Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

14 37.84%
  • Berabere biter

8 21.62%
  • Fenerbahçe kazanır

15 40.54%
1 ile 30 arası toplam 364 sonuç

Konu: Beşiktaş - Fenerbahçe | STSL 24. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Elimizden geleni yaptık ama rakip 13 kişi olunca elimizden gelen yetmedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Elinizden geleni ilk yarı yaptınız ama ikinci yarı ?
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Elinizden geleni ilk yarı yaptınız ama ikinci yarı ?
    Görende Beşiktaş tek kale oynadı sanacak konuşturmayın adamı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Beşiktaş maçı sonuna kadar haketti yazdığımı hatırlamıyorum öyle bi fikre kapılmışsında.
    Last edited by Kaka Leite : 03.Mart.2013 at 23:18 Reason: Üslup
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Üslubum yanlış anlaşılmış. Kusura bakma. Tam tersini yazıyorum. Ne olur konuşma. Bakalım bu da yanlış mı anlaşılacak
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Beşiktaş'ı tebrik ederim tek kelime ile helal olsun. Fenerbahçe, mevcut kaliteli kadrosunun üzerine 33 milyon € harcayarak transfer yaptı, Beşiktaş, mevcut kaliteli kadrosunu dağıtarak üzerine 4 milyon €'luk transferler yaptı. Bugün yokluktan İbrahim Toraman ortasaha oynuyordu, Oysa sen Stoch, Krasiç, Hasan Ali gibi para yığdığın adamları kadroya almayacak kadar rahattın. Devre arasında Beşiktaş senden Sezer'i istedi, alsa belki bu takımda oynardı, sen yeri geliyor o Sezer'in adını bile unutuyorsun... Al sana bu Beşiktaş, Al sana bu Fenerbahçe ;

...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Beşiktaş'ı tebrik ederim tek kelime ile helal olsun. Fenerbahçe, mevcut kaliteli kadrosunun üzerine 33 milyon € harcayarak transfer yaptı, Beşiktaş, mevcut kaliteli kadrosunu dağıtarak üzerine 4 milyon €'luk transferler yaptı. Bugün yokluktan İbrahim Toraman ortasaha oynuyordu, Oysa sen Stoch, Krasiç, Hasan Ali gibi para yığdığın adamları kadroya almayacak kadar rahattın. Devre arasında Beşiktaş senden Sezer'i istedi, alsa belki bu takımda oynardı, sen yeri geliyor o Sezer'in adını bile unutuyorsun... Al sana bu Beşiktaş, Al sana bu Fenerbahçe ;

Fenerbahçe bugun kötü mü oynadı yani ? Ne al sana bu Fenerbahçe bu Beşiktaş. Belki de onlardan daha çok hakettik ama hakem katliamı. Hala gelip şu kadar harcama yaptı bu kadar verdi şunu kadroya almadı felan geçin bunları.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Fenerbahçe bugun kötü mü oynadı yani ? Ne al sana bu Fenerbahçe bu Beşiktaş. Belki de onlardan daha çok hakettik ama hakem katliamı. Hala gelip şu kadar harcama yaptı bu kadar verdi şunu kadroya almadı felan geçin bunları.
    Dikkat edersen puan tablosunu paylaştım. Sezon öncesi belki senin bile burun kıvırdığın Beşiktaş bugün seni yendi, puan tablosunda senin önünde, daha Mart ayının başındasın 7 puan fark yemişsin, şampiyonluk umudunu orada sahaya gömmüşsün. Daha ne diyeyim ? Hadi bugün hakem hatalıydı. Alınan 7 beraberlik ve 6 mağlubiyeti, daha ligin ortasındayken havlu atma hissini sana hakemler mi yarattı ? Aykut Kocaman'a "A" deyince çıldıran bir kitle var. Yahu adam bile bazı şeyleri kabulleniyor, sizin kabullenmediğiniz kadar.

Neyse tekrardan Beşiktaş'ı hem maç için hem de bu sezon gösterdikleri performans için tebrik ederim.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman olduğu sürece bu takım şampiyon olmaz...
    Bu gidişle ilk 3'e bile giremez. Hakemleri suçlamayın.KOva gibi kalecin,bedava maç bileti alan teknik direktörün varsa sonuç gayet normal...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman olduğu sürece bu takım şampiyon olmaz...
    Bu gidişle ilk 3'e bile giremez. Hakemleri suçlamayın.KOva gibi kalecin,bedava maç bileti alan teknik direktörün varsa sonuç gayet normal...
    Sizin gözünüzü sadece yönetime ve hocaya olan nefret bürümüs Aykut Kocaman takımı belki kötü yönetiyor ama her maç ona yüklenmenin lüzumu yok adam gibi bir maç yönetilseydi bu maç bizimdi.

Mustafa Emre Eyisoy ve Mete Kalkavan Gs'nin şampiyonluk şansını %90a çıkardı tebrikler büyük iş başardılar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sizin gözünüzü sadece yönetime ve hocaya olan nefret bürümüs Aykut Kocaman takımı belki kötü yönetiyor ama her maç ona yüklenmenin lüzumu yok adam gibi bir maç yönetilseydi bu maç bizimdi.

Mustafa Emre Eyisoy ve Mete Kalkavan Gs'nin şampiyonluk şansını %90a çıkardı tebrikler büyük iş başardılar.
    Bu yoruma baska bisey eklemeden altina imzami atarim. Ki bu mac gayet iyiydik

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Müneccim gibisin maşallah

Fener ikinci yarı maçı kazanmak için ilk yarıdaki 40 dakikalık oyunu gösterdi mi göstermedi mi ? Eğer gösterdi diyorsan eyvallah.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Müneccim gibisin maşallah

Fener ikinci yarı maçı kazanmak için ilk yarıdaki 40 dakikalık oyunu gösterdi mi göstermedi mi ? Eğer gösterdi diyorsan eyvallah.
    Maçı haketmek için 90 dakika hiç durmadan paso hücum yapmak mı gerekiyor ? Elbet takım yorulacak bazı dakikalar durgun geçecek.2. yarıda öyle çok kötü oynamadık.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Maçı haketmek için 90 dakika hiç durmadan paso hücum yapıcak halimiz yok elbet takım yorulacak bazı dakikalar durgun geçecek.
    Hücum değil ki bahsettiğim ilk 40 dakika top yapamadık, kötü olduğumuzdan değil Fenerbahçe çok iyi oynadığıdan. Hatta ben ilk maç gibi 2-3 fark olur diyordum bu baskıya mücadeleye. Maçı haketmek senin için sürekli hücum yapmaksa birşey diyemem tabi ki
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Hücum değil ki bahsettiğim ilk 40 dakika top yapamadık, kötü olduğumuzdan değil Fenerbahçe çok iyi oynadığıdan. Hatta ben ilk maç gibi 2-3 fark olur diyordum bu baskıya mücadeleye. Maçı haketmek senin için sürekli hücum yapmaksa birşey diyemem tabi ki
    Bjk'den çok üstün oynadıgımız kesin benim için bir maçta rakipten üstün oynuyorsan o maçı haketmissindir neyse söylenecek birşey yok yukarda ki arkadaslarında dedigi gibi hakem hatası Bjk'nin sucu degil ancak kimse hakem hatalarının arkasına sıgınılmamalı demesin Allah aşkına hata bir degil iki degil üç degil.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Sen de o zaman hakemleri yenecek kadro kur ve oyun oynat

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Sen de o zaman hakemleri yenecek kadro kur ve oyun oynat
    Maalesef hakemi yenemezsin. Görüyorsun tertemiz gollerini iptal edebiliyor yetki onda. Bugün oynanan oyun kötümüydü anlamıyorum bir tek ben mi beğendim takımı ?

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Maalesef hakemi yenemezsin. Görüyorsun tertemiz gollerini iptal edebiliyor yetki onda. Bugün oynanan oyun kötümüydü anlamıyorum bir tek ben mi beğendim takımı ?
    Ben genel olarak söyledim.Sezonun genelinde kusura bakma bu takım şampiyonluğunu hakedecek hiç bir şey yapmadı.Doymuş değil başarıya aç oyuncular ile ancak bu iş olur...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Ben genel olarak söyledim.Sezonun genelinde kusura bakma bu takım şampiyonluğunu hakedecek hiç bir şey yapmadı.Doymuş değil başarıya aç oyuncular ile ancak bu iş olur...
    Ligin 2. yarısında bambaşka bir Fenerbahçe var iken şampiyonluğu hakedicek hiç bir şey yapmadı demek biraz abes kaçar. Diğer takımlar çok mu şey yapıyor ?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Sow ile Niang'ı karşılaştırmak çok gereksiz olur

Sow tabii ki daha iyi. Ancak Niang da bizdeyken çok sevdiğim bir oyuncu idi halen de öyle.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri