Galatasaray'a bak nağmalup gidiyo (= 2. olursan iyi olur. ŞL'den gelicek sıcak para transferde işine çok yarar...
SS lerine hayran kalmamak elde değil aynen devam![]()
Hocam SS'ler gözükmüyor.![]()
Bende SS'ler gözükmüyor gerçekten başkalarında gözüküyormu bilemem![]()
Hocam okan ı bilmem ama Ozan Tufan sağ bek müthiş oluyor hemen oynat bence onu bekletme bi an önce gelişsin
Bende sıkıntı yok hocam çok güzel maşallah, resimlerin boyutu büyük olduğu için belki diğer arkadaşların netinde hemen açılmıyordur biraz beklerlerse NET e bağlıo larak görünür diye düşünüyorum
Hocam birşey soracam, kiralık gönderdiğim oyuncuların mesela ben tarsus a kiraya gönderdiğim oyuncuların attığı golleri izlemek istiyorum ama izleyemiyorum sadece o da değil süperlig harici hiç bir ligden golleri izleyemiyorum.
var mı bi bilgin bu konu hakkında
Hocam bulabildiğim bir tek şu var mücadele ettiğin lig ve kupalardaki müsabakaların maçlarını izleye biliyorsun , mesela Avrupa ligi maçlarının ilk ön elemeden finale kadar oynan bütün maçları izleye biliyorsun ama diğer liglerde sadece istatistikleri veriyor saha'yı göstermiyor belkide bir ayarı vardır , foruma yazarız illaki biri biliyordur
Yine grafikler konuşuyor dostum
Bu sefer daha akıcı olmuş 10 dk de okudum kariyeri , ligde şl şansımız var , avrupa liginde grup felaketmiş elenmen normal
Hocam ya kariyerin tadını çıkaramıyom SS'ler gözükmüyor,her neyse yorumlardan ne olduğunu anlarım![]()