarı kart vermesi gerek. Yani pozisyonun orada bitmesi gerek.
Last edited by Kaka Leite : 25.Şubat.2013 at 23:05 Reason: Abartmayalım.
mactan once orduspor kucuk bir surpriz yapabilir demistim. ilk gol bir hayli enteresan oldu ama penaltiya diyecek birsey yok bence. emin konusmamak lazim koskoca 45 dakika var ama galatasaray ozellikle bu zeminde 2-0 dan geri gelecek bir oyun sergilemiyor. hem hector cuper gibi bir hoca da 2-0 dan mac vermez bence.
Hakem bu sene süper ligte 22 maçta 8 maç yönetmiş sadece. 7 tane alt lig maçı yönetmiş.Baya formda bir hakemi vermişler gerçekten tebrikler.
İşler bizim adımıza iyi gidiyor bu maç
Kuralları uygulayacak hakem, uygulamıyorsa art niyet ararım ki izlediğim bölümde bunu çok net gösterdi. Ordu'lu oyuncu yerine Burak Yılmaz olsaydı sarıyı yemişti. İsimlere bakılacaksa, niyet okunacaksa işimiz var. Adamın geçen maçta ayağı kırılacaktı pozisyon kartsız geçildi artık, ya hatalar üst üste geliyor bizi buluyor ya da lige renk getirilmesi için bir çaba var ortada.
Last edited by Kaka Leite : 25.Şubat.2013 at 23:08 Reason: Silinen kısımla ilgili içerik düzenlendi.
Fatih hocada tribune yollanmis![]()
fatih terim tribunde.
Hoca tribüne gitmiş.Yok kazanamayız %100.Olursa en fazla 2-2 biter.
Abdullah Yılmaz vol.2, vatana millete hayırlı olsun. Şimdi Fatih Terim'e ceza gelir, ertelemeden dolayı da birleştirilir. Minimum 4 maç takımın başında olamaz hoca, güzel iş valla.