Açıklamanın uzaması Kasımpaşa'nın Emre için yaptığı başvurudan olabilir mi ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sanmam, onun için önce sevk edilmesi gerek. Haftaya kalır o iş. 20.30'dan önce açıklanmaz yazmış bir gazeteci, açıklanır en geç 1 saate.
Bu arada kulübün açıklamasıyla beraber tekrar maddelere baktım, tam örtüşmüyor gibi. Kulüp haklıysa da mantıken terslik var. Fatih Terim'in savunması da iddia edildiği gibiyse çok zayıf olmuş, ben hala ciddi ceza bekliyorum.
Bilmiyorum valla,sonuçta bizim maçtan önce olmuş bir olay.Bugün internet sitelerinden duyurdular ama daha önceden başvuru yapmış olabilirler.
Edit:Karar verilmese bile başvuruyu kabul edip etmemek bile belli bir süre isteyen bir iş.Neyse varsayımda bulundum zaten.
Emre Özcan @parmamaniac
Galatasaray'ın Emre Çolak'ın 30 dakikadan az oynadığı ya da hiç oynamadığı 11 maçta 9 galibiyet ve 2 beraberlik aldığını biliyor muydunuz?
Sabah ezanıyla açıklanacak herhalde.
Bu kadar sürer mi yahu ? Demek ki cezalar baya bir ağır olacak.
Sevgili Galatasaraylılar
Galatasaray arması peşindeki çabamız bir bayrak değişimi ile sürmektedir,
ultrAslan Başkanlığına, Galatasaray Genel Kurul üyesi ve ultrAslan kurucularından Veysel Giley getirilmiştir, bu onurlu görevde kendisine başarılar dileriz
Dünyanın en büyük taraftar oluşumu olan ultrAslan, kurulduğu ilk günden bu yana sürdürdüğü sağlıklı büyüme ve gelişme ile bir taraftan Galatasaray’ımızın başarısı yolunda karşı konulamaz destekçisi olurken, diğer taraftan Galatasaray’ımıza karşı mel’un düşünceler besleyenlerin karşısında dağ gibi durarak Arma peşindeki mücadelesine devam edecektir.
Camiamıza hayırlı olması dileği ile
ultrAslan
Screw you guys, I'm goin' home
3 maç artı 30 bin lira diyorlar
Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. teknik sorumlusu FATİH TERİM'in, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi, ihraç sonrası ve müsabaka esnasındaki sportmenliğe aykırı hareketleri ve ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 30.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oy çokluğu)
Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. antrenörü HASAN GÖKHAN ŞAŞ'ın, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oy çokluğu)
Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. antrenörü ÜMİT DAVALA hakkında, tedbire uymamaya iştirak nedeniyle sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA,
Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. idarecisi ŞÜKRÜ HANEDAR hakkında, tedbire uymamaya iştirak nedeniyle sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA,
Doğru yerden ceza gelmiş sportmenliğe aykırı hareket öyle tehdit içeren bir söz yok sportmenliğe aykırının cezası ise 1 maç zaten 2 de önceki seneki
Önceki ile alakası yok, onun sebebi farklıydı. Bu direk 3 maç.
Kulübün yaptığı son açıklama doğru çıktı, Tahir Kum gibiler patladı. Kamuoyunu yanıltmaya çalıştılar, şahsen kendim de oltaya geldim İdari Tedbir karmaşasında.
Hocanın cezası 2'ye düşebilir Tahkim'de. Hayırlısı.
Ya oyuna müdahale ?
Geçen seneki cezaya ne oldu?
http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/16206.php
Hakem idari tedbir veremiyormuş o yüzden oradan yırttı Fatih Hoca.
@MeMo
Hakaret olsaydı ekleniyordu ancak sportmenliğe aykırı hareket olduğu için bir etkisi yok.
Yani toplam 3 maç olması iyi ve tahkime gidilecektir yine ama bence gerek yok çünkü fatih hoca hata yapmıştır kabullenmek gerek
3 maçı tahkim indirir.
Birileri çok fena gaza getirdi kamuoyunu,ben bile kulübün son açıklamasına kadar en az 9 maç ceza alacağını düşünüyordum Fatih Hoca'nın.
Yılmaz Vural cezalı iken cep telefonuyla taktik verdiği için 5 maç ceza almıştı yanlış hatırlamıyorsam onunla bunun ne farkı var ?
3 maç ceza mı? Ben bu olayı takip etmedim hiç. Fatih Terim ne yaptı da 3 maç ceza aldı? Yani tribüne gönderilme sebebi neydi?
FM Gazetesi
Kendimizi nasıl 9'a hazırladıysak 3 normal geliyor. Ama mantıklı düşününce, cezanın veriliş sebebine ve olaya bakınca 3 maç fazla aslında. Tahkim'de 1'e düşse süper olur. Sedat Doğan önderliğinde iyi savunma sonuç verebilir.
Cezanın bu sefer indirileceğini zannetmiyorum
Engin 11, Melo 4, Fatih Terim 3, Hasan Şaş 1 = Galatasaray'ın 19. Şampiyonluğu hayırlı olsun.
Devlet Bahçeli hesabı.![]()
19.şampiyonlukta ki 1 ve 9 u toplayalım !
1+9=10 yapar,10 puan fark ile şampiyon olacağız !![]()
Şu 9-10 maç bekleyenler ne yaptı bu adam hakemmi dövdü-ana avrat sövdü mü?Basın şişirdi şişirdi millet'e 3 maç az geldi.Bana göre 3 maç bile fazla.Küfür,hakaret,temas felan yoksa.
Göstere göstere kenardan taktik gösterdi Fatih Terim ona ceza vermemeleri çok saçma Yılmaz Vural'a ceza verilmis zamanında telefonla taktik söyledigi icin yedek kulubesine.
3 maç ceza fazla hakeme ne hakaret nede birsey var tahkim onu 1 maça indirir