Ben pek net göremedim ama bana da elle müdahale etti gibi geldi.
Ben pek net göremedim ama bana da elle müdahale etti gibi geldi.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
evet eskisehirin penaltisini yediler yeter yildirim demiroren yeter![]()
Melo ve Hakan çıkmalı, çok kötüler.
hakan-riera
amrabat-hamit
degisiklikleri olmali. buragi sol"a çekmek lazim.
Galatasaray yokları bile oynamıyor.
Hakan Balta diz ile vurdu Alper'in baldırına, itiraz ettiler faul değil diye. Top Diego'nun kafasına çarptı penaltı diye itiraz ediyorlar. Neye itiraz ediyorlar çok merak ediyorum.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
İlk yarı gol yemediysek onu da Muslera'ya borçluyuz.
Çok kötü oynuyoruz,ikinci yarı düzelmemiz lazım yoksa bu maçta da yine Arena'da ki o gol gibi bir gol yiyeceğiz gibi gözüküyor.
Eskişehir oyundan düşmezse en az 1 puan alır.
Abi gelmişsin ortamı germeye,böyle geleceksen hiç gelme.Olay yokken,olay yaratıyorsun burada.
Takim olarak cok kötuyuz, Melo takimdan bile kötu. Verilmeyen penalti var evet. Bir puan bile iyi suan. Ama ikinci yari degisiklikleri falan gördukten sonra belki 3 puan bile alabiliriz. Sneijder'i gercek pozisyonda oynatmamak nedir yahu, allahini seven onu AMC'ye alsin. Suan MC gibi oynuyor, sari karti'da ondan yedi.
Eskisehir'de begendigim tek isim Alper Potuk, oda sezon sonu gelir, melo gider![]()
Alper Potuk sahanın en iyisi sezon sonunda büyüklere göz kırpıyor.
Alakası yok söyleyen kişinin hangi tarafta olduğuna bakıyorsunuz sadece... Doğruya doğru Galatasaray iyi oynamıyor ve hakeme sarıyor, geçen hafta da böyleydi. Maçı döndürecek gol gelmese daha da gerilirdi sahada ortam.
riera girdi amrabat cikti
Sanirim yabanci kuralina takildik, yoksa Hakan Balta'nin cikmasi daha saglikli olurdu sanki.
Yooo 5 yabancı vardı. Muslera, Melo, Sneijder, Amrabat, Drogba.
ilk yarıda 5 yabancı vardı diye hatırlıyorum ben. Muslera , Melo , Sneijder , Amrabat, Drogba değil miydi?
Hürriyet bu pozisyonun nesine itiraz ediyor anlamış değilim.
melo acilen cikmali hamit yada emre girmeli.
Pardon evet 5 yabanci varmis.
Erkan Sabri'ye tekme atmadı mı ?
Edit:Olay nerede oluyor hakem nereye bakıyor![]()