Sayfa 323 / 447 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423 ... SonSon
9,661 ile 9,690 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@ForsakeN

Emre sanki ben koşma mevzusu için farklı bir şey söyledim : ) "Koşmak her şey değil ama koşmazsanız bir şey yapamazsınız" sözü bana göre tamamen Alex'e uzanan bir laf. Ama o Alex koşmadan çok şey yaptı. Hatta ilk sezon kendisini ipten alan adam oldu."Türkiye ligi için yeterli gibi görünüyor ama Avrupa ve Şampiyonlar Ligi için yeterli değil" demiş ama yine o Alex koşmadan Şampiyonlar Liginde asist kralı oldu.

Tabi hoca olan kendisi, kıstasları kendisine göre öyledir ama Madalyonun bu kısmını yok saymak olmaz. Bir futbolcu tabi ki koşmalı, takım da koşmalı ama koşmak tek başına bir şey ifade etmiyor. Bazıları topsuz koşar, bazıları topla koşar, bazıları sadece koşturur : )

Ayrıca kadro seçimleri konusunda kendisine sonuna kadar katılıyorum. Bu konuda tartışmaların ve eleştirilerin de şundan kaynaklandığı düşünüyorum. Misal Krasiç konusu tartışılırken "Benim tercihim, oynatmayı düşünmüyorum" dese belki tartışma orada bitecek. Ancak açık kapı bırakırsan, her maç vakti bu kapı sallanır sorgulanır.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Koşma olayında hocaya katılıyorum.

Avrupa da başarılı olmak için en az onlar kadar koşmalıyız adamlar maç başı 130 140 km koşuyor. Biz onlar kadar koşmazsak nasıl onlarla kafa kafaya oynayacağız

Süper Lig de sen bu kadar koş zaten kaliteli oyuncuların bir şekilde gol yapar . Avrupa da takım nasıl oynuyor görüyoruz tabi bence hocanın avrupa maçlarında ki doğru oyun tercihleride bunda etkili bir faktör.

Buda kaçar mıyı recep kazandı . Top tekniği süper . Salih ile ikisi yeni emre - aleximiz olacak

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Son maçta beyaz futbolcu ve antrenörlere de küfür ederek herkese eşit mesafede olduğunu gösteren Emre Belözoğlu, ''ırkçı" ithamlarına en güzel cevabı yine sahada verdi...
    ZAYTUNG | SON DAKİKA
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dün "Bu da kaçar mı ?" güzeldi. Takımımızın 3 genç yeteneği Recep Niyaz, Salih Uçan ve Semih Şentürk yarıştı. Aralarında en yeteneklisi kazandı tabi : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Buda kaçar mıyı recep kazandı . Top tekniği süper . Salih ile ikisi yeni emre - aleximiz olacak
    Bana öyle geliyorki Salih bizde fazla durmaz. Tabiki FB taraftarı olarak gitmesini istemiyorum ama gerçekten bir yıldız olmak istiyorsa büyük bir takımdan teklif geldiği zaman gitmeli. Türkiye'de en fazla lig şampiyonluğu başarır ve Uefa'da 2 tur atlar. Ama Avrupa'ya giderse gerçekten büyük yıldız olur.

Esat Dergi ‏@esatdergi
    ÖZEL: Fenerbahçe'ye bir maç seyircisiz oynama ve Raul Meireles'e üç maç ceza geliyor.

Al bide burdan yak

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Meireles'i bilemem de, seyircisiz maç için iyi bir savunma yapılırsa değişebilir bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Meireles'e verilen ceza gayet normal.Seyircisiz cezası kalkar heralde kalkması da lazım aynı şeyleri baskası yapınca birşey yok biz yapınca hemen auuuv.

Fenerbahçe tarihe geçti heralde seyircisi maçta seyircisiz oynama cezası alarak
    Last edited by Kaka Leite : 27.Şubat.2013 at 22:58 Reason: Tepkileri abartmayalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İbrahim Seten: SON DAKİKA: UEFA, tribün olaylarından ötürü F.Bahçe'ye 2 yıl men cezası da verdi.. Ama bu ceza ertelendi.. En ufak olayda 2 yıl ceza gelecek

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Kameralar yakalamadıysa bence inkar edilebilir. Nereden bilelim o maddeleri atanların Fenerbahçe taraftarı olduklarını ? Halka açık yer
    Football is simple,but Football Manager is not

Daha resmi değil bakalım .

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Açıkcası bence çok abartacak bişey değil.

Seyircisiz oynama cezası kalkacak bence çünkü altta birisi söylemişti (kim hatırlamıyorum). Hesaplayıp paraşüt'ün oraya inmesini sağlamadılar ya.

Bu açıklama yapıldıktan sonra bişey olmaz bence. He gerek var mıydı böyle şovlara yoktu yine kendi başımızı yaktık.

Şimdi sorsak Uefa bize karşı derler. Hiç zaten suç yok o şovu yapanlarda.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

NTV Spor

SON DAKİKA: Fenerbahçe'ye stat dışından atılan maddeler sebebiyle 1 maç seyircisiz oynama cezası verildi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Fenerbahçeye 1 maç seyircisiz oynama cezası gelmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Uefa zaten saçma bir şekilde bize nereden ceza versem diye kollanır durumdayken biz böyle saçma sapan işler yapmasak çok mu şey kaybederiz?

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Çok komik bir ceza,seyircisiz maçta böyle bir olayı klübe nasıl yüklüyorlar anlamak mümkün değil

Yazık ya . Bunlar nasıl Fenerbahçeli

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Söyleyecek birşey bulamıyorum, tabiki burada. O havai fişek ve meşaleleri atanlara en içten dileklerimi iletiyorum. Bu arada 2 yıl men olayı gerçekse boşuna ertelemişler. Çünkü kesin birisi çıkıp yine meşale yakacak. Yönetim hala atmayın diyor, stada girerken adam akıllı arama yapsana.
    Last edited by Kaka Leite : 27.Şubat.2013 at 23:24 Reason: Hakaret

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

O 2 yıl men olayı varsa bu sene olmazsa seneye kesin gerçekleşir o olay.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    Söyleyecek birşey bulamıyorum, tabiki burada. O havai fişek ve meşaleleri atanlara en içten dileklerimi iletiyorum. Bu arada 2 yıl men olayı gerçekse boşuna ertelemişler. Çünkü kesin 1 hayvan çıkıp yine meşale yakacak. Yönetim hala atmayın diyor, stada girerken adam akıllı arama yapsana.
    Aynen bir daha yakarız 2 yıl alırız ceza. Tribünlerden önemli şey mi var?

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Bu arada meşaleden dolayı Gladbach'a herhangi bir ceza geldi mi? Lazio maçında yapmışlardı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    O 2 yıl men olayı varsa bu sene olmazsa seneye kesin gerçekleşir o olay.
    2 yıl ertelemeli ceza zaten. Tespitin çok yerinde bu arada.

Meireles de 3 maç ceza almış . Çıkıp armayı öpeceğine işini yapsın.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    2 yıl ertelemeli ceza zaten. Tespitin çok yerinde bu arada.
    Teşekkürler.Ama senin twitterdaki tespitin çok daha yerinde

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Fenerbahçeye önümüzdeki sezonlarda avrupada rahat yok anlaşılan sadece Tr ligine bakıcak gibi duruyor.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bunların hepsi Selami Öztürk yüzünden oldu, FB taraftarının neyine kardeşim oraya ekran koyuyorsun bırak gitssin evinde izlesin . Takıma yeterince zarar vermediler sanki. Yönetimin bu adamlara dava açması gerek ve ömür boyu stada sokmaması lazım. Bu grubun tüm bunları kasten yaptığına eminim,
    sırf FB zarar görsün diye yapıyorlar ve kendilerine FB taraftarı diyorlar.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

NTV SPOR ‏@ntvspor
    SON DAKİKA: UEFA, BATE Borisov karşılaşmasında kırmızı kart gören Raul Meireles'e 3 maç ceza verdi.

Bu doğrudur buna tek kelime edilemez ama seyircisiz maçta seyircisiz cezası almak Guiness'e felan girer heralde bu olay.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

SON DAKİKA: UEFA, BATE Borisov karşılaşmasında kırmızı kart gören Raul Meireles'e 3 maç ceza verdi.

Mesaj Yetkileri