Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

14 37.84%
  • Berabere biter

8 21.62%
  • Fenerbahçe kazanır

15 40.54%
1 ile 30 arası toplam 364 sonuç

Konu: Beşiktaş - Fenerbahçe | STSL 24. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Trabzonspor maçını kazanırsak, bu derbi galibiyetinin önemi 2'ye katlanacak. Bu maç olmadı; ama kalan 4 maçtan tarihi bana uyanlar arasından birine gitmek lazım, İnönü yıkılmadan! Derbi havası olmaz tabii; fakat semtin ve stadın havasını solumak bile yeter bana.
    Abi senin avatarını yesinler ya harika olmuş . Yazdığın gibi Trabzonspor maçını kazanırsak bu maçta alınan galibiyetinin önemi artacak. Trabzonspor ile oynayacağımız maç şampiyonluk açısından ya varız ya yokuz maçı olacak. Bu maçı kazandık takım,taraftar baya morallendi. Trabzonspor maçını kazanamazsak ilk iki için mücadelemize devam ederiz. Ama yok kazanırsak moraller iyice tavan yapar. O havayla iyice şampiyonluktan bahsedebiliriz artık. Şahsen şimdiye kadar şampiyonluk için fazla hatta hiç ümitli değildim ama durumlar değişebilir. Haftaya Beşiktaş sezonun maçını oynayacak. Aradaki 5 puanlık farkın büyütülmemesi lazım yeter ki gelecek hafta Trabzon deplasmanından üç puan ile dönülsün o moralle devamı gelir. Sakat oyuncularında geri döneceğini , birde Mamado'nun form tutacağını düşünürsek neden olmasın.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Matthaus View Post
    Abi senin avatarını yesinler ya harika olmuş . Yazdığın gibi Trabzonspor maçını kazanırsak bu maçta alınan galibiyetinin önemi artacak. Trabzonspor ile oynayacağımız maç şampiyonluk açısından ya varız ya yokuz maçı olacak. Bu maçı kazandık takım,taraftar baya morallendi. Trabzonspor maçını kazanamazsak ilk iki için mücadelemize devam ederiz. Ama yok kazanırsak moraller iyice tavan yapar. O havayla iyice şampiyonluktan bahsedebiliriz artık. Şahsen şimdiye kadar şampiyonluk için fazla hatta hiç ümitli değildim ama durumlar değişebilir. Haftaya Beşiktaş sezonun maçını oynayacak. Aradaki 5 puanlık farkın büyütülmemesi lazım yeter ki gelecek hafta Trabzon deplasmanından üç puan ile dönülsün o moralle devamı gelir. Sakat oyuncularında geri döneceğini , birde Mamado'nun form tutacağını düşünürsek neden olmasın.
    Senin avatarın üstüne tanımam. Yerli Gattuso!

Sakatlar, verim sağlayabilecek şekilde dönerse; 'ilk 2 garanti, şampiyonluk neden olmasın' derim. Şu da var ki, en erken dönecek ismin bile önünde en az 2 hafta var sanırım. Necip ve Oğuzhan hariç, onlar zaten iyileşti.

Mesaj Yetkileri