Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

21 56.76%
  • Berabere

7 18.92%
  • Orduspor

9 24.32%
1 ile 30 arası toplam 404 sonuç

Konu: Galatasaray - Orduspor | STSL 23. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006

Ordu şansa bulduğu 2 gol maça heyecan getirdi. Galatasaray Sneijder'in açtığı kilidi devam ettirdi. Ordu 3-0 hatta 4-0 önde olsa bile Galatasaray maçı çevirebilirdi.

Ama ben Fenerbahçe'li olarak umutluyum. Çünkü Ordu önünde iki gol yedikten sonra teknik heyet bu hale geliyorsa daha zorlu rakiplerde kim bilir neler yaşar. Fenerbahçe'nin artık iyi oynaması Galatasaray'ı korkutmuş olsa gerek ki bu görüntüler var. İçim rahat Eskişehir maçı Galatasaray için çok zor olacak.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Ordu şansa bulduğu 2 gol maça heyecan getirdi. Galatasaray Sneijder'in açtığı kilidi devam ettirdi. Ordu 3-0 hatta 4-0 önde olsa bile Galatasaray maçı çevirebilirdi.

Ama ben Fenerbahçe'li olarak umutluyum. Çünkü Ordu önünde iki gol yedikten sonra teknik heyet bu hale geliyorsa daha zorlu rakiplerde kim bilir neler yaşar. Fenerbahçe'nin artık iyi oynaması Galatasaray'ı korkutmuş olsa gerek ki bu görüntüler var. İçim rahat Eskişehir maçı Galatasaray için çok zor olacak.
    Beşiktaş maçı için aynı şekilde düşünüyorum.Fenerbahçe için baya zor olacak

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Beşiktaş maçı için aynı şekilde düşünüyorum.Fenerbahçe için baya zor olacak
    Evet Beşiktaş'dan fazla gol atmamız gerek. Çünkü o maç gol düellosu olacak Webo ile Sow'a çok iş düşecek.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by Universal View Post

Her şeyi kendinize bağlamakta üstünüze yok. Fatih Terim'in karakterinin bu olduğunun daha farkına varamadınız mı? Takım nasıl ateşlendi ikinci yarıda Ayrıca Siz Beşiktaş'ı yeninde gerisini biz düşünürüz.

Maça gelirsek ilk yarıdan sonra demiştim sadece biraz istek gerek pozisyonlar buluyoruz zaten diyerek. İstedik maçı aldık. Bu kadar basit. Dünkü Kasımpaşa'dan daha kötü bir takım vardı karşımızda. İki takımda güçlü rakipleri karşısında varlık gösteremediler. İyi oynadık, ikinci yarıda istedik, sadece 1 pozisyon verdik ve maçı aldık. Bravo aslanlarımıza.

Hakem konusuna gelirsek. İlk yarıda renktaşlarım tarafından tepki görmemek için(2-0 sinirler benimki gibi gergindir) yazmadım ama hakem bence iyiydi Çok faul verse de yakın çekimde çoğu doğruydu. Penaltı doğruydu. Ben de bizi yine doğrayacaklar diye önyargıyla izledim maçı ama beklediğim gibi çıkmadı. İkinci yarı bir penaltımız verilmedi Drogba'ya dalan bir eleman vardı ama bizim ilk golde de milimetrik ofsayt olabilir tam göremedim. Penaltı pozisyonu dışında bariz hata yok bence.

Mesaj Yetkileri