@ForsakeN
Emre sanki ben koşma mevzusu için farklı bir şey söyledim : ) "Koşmak her şey değil ama koşmazsanız bir şey yapamazsınız" sözü bana göre tamamen Alex'e uzanan bir laf. Ama o Alex koşmadan çok şey yaptı. Hatta ilk sezon kendisini ipten alan adam oldu."Türkiye ligi için yeterli gibi görünüyor ama Avrupa ve Şampiyonlar Ligi için yeterli değil" demiş ama yine o Alex koşmadan Şampiyonlar Liginde asist kralı oldu.
Tabi hoca olan kendisi, kıstasları kendisine göre öyledir ama Madalyonun bu kısmını yok saymak olmaz. Bir futbolcu tabi ki koşmalı, takım da koşmalı ama koşmak tek başına bir şey ifade etmiyor. Bazıları topsuz koşar, bazıları topla koşar, bazıları sadece koşturur : )
Ayrıca kadro seçimleri konusunda kendisine sonuna kadar katılıyorum. Bu konuda tartışmaların ve eleştirilerin de şundan kaynaklandığı düşünüyorum. Misal Krasiç konusu tartışılırken "Benim tercihim, oynatmayı düşünmüyorum" dese belki tartışma orada bitecek. Ancak açık kapı bırakırsan, her maç vakti bu kapı sallanır sorgulanır.