1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Emre-Meireles
    Selçuk-Topal

Oyun olarak çok fark yaratır elbet. Ayrıca Ziegler ve Sow tercihlerimiz sayesinde sol kanadı tamamen felç etmiş durumdayız. Sağ kanat Gökhan'ın isteği ve Kuyt'un dinamizmi sayesinde sola nazaran daha iyi işliyor. Tahminen her iki maçta oynayacağımız futbol ;

Marsilya'ya karşı evde ve deplasmanda oynanan oyun
    AEL deplasmanında oynanan oyun
    ve Her iki Bate karşılaşmasında ortaya konan oyunla aynı olacaktır.

Tamamen kontrol anlayışıyla, dikkatli, karşı kaleyi fazla rahatsız etmeden, atabilirsen Duran Toplardan veya Sow'un özel gayretleriyle, gol yememek adına çok katı bir savunma ve Volkan'ın gününde olmasıyla geçer maçlar... Geçen turda şans melekleri yanımızdaydı, bu turda da olması dileğiyle. Çeyrek Final uzak değil, umarım başarırız.

Edit: İşin kötü tarafı da şu ; Artniyet sahibi kişiler maalesef mevcut durum yüzünden çok kolay bir şekilde Fenerbahçe'yi Avrupa'dan edebilir, Kazara Çeyrek Finale hatta Yarı Finale gelirsek, saha içinde elenmeyiz, bu yüksek bir ihtimal.
    Olası men cezası anında mı işliyor ? Benim bildiğim öyle bir durum olursa gelecek seneden itibaren geçerli olmalı. Bu sezonu bağlayan bir ceza değil diye okumuştum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Olası men cezası anında mı işliyor ? Benim bildiğim öyle bir durum olursa gelecek seneden itibaren geçerli olmalı. Bu sezonu bağlayan bir ceza değil diye okumuştum.
    Anında işliyor olsa gerek, mantıken doğru olanı da bu. Suç işlenmişse suçun başlangıcından itibaren geçerli olması gerek. Tabii kesin kuralı bilmiyorum sadece varsayım.

Bugün antrenmanda oyuncular kapışmış, Dilerim Uefa'dan en azından bu turda elenmeyiz, Önümüzde iki yol var ya bu turu geçer birlikteliği kuvvetlendiririz ya da elenir dibe doğru kaosa sürükleniriz. Şuan öyle bir ince çizginin üzerinde duruyoruz ne yazık ki.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri