durmak yok 5 - 5 - 5
durmak yok 5 - 5 - 5
Oyunlar oyunlar
Herşeyden önce ofsayt milimetrelik falan degil yani üç maymunu oynamak yersiz. Ofsaytin golle çok alakası yok en basiti,sneijder çok iyi vurdu. Dün neler soyluyordunuz bugün ne söylüyorsunuz,doğrulari konusmak zor degil. Sahsım adına konuşuyorum ben dunki fenerbahçe maçında iki takıma verilen penaltıya da bence penaltı degil dedim,penaltı göreceli çünkü takdir hakki oluyor ama ofsayt öyle degil. adam net ofsayt,trabzondaki kuytin ki ile alakası var diyorsaniz da size helal olsun,gözünüze perde inmiş demekki.
Bunun dışında ilk yarıya yetisemedim ben ama ikinci yarı galatasaray istedi ve istedigini aldı. Orduspor ya da dunki kasımpaşa şunu anlamali tamamen kapanirsan, bu takimlara direnemezsin. Burak Yılmaz hakkında konusulmayi hak ediyor bana kalırsa.gerçekten durdurulması zor bir adam olmuş çok fit.
Galibiyet için tebrikler en azından rakibine saygılı taraftarlara bunu söylemek ıstiyorum.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
In Selçuk We İnan !
İmparator Fatih Terim !!!
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Futbol üzerine yorum yapmak gerekirse, dün de bugün de gördükki Anadolu takımları kapanmayı beceremiyor, çok açık.
Last edited by Kaka Leite : 26.Şubat.2013 at 00:03 Reason: Düzeltildi.
eyvah eyvah çok öötü sakatlık
Offf çok kötü çarpıştılar,inşallah ikisinin de bir şeyi yoktur.
Fatih Terime ceza gelecekmi bakalım
Ambulans geldi karaboğa kalktı bişeyi yok inş. ordulu oyuncudada bişey yoktur.
Ciddi bir durum var mı kanama filan
Barral pek iyi değil gibi,inşallah bir şeyi yoktur.
Barral ambulansla oyunu terk ediyor.
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah bir şeyi yoktur
yine bir kötü çarpışma.
Sneijder maçı aldı getirdi bize.O vuruşu yapmasa bu maç 2-0 biterdi.
Anlatamıyorum galiba. Yenilirken kalkıp geçen hafta burağa yapılanlar bu maçta yapılanlar diye ortalığı yaygaraya verip,sizin lehinize verilen kararları görmezsen ben buna karşı çıkarım. Yoksa Burağa yapılan hareketi tartışmıyorum seninle. Zaten yenilmiyor olsaydınız maçın başında eminim ki bu konuların hiç birini ne sen açacaktın ne de ben cevap vermek zorunda olacaktım.
Ayrıca Galatasaray'ın lehine yorum yapmak zorunda değilim. Herşeyden önce ben bir tarafım ve bunun farkındayım. Çok rahatsız olmadığım sürecede gelip Galatasaray konularında yazı yazmıyorum. Çünkü bundan başta ben ve sonrada sizler rahatsız olacaksınız. Sonuçta yazı yazıp sizi tahrik ettim diye göbek atacak biri değilim.
Fatih Terim: Herkesin adaleti şaşar ama Allah'ın adaleti asla !
Anlayana..![]()
Tebrikler Galatasarayım !
Şampiyonluk Şarkısı Düşmesin Dillerden !
maç bitti takimimizi tebrik ederim muthis bir geri donus yaptilar ilk attgimiz gol ofsayt lakin milimetrik sekilde hakemin o anlik gormesi zordu drogbanin verilmeyen penaltisida cabasi neyse tekrardan tebrikler aslanlar hakemleri ve orduyu yendiginiz icin.
Ordu şansa bulduğu 2 gol maça heyecan getirdi. Galatasaray Sneijder'in açtığı kilidi devam ettirdi. Ordu 3-0 hatta 4-0 önde olsa bile Galatasaray maçı çevirebilirdi.
Ama ben Fenerbahçe'li olarak umutluyum. Çünkü Ordu önünde iki gol yedikten sonra teknik heyet bu hale geliyorsa daha zorlu rakiplerde kim bilir neler yaşar. Fenerbahçe'nin artık iyi oynaması Galatasaray'ı korkutmuş olsa gerek ki bu görüntüler var. İçim rahat Eskişehir maçı Galatasaray için çok zor olacak.
Neden şampiyon olacağımızı bu maçta gösterdikHelal olsun Aslanlarımıza.
Açıkçası Eskişehirspor'u son yıllarda rahat geçiyoruz. Fenerbahçe için Beşiktaş deplasmanı kolay mı geçecek sizce?
Steam: briannn07
PS4: Swoldern