Açıkçası Meireles'e de 2 maç bekliyordum ancak iyi bu ceza akıllansın artık
Açıkçası Meireles'e de 2 maç bekliyordum ancak iyi bu ceza akıllansın artık
Seyircisiz oynama cezası çok saçma olmuş.Yanlış karar.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bu arada men cezasıyla ilgili haber nerde çıktı, Ntvspor ve Sporx'e baktım öyle birşey yazmıyor.
Seyircisiz oynama cezası doğruysa ben bundan sonra TFF'nin hiçbir kararını sorgulamam. UEFA bizimkilerden beter çıktı.
![]()
İbrahim Seten ve Sabah gazetesi spor müdürü yazdı twitter'da, ne kadar doğru bilmiyorum. 1 yıl men cezası verilmiş ama 2 senelik bir erteleme olmuş yazdılar.
Edit: http://www.sporx.com/futbol/uefa/f-b...SXHBQ317149SXQ
2 yıl içinde bir olay daha yaşanırsa Avrupa'dan men edilecek Fenerbahçe.
Last edited by Kaka Leite : 27.Şubat.2013 at 23:55
Uefa'da nereden ceza yazsam men etsem diye uğraşıp duruyordu. Büyük UEFA...Disiplin Komitelerinde UEFa'da Fenerbahçe düşmanları ile doluylen bana şaşırtıcı gelmedi.
60.000 € para cezası da var;
http://www.uefa.com/uefa/footballfir...d=1925336.html
bu gunleride gorduk uefa fenerbahce dusmaniymis. arkadas birseyide kabul edin ceza gelmesi lazimdi seyircisiz maçda taraftarlarin yaptigi cokmu iyiydi stada mesale vs atarak.
İbra 2 maç almış meireles 3
Uefa'yı savunmayacağım ama gerçekten seyircisiz maçta seyircisiz oynama cezası almak tam zaytungluk bir haber gibi.Komik diye koysalar gülerim.Ama gerçekten rezalet bir durum ülkemiz için.Umarım ceza itiraz edilir ve kalkar.
Bu ceza saçmalık tamamen, şimdi düşünüyorum 50 kişi toplansa Plzen maçında yine aynı şeyi yapsa veya başka olay çıkarılsa men cezası mı gelecek ?
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Tamam yapılan şey , çok yanlış. Sonuna kadar haklılar da seyircisiz maçta seyircisiz maç cezası vermek bence art niyetli. Hep üst sınırdan alıyoruz cezayı. UEFA hadi bilerek yapıyor diyelim , sen böyle bir şey yapıp fırsat vermeyeceksin adamlara. hele 2 yıl içinde tekrarlanma olayı aşırı bir komedi. taraftar yüzünden men mi olurmuş ? yok artık.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Hakkettik abi kim ne derse desin. Seyircisiz maçta meşale atmak nedir ya . Sen zaten meşale yüzünden ceza almışsın daha neyin kafasındasınki meşale atıyorsun sahaya.
uefanın kafasına göre bir zamanda toplanıp ceza vermesi tamamen saçmalık grp maçında olan bir olay için 2 ay beklediler, grubun son maçını seyircili oynattılar 2 ay bekleyip eleme maçına ceza verdiler bunun yanında geçen haftaki olaya hemen bu hafta cezayı yapıştırdılar amaç çok açık bence
Şimdi 100 tane galatasaray taraftarı veya beşiktaş taraftarı sadece o günlük üstlerine fenerbahçe forması giyip stadı karıştırsa fener 2 yıl men cezası mı alacak![]()
Çıkan haberlere göre evet,alacak.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
o zaman fener en kısa zamanda ceza alır.Amaçsız o kadar insan varken bu istanbul taraftarlarında beklenir açıkçası bu tür şeylerin olması feneri galatasarayı beşiktaşı dahil bunlara yanlış anlaşılmasın yani dediğim.
Ceza kaldırılacak bence . Saha dışında olmuş kulüp nasıl engellesin ki
ilk olayda men olacaksa fenerbahce seyircisiz oynasin avrupada bu 2 yil boyuncagaranti bir sey cikar cunku...
Uefa resmen Türk takımlarına karşı nefret duyuyor. Başka izahı yok. 2 yıl içinde illaki ceza alırız. Resmen bir kere daha men etmek için zemin hazırlamışlar.
En güzel cevabı sahada veririz.
Amsterdam da kupayı platini reyizin elinden almak var.
Şenes Erzik ne işe yarıyor acaba ya. Biraz mı yardımı dokunmaz bir adamın. Neyse taraftarın bu taşkınlığı olabilecek şeyler. En azından şükür ki ülkemizin hiç bir takımının hiç bir taraftarında ırkçılık girişimi yok. Emre olayı vardı bi ben de onu medya büyütmesi olarak görüyorum. Zenciye zenci denir abi şimdi siyahi falan bize göre değil kötü niyetle söylemiyoruz biz zaten.
Şenes Erzik başka takımlar olunca ortaya çıkıyor.
Ali şen çıkar 2 3 gün sonra ben dedim cas davası açmamalıydık derse şaşırmayın.