Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
Ben istediğimi derim, kimseye de soracak değilim. Ben gördüğümü söylüyorum, sen veya senin gibi düşününlerse ama şöyle ama böyle diyor ancak. Bana mantıklı açıklama yapamıyorsan yazmak zorunda değilsin tabii bu da senin takdirindir.

Gir bak incele maç konularını, takımların rengine bakmadan yorum yapmaya çalışıyorum bu platformda. Çünkü futbol konuşmanın bir keyif haline geldiği insanlar var. Ben senin herhangi bir Galatasaray konusunda lehine bir yorum yaptığını göremedim henüz. Maçı sadece rakiplerimiz üzerinden yorumladığınız için ince ince değil kalın kalın doğransak da gözünüz görmüyor ne yazık ki.
Anlatamıyorum galiba. Yenilirken kalkıp geçen hafta burağa yapılanlar bu maçta yapılanlar diye ortalığı yaygaraya verip,sizin lehinize verilen kararları görmezsen ben buna karşı çıkarım. Yoksa Burağa yapılan hareketi tartışmıyorum seninle. Zaten yenilmiyor olsaydınız maçın başında eminim ki bu konuların hiç birini ne sen açacaktın ne de ben cevap vermek zorunda olacaktım.

Ayrıca Galatasaray'ın lehine yorum yapmak zorunda değilim. Herşeyden önce ben bir tarafım ve bunun farkındayım. Çok rahatsız olmadığım sürecede gelip Galatasaray konularında yazı yazmıyorum. Çünkü bundan başta ben ve sonrada sizler rahatsız olacaksınız. Sonuçta yazı yazıp sizi tahrik ettim diye göbek atacak biri değilim.