Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

21 56.76%
  • Berabere

7 18.92%
  • Orduspor

9 24.32%
Sayfa 8 / 14 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 404 sonuç

Konu: Galatasaray - Orduspor | STSL 23. Hafta

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Beşiktaş maçı için aynı şekilde düşünüyorum.Fenerbahçe için baya zor olacak
    Evet Beşiktaş'dan fazla gol atmamız gerek. Çünkü o maç gol düellosu olacak Webo ile Sow'a çok iş düşecek.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu arada Barral'ın durumu hakkında bilgisi olan var mı ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Adalet

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Maç 0-2 oldugunda Fenerbahçeliler (haklı olarak) ellerini ovuşturmaya başlamıştı ama Fatih'in aslanları çıkıp işi bitirdi ve rakiplerin hevesini kursağında bıraktı! İlk devre halı sahada maçım vardı,iyi ki de varmış

Tebrikler aslanlar...

Şampiyon Geliyor!!!!!
    Last edited by Kaka Leite : 26.Şubat.2013 at 00:06 Reason: İfade düzeltildi.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Beyler illa ki uyarmak gerekiyor sanıyorum, güzel bir galibiyet alındı birbirinizle uğraşmadan durum değerlendirmesi yapsanız iyi olur.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bizim için bu geri dönüş harika oldu.Takıma güven ve çoşku getirir.Rakiplerimiz için ise şevk kırıcı bir maç.Arşivlenicek bir maç.Valla ikinci yarı Ordu 3'ü atar bizde 1 tane atar 3-1 felan biter diyordum.Ama bu takımın "Galatasaray"olduğunu hatırladı takım.Yürüye durun.Efsane oldu efsane...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Devre arası ne oluyor çok merak ediyorum. Takım şaha kalktı resmen ieçride neler dönüyor, ne camalr çerçeveler iniyor keşke bir kamera olsada izleseydik
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Millet Twitter'da Fenerbahçe'ye giydiriyor. Takımın on numara top oynamış 2-0 dan almış maçı 4-2 kazanmış sen hala Fenerabahçe derdindesin.. Ne zaman bırakacağız biz bu işleri..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Fatih Terim şov yapmayı seven bir isim,futbolculuk yıllarından beri böyleymiş. Kaldı ki bu maç tam şov yapmalık bir maçtı. Kötü anlamda söylemiyorum oldukça etkileyici bir dönüştü. Ama "Allah'ın adaleti şaşmaz" gibi beylik cümleler yersiz.

Bunun dışında moralimi bozan bir maç oldu. Galatasaray'ın kazanması zaten olağan sonuçtu ama orduspor yenilecekse 2-0 falan yenilseydi,heyecanlandırıp sonunu getiremedi canımı sıktı
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Millet Twitter'da Fenerbahçe'ye giydiriyor. Takımın on numara top oynamış 2-0 dan almış maçı 4-2 kazanmış sen hala Fenerabahçe derdindesin.. Ne zaman bırakacağız biz bu işleri..
    Çünkü ilk yarıdaki oynadıkları kötü futbolunda sorumlusu Fenerbahçe'de ondan.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by barahir View Post
    İşte televizyonlarda da bunlar tartışıldığı için ülkede kutuplaşma oluyor. Herkes giydirme derdinde belki bende. Ama 2-0dan gelip kazanıyorsun tek derdin Fener.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu Galatasaray şampiyon olur daha da tutamaz kimse, tebrikler maç için.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yediğimiz müthiş gol ve şanssız bir penaltı ile 2-0 geriye düştük,hakemin çoğlunlukla biz olmak üzere 2 taraf adına da hataları vardı.2.yarı Sneijder'in ''dünya yıldızı'' vuruşu ile gaza geldik.Tabi ki Hasan Şaş ve Fatih Terim'in tribünde olması da şanssızlıktı ama oyuncular işi bitirdi.Helal olsun hepsine ! Ayrıca Barral'a çok geçmiş olsun inşallah durumu iyidir.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Ordu şansa bulduğu 2 gol maça heyecan getirdi. Galatasaray Sneijder'in açtığı kilidi devam ettirdi. Ordu 3-0 hatta 4-0 önde olsa bile Galatasaray maçı çevirebilirdi.

Ama ben Fenerbahçe'li olarak umutluyum. Çünkü Ordu önünde iki gol yedikten sonra teknik heyet bu hale geliyorsa daha zorlu rakiplerde kim bilir neler yaşar. Fenerbahçe'nin artık iyi oynaması Galatasaray'ı korkutmuş olsa gerek ki bu görüntüler var. İçim rahat Eskişehir maçı Galatasaray için çok zor olacak.
    Her şeyi kendinize bağlamakta üstünüze yok. Fatih Terim'in karakterinin bu olduğunun daha farkına varamadınız mı? Takım nasıl ateşlendi ikinci yarıda Ayrıca Siz Beşiktaş'ı yeninde gerisini biz düşünürüz.

Maça gelirsek ilk yarıdan sonra demiştim sadece biraz istek gerek pozisyonlar buluyoruz zaten diyerek. İstedik maçı aldık. Bu kadar basit. Dünkü Kasımpaşa'dan daha kötü bir takım vardı karşımızda. İki takımda güçlü rakipleri karşısında varlık gösteremediler. İyi oynadık, ikinci yarıda istedik, sadece 1 pozisyon verdik ve maçı aldık. Bravo aslanlarımıza.

Hakem konusuna gelirsek. İlk yarıda renktaşlarım tarafından tepki görmemek için(2-0 sinirler benimki gibi gergindir) yazmadım ama hakem bence iyiydi Çok faul verse de yakın çekimde çoğu doğruydu. Penaltı doğruydu. Ben de bizi yine doğrayacaklar diye önyargıyla izledim maçı ama beklediğim gibi çıkmadı. İkinci yarı bir penaltımız verilmedi Drogba'ya dalan bir eleman vardı ama bizim ilk golde de milimetrik ofsayt olabilir tam göremedim. Penaltı pozisyonu dışında bariz hata yok bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by erdem344 View Post

Belkide bunu söylemesi gereken en son kişi
    Neden ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Maçı döndüren ilk gol öncesi kabak gibi ofsaytmış. Adalet bunun neresinde

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Fatih Terim: Herkesin adaleti şaşar ama Allah'ın adaleti asla !

Anlayana..
    Bu söz bu maçtan sonra söylenmedi. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte demeç vermek teknik olarak mümkün değil zaten.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

biz ona milimetrik ofsayt diyoruz kardes 2 hafta onceyi hatirla milimetrik ofsayt hakem zor gorurdu falan diyordunuz simdi galatasaray milimetrik ofsayttan gol atincami yazmaya basladiniz

neyse sneijder ne atti abi ya.

http://s7.directupload.net/images/130225/rqzgkyyf.swf

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Neden ?

Konu daha fazla uzamasın ceza almayalım.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Maçın son 20 dakikasına baktım ve golleri maç sonu görme fırsatım oldu Sneijder efsane bir gol atmış.Ayağına sağlık dedim.Takımın Schalke maçında o kadar efor sarf etmesine rağmen bu kadar hırslı oluşu beni ayrı bir mutlu ettiSon olarak geçen seneki Samsunspor maçı aklıma geldi kimse bahsetmemiş Karadeniz takımlarını seviyoruz demek ki

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fatih Terim 4 maç ceza alacak diyorlar.

Milimetrelik ofsayt mı ?

Yapma gözünü seveyim ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray zora giren maçı kolaya çevirdi. Olan "oyunlar-senaryolara" oldu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Devre arası ne oluyor çok merak ediyorum. Takım şaha kalktı resmen ieçride neler dönüyor, ne camalr çerçeveler iniyor keşke bir kamera olsada izleseydik
    Devre arasından sıcak görüntüler

[YOUTUBE="lBOnIyukswY"]Fatih Terim[/YOUTUBE]
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Devre arasından sıcak görüntüler

[YOUTUBE="lBOnIyukswY"]Fatih Terim[/YOUTUBE]
    Ahahahahahah süper

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by byariff View Post
    biz ona milimetrik ofsayt diyoruz kardes 2 hafta onceyi hatirla milimetrik ofsayt hakem zor gorurdu falan diyordunuz simdi galatasaray milimetrik ofsayttan gol atincami yazmaya basladiniz

neyse sneijder ne atti abi ya.

http://s7.directupload.net/images/130225/rqzgkyyf.swf
    Milimetrik olması için gözle bile zor anlaşılması gerekiyor. Ama pozisyon net. Neyse uzatmanın bi getirisi olmayacak. O yüzden Galatasaray'ı tebrik etmek gerekir. 2.yarıda çok istediler maçı ve aldılar.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Ordu 2-0 öne geçilince satılmış ordu diyen bir fenerbahçe taraftarı söyle bir daha yorum yapmayayim ve ilk gol ofsayt hakem hatası şayet ben de ilk izlediğim de öndeki oyuncunun değdini görmedim yan hakemde görmedi orta hakem fark etmesi lazımdı ama dalmış

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Gol ofsayt,ancak yan hakem için çok uzak pozisyon,görmesi imkansız.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Ben Galatasaray'ı tebrik ederim. Bence bu galibiyet şampiyonluk için büyük bir adımdır.Yalnız bence GS drogba ve sneijder birlikte oynayacaklarsa 4-4-2 değil 4-2-3-1 sistemiyle oynaması lazım.

Cuper:Sesim gitti o yüzden yardımcı antrenör ayağa kalktı.Ben bağırıyordum sesim gitmiyordu.O yüzden onun ayağa kalkmasını daha uygun buldum

Sayfa 8 / 14 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri