Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

14 37.84%
  • Berabere biter

8 21.62%
  • Fenerbahçe kazanır

15 40.54%
Sayfa 10 / 13 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 364 sonuç

Konu: Beşiktaş - Fenerbahçe | STSL 24. Hafta

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Lütfen Emre'nin sarı kartını da es geçmeyin.
    Emre'nin pozisyonu maçın kaçıncı dakikasındaydı o saydığım pozisyonlar maçın kaçıncı dakikasında ?

İkinci gol ofsayt mıydı ? ben tam olarak göremedim de .

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by OrcunFB View Post

Emre'nin pozisyonu maçın kaçıncı dakikasındaydı o saydığım pozisyonlar maçın kaçıncı dakikasında ?
    Dakikalarını hatırlamıyorum ama golün 90+3'de olduğunu da unutmamak gerek.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sahada bugün kırmızı formayla savaşan 11 savaşçı vardı. O 11 savaşçı bugün yüzümüzü güldürdü. Harika bir kapanış oldu. Hele o son golde gözlerim doldu muhteşemdi ya. Helal olsun size !

İlk gol verilmeliydi. Gol geliyordum diyordu zaten. O gol olmadı bir sonraki pozisyon gol oldu. Maçın seyri değişmezdi yani. Gol yemeden de bizim aklımız başımıza gelmezdi, kötü başlamıştık çünkü.
    Canım FEDA olsun sana !

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Peki Aykut Kocaman'ın tercihlerine kimsenin diyecek bir şeyi yok mu? Bir tek bana mı hatalı geldi?

Hangisi hatalıydı sence ?

Bence bugün bütün oyuncu değişiklikleri doğruydu.

Sadece 4 4 2 yi topal - emre ile oynamam topuz - emre veya meireles - emre ile oynarım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tercihlerinden kastım maça başlama kadroları da dahildi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Verilen ofsayt Toptan Dönen topta Weboya deil şut çekildiği an Sowun Kalecinin görüş açısında olduğu için Kaleciyi etkliediği için Ofsayt verilmiştir.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Olcay golden sonra sevinç kısmının sonunda Drogba'ya bağlamış yalnız.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Raheem Lawal. View Post
    Verilen ofsayt Toptan Dönen topta Weboya deil şut çekildiği an Sowun Kalecinin görüş açısında olduğu için Kaleciyi etkliediği için Ofsayt verilmiştir.

sow da ofsayt değil

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Maçın özetini şimdi izledim. Sow'un pozisyonu faul değil, Webo'nun pozisyonunun net bir açısı yok o yüzden birşey diyemem ama ikinci pozisyonu ofsayt. Beşiktaş'ın golden önce ki pozisyonu net ofsaytı, Veli'nin kararı doğru.

Fenerbahçe çok kaçırmış, saç baş yoldurmuş resmen. Beşiktaş'ın iki ofsayt pozisyonu dışında fazla pozisyonu yok. Ama iki takımda iyi mücadele etmiş 2-2 daha haklı olurdu
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

O pozisyonda 11 tane fenerbahçe oyuncusundan hiçbiri ofsayt değil

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe'yi zerre kadar sevmiyorum ancak doğru konuşmak lazım. Sow'un faul diye kesilen pozisyon bence temiz. Ofsayt pozisyonuna bakamadım ancak rivayetlere göre Sow kalecinin görüş alanını kapadığı için diyorlar vsvs. Beşiktaş'ın attığı golde de Meireles'in eline çarpan top biraz ağır olmuş, top ele gidiyor diye gördüm ben.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006

Çok baba bir maç oldu. Keyif aldım. İki takımada teşekkürler, Beşiktaş'da tebrikler; ama 2 gol ofsayt yediğimiz bir gol faul değil bu takım daha ne yapsın... Normal şartlar altında dakika 30da skor 2-0 olup maç bitecekti. Bu saatten sonra şampiyonluk mucize...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Fenerbahçe'yi zerre kadar sevmiyorum ancak doğru konuşmak lazım. Sow'un faul diye kesilen pozisyon bence temiz. Ofsayt pozisyonuna bakamadım ancak rivayetlere göre Sow kalecinin görüş alanını kapadığı için diyorlar vsvs. Beşiktaş'ın attığı golde de Meireles'in eline çarpan top biraz ağır olmuş, top ele gidiyor diye gördüm ben.
    "Rivayet"lere gerek yok. 11 oyuncunun 11'i de ofsaytta değil topa vurulduğunda. Sow isterse önünü kapasın

15. Default

Aykut hoca'nın Hasan Ali ile ne alıp veremediği var acaba? Yenilgiden çok ilginç gelen bu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    Aykut hoca'nın Hasan Ali ile ne alıp veremediği var acaba? Yenilgiden çok ilginç gelen bu.
    Fizik olarak çöküşte olduğunu söyledi geçen gün. Ağır tempoyu, sık sık maç oynamayı kaldıramamış ve kas yıkımına uğramış Hasan Ali.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu arada Olcay ne güzel Drogba gibi sevinmiş
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Her iki takımlı arkadaşları kutlarım ilk kez bu kadar temiz yorumlar yapılıyor.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Emre Özkan gerçekten maçı kurtardı. 2 tane %100'lük posizyonu kesti savunmada. Öte yandan Niang'ın attığı golde de Fernandes'ten gelen topu hiç beklemeden orta kesti. Bravo gerçekten.
    Gokhan Suzen'den sonra Roberto Carlos gibiydi.

Emre Ozkan'i ben hic begenmiyorum ama en azindan sol bek oynamayi biliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hakem hatası konusunda Fenerbahçelilerin hissettiklerini anlayabiliyorum.Bu konuda bizim de canımız az yanmadı.

Bence Fenerbahçe adına maçın adamı Sow'dur.Çok etkili bir forvet gerçekten.Eğer maçı kazansalardı-ki ofsayt olan golü ofsayt olmasaydı bu olabilirdi-maçın adamı da olurdu bana göre ama maçı biz kazandığımız için bence maçın adamı Niang.İlk golünü bu maçta attı nihayet ve ondan çok daha önemli bir asist yaptı.Verdiği pas harikaydı gerçekten.Açıkcası ona olan güvenim gittikçe azalmaktaydı ama bugün her ne kadar eski gücünde olmasa da Niang olduğunu gösterdi.

3.golü atan Olcay ise korner kullanılırken ön direkteydi.Oradan koşup golü atması gerçekten önemli bir iş.Gerçi bu sezon bu tarz bir çok kritik ve net pozisyonu harcayarak bize saç baş yoldurmuştu.Hatta ben karşı karşıya kaldığında yine atamaz herhalde diye düşündüm ama sağolsun bu sefer yanılttı beni,büyük ihtimal bir çok Beşiktaşlıyı.İnönü'deki son derbide bize çok güzel bir sevinç yaşattı.

Oğuzhan'a değinmek istiyorum bir de.Çok beğeniyorum Oğuzhan'ı.İlk yarı bittikten sonra kadroda olduğunu öğrendiğimden beri oyuna girmesini bekledim.Hoca ancak 72'de aldı.Girer girmez etkisini gösterdi bence.Paslarıyla ve top sürüşleriyle takımı çok rahatlatıyor.Bir de şu kaleyi görür görmez şut hevesine girmeyip de daha çok asiste odaklansa harika olacak.Umarım hoca önümüzdeki maçlarda hemen monte eder ilk 11'e.Zirve yarışında bize çok faydası olacak diye düşünüyorum.

Zirve yarışıyla ilgiliyse,bu köprünün altından daha çok sular akar diyorum.Bugün bu galibiyetle hem puan sıralamasında hem de moralmen büyük avantaj yakaladık.Daha 10 hafta var,bitmiş bir şey yok.Her ne kadar hocamız pek iyi olmasa da,sakatlık sorunu devam etmediği takdirde şansımızın yüksek olduğunu düşünüyorum şahsen.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

tamam buldum.mesaj silinebilir.
    So what?
    Saike

Sanırım Holosko.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Trabzonspor maçını kazanırsak, bu derbi galibiyetinin önemi 2'ye katlanacak. Bu maç olmadı; ama kalan 4 maçtan tarihi bana uyanlar arasından birine gitmek lazım, İnönü yıkılmadan! Derbi havası olmaz tabii; fakat semtin ve stadın havasını solumak bile yeter bana.

Hakemin yönetimiyle ilgili bir soru üzerine Aykut Kocaman, ''Genç bir hakem. Gelecekte çok iyi şeyler yapabileceğini düşünüyorum. Bugün hatalar yapmış olabilir. Söyleyecek çok fazla bir şey yok. Beşiktaş'ın gol için iki seçeneği gözüküyordu. Birincisi duran toplardı. Her şey iyi giderken duran toptan gol yedik. İkincisi hızlı ataklardı. Son saniyede takım halinde gol atmaya giderken gol yedik. Dolayısıyla biz bu kadar hata yaparken, tarihi bir maçta, Beşiktaş'ın BJK İnönü Stadı'ndaki son maçında tribünler tıka basa dolmuş, hakemin baskı altında kalması kadar doğal bir şey yok. Hakemin biraz baskı altında kaldığını hissettim, ancak daha büyük hatayı biz yaptık" ifadelerini kullandı.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar maçı izleyemedim de bana özet atabilecek var mı Lig Tv'deki açılmıyor.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Arkadaşlar maçı izleyemedim de bana özet atabilecek var mı Lig Tv'deki açılmıyor.
    http://www.youtube.com/watch?v=cy6vG...r-PzLxgUOCmI8g

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Hakemin yönetimiyle ilgili bir soru üzerine Aykut Kocaman, ''Genç bir hakem. Gelecekte çok iyi şeyler yapabileceğini düşünüyorum. Bugün hatalar yapmış olabilir. Söyleyecek çok fazla bir şey yok. Beşiktaş'ın gol için iki seçeneği gözüküyordu. Birincisi duran toplardı. Her şey iyi giderken duran toptan gol yedik. İkincisi hızlı ataklardı. Son saniyede takım halinde gol atmaya giderken gol yedik. Dolayısıyla biz bu kadar hata yaparken, tarihi bir maçta, Beşiktaş'ın BJK İnönü Stadı'ndaki son maçında tribünler tıka basa dolmuş, hakemin baskı altında kalması kadar doğal bir şey yok. Hakemin biraz baskı altında kaldığını hissettim, ancak daha büyük hatayı biz yaptık" ifadelerini kullandı.
    Bence sayılmayan gol maçın pek kaderini değiştirdi diyemeyiz.2-2 iken olsaydı eğer o zaman farklı olurdu ama zaten Fenerbahçe o pozisyondan kısa süre sonra golü buldu.Tabii neler olabileceğini asla bilemeyeceğiz ama bildiğim bir şey var,bu golü iptal eden yardımcı hakeme gereken neyse yapılmalı.Bu kadar net bir golü iptal etmesi kabul edilebilir değil kesinlikle.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Trabzonspor maçını kazanırsak, bu derbi galibiyetinin önemi 2'ye katlanacak. Bu maç olmadı; ama kalan 4 maçtan tarihi bana uyanlar arasından birine gitmek lazım, İnönü yıkılmadan! Derbi havası olmaz tabii; fakat semtin ve stadın havasını solumak bile yeter bana.
    Abi senin avatarını yesinler ya harika olmuş . Yazdığın gibi Trabzonspor maçını kazanırsak bu maçta alınan galibiyetinin önemi artacak. Trabzonspor ile oynayacağımız maç şampiyonluk açısından ya varız ya yokuz maçı olacak. Bu maçı kazandık takım,taraftar baya morallendi. Trabzonspor maçını kazanamazsak ilk iki için mücadelemize devam ederiz. Ama yok kazanırsak moraller iyice tavan yapar. O havayla iyice şampiyonluktan bahsedebiliriz artık. Şahsen şimdiye kadar şampiyonluk için fazla hatta hiç ümitli değildim ama durumlar değişebilir. Haftaya Beşiktaş sezonun maçını oynayacak. Aradaki 5 puanlık farkın büyütülmemesi lazım yeter ki gelecek hafta Trabzon deplasmanından üç puan ile dönülsün o moralle devamı gelir. Sakat oyuncularında geri döneceğini , birde Mamado'nun form tutacağını düşünürsek neden olmasın.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçın başında Sow Ersan'a faul yapınca Ersan'ın ayağını tuttuğunu ve yüzündeki acı ifadesini görünce eyvah yine sakatlandı diye acayip korktum.Yayında sıkıntı vardı o sırada bir de.Sonradan oyuna devam ettiğini görünce derin bir nefes aldım valla.Bir daha ciddi bir sakatlık yaşasa ne olur düşünemiyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İnanç ve mücadelenin elle tutulur hali. Bravo!

Sayfa 10 / 13 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri