Sayfa 16 / 32 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 943 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi [2012-2013]

Nesil
    2003

Karar dogru veya degil.

Cuneyt Cakir bu sezon sadece 1'er tane BJK, FB ve GS maci yonetti.

Ordu ve Kayserispor'un maclarini ise ikiser defa. Daha 2 hafta once 1. Lig'de mac yonetti. Super Lig'de bu sezon yonettigi mac sayisi 13.

Ingilizlerin en ust seviye hakemi Howard Webb. Simdiye Kadar 23 mac yonetti.
    Man Utd maclarini 2 defa.
    Man City maclarini 2 defa.
    Tottenham maclarini 4 defa.
    Arsenal maclarini 2 defa.
    Chelsea maclarini 3 defa yonetti.

Yani surekli ligin tepesine yakin olan takimlarin maclarina en iyi hakem veriliyor.

Almanlara bakalim. Florian Meyer'in yonettigi mac sayisi Cuneyt Cakir gibi 13. Ama yonettigi takimlar:
    Bayern: 3 defa
    Dortmund: 2 defa
    Leverkusen: 2 defa
    Frankfurt: 2 defa
    Freiburg: 2 defa
    Schalke: 2 defa

Yani o da surekli ligin tepesindeki takimlarin maclarini yonetiyor.

Hadi bunlar buyuk ulke. Elit kategorisinde olan ama kucuk bir ulkenin hakemine bakalim. Victor Kassai. 16 mac yonetmis. Ligin tepesindeki 3 takimin da 2'ser tane macini yonetmis. Dorduncu takimin da 3 macini yonetmis. Tabii bir de Macar liginde su ana kadar sadece 18 mac oynanmis durumda.

Bizde 24. mac bitti ve Cuneyt Cakir hala sadece ligin ilk 3 sirasindaki takimlarin sadece 1'er macini yonetmis durumda.

Hadi Macaristan da cok kucuk. Hollanda'ya bakalim. Hakem Bjorn Kuipers. Toplam mac 16.
    PSV: 2
    Ajax: 2
    Feyenoord: 4
    Vitesse: 3

Ama biz Cuneyt Cakir'i sakliyoruz. Ligin alt siralarindaki takimlarin maclarini veriyoruz ki sampiyonlar ligi maclari icin yorulmasin. Hatta surekli BAL'da mac yonetsin ki sampiyonlar ligi maclarinin temposuna daha hazir olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yorumcular görüntüleri yavaş hızlı çekimlerle defalarca izledi ama Hocanın anlık gördüğünü göremediler.Hoca Naninin ilk hareketine değil 2.sine kırmızı verdi. 1. harekette Nani bacağını dizden bükerek çekiyor, ayağını rakipten uzaklaştırıyor. Tehlikeli hareket ve sarı. Sonra bu halde yere düşebilecekken, havada rakibinin koltuk altına doğru görerek bacağını tekrar gererek ikinci hamleyi yapıyor. Kasıtlı ve kırmızı.
    Ayrıca Cüneyt Çakır'ın daha fazla maç yönetmesi lazım süper lig'de.. Katılıyorum Ömer abiye.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

ManU sayfaları Real forması giydirmiş Cüneyt Çakır'a seveni sevmeyeni göstermiş tepkisini aralarında bazıları var ki kopardı beni böyle işlerde süper bir birlik kavramımız var.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

ekşi'de gördüm ne kadar da doğru yazmış.

yillardir hep neden bizim hakemlerimiz dunya kupasinda mac yonetmiyor, neden sampiyonlar liginde adam gibi maclara verilmiyor diye soylenip duruyoruz. simdi turk hakemligi adina birisi cikiyor ve de uefa'nin ciddi anlamda en onemli organizasyonlarinda en onemli maclara veriliyor. man utd- real madrid maci gibi cok ust duzey bir macta hepimizin bin kere cesitli acilardan bakarak yuzlerce satir kart vardi yoktu diye birbirimize girdigimiz bir pozisyon icin, bence hakli olarak kartini gosteriyor, hem de ingilterede. bu hakem italyan olsa fransiz olsa ne bilim alman olsa umrumuzda olmaz, ama yok hakem turk illaki kotuleyecegiz , illaki herkesi memnun etmeli.
    yolun acik olsun cuneyt cakir, umarim finali de sen yonetirsin. dogrunla yanlisinla turk hakemligininde artik avrupada yerinin oldugunu herkese gosterirsin.

Ne güzel de açıklamış.Herkes Cüneyt Çakır'ın bir hata yapmasını bekler gibi ne güzel de nefretinizi kustunuz öyle.Bence bu pozisyonun neden kırmızı olacağını okuyun derim.Kurallarda oyuncunun niyeti diye bir ibare yer almıyor.Oyuncunun sağlığı her şeyden önemli ve Nani'nin 40-50 saniye yerde yatması bu kartı da güçlendirdi.Tek hatası var bana göre Ferguson'a ve Ferdinand'a bir şey yapmaması.

buyrun : http://s7.directupload.net/images/130305/d8mtj2fk.swf
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Kural net: oyuncu sağlığını ciddi anlamde tehdit eden her hareket kırmızı. hareketi yapanın iyi ya da kötü niyetli olması sadece ne kadar maç ceza alacağını değiştirir.

Görmedim diye bir şey yok o hareket adamı sakat bırakır. Arbeloa'da kalıcı sakatlık falan olsa Cüneyt Çakır da Nani'yi atmamış olsa on yıllarca konuşulurdu.

Nani'nin görmediği şeklindeki savunma kesinlikle haksızdır. Ona bakılırsa yüzlerce kırmızı kart pozisyonu var kayarak müdahalelerde ıslak çimde hızlananlar ne yapsın? Kasıtlı olmayanlar dışında yapılan yüzlerce kırmızı kartlık hareket de istenilmeden yapılıyor.

6. Default

Benim fikrim değişmez bu konuda, verdiği kararları eleştirmemin de kişisel bir sebebi yok, olamaz. X hakemi de eleştiririm Y hakemi de... gördüğümü de söyleyemeyeceksem nerede kaldı düşünce özgürlüğü.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bir oyuncu röveşataya kalkarken rakibe bu şekilde sert teması olduğunda da kırmızı verilsin o zaman.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Arbeloa'nın vücudundaki izleri gördünüz mü ayakkabının izleri kıpkırmızı bir şekilde duruyordu ve nani'nin baştaki hareketi o kadar sert değil ama sonra gördüğünde tekme hareketi yapıyor hakemin görevi sahada kuralları uygulamak oyuncuları korumak değil mi ondan kesin doğru karar başta sarı kart demiştim ben de ama sonra tekme olduğunu gördüğümde kesinlikle doğru dedim

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bir oyuncu röveşataya kalkarken rakibe bu şekilde sert teması olduğunda da kırmızı verilsin o zaman.
    Bence sizin gibi üst düzey futbol bilgisine sahip bu yorum komik durmuş biraz.İkisinin farklı şeyler olduğu ne kadar bariz değil mi ?

İddaa ediyorum, Mourinho'nun bundan sonraki takımı Man.Utd.

Kırmızı bence de doğru, ayağı kaburgalarına basıyor kırmızı verilmesi için orayı delmesi gerekmiyor.
    Burak

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    İddaa ediyorum, Mourinho'nun bundan sonraki takımı Man.Utd.

Kırmızı bence de doğru, ayağı kaburgalarına basıyor kırmızı verilmesi için orayı delmesi gerekmiyor.
    Bende manU'nun mou'yu almayacağı konusunda her iddasına girebilirim.Çok iddalıyım.

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Ben şahidim ikiniz büyük bir iddaa'ya girebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bu konuları konuşmak için erken belki ama nedense ManU Ferguson'dan sonra Dortmund'un başındaki Klopp'u alacak gibime geliyor.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Bence sizin gibi üst düzey futbol bilgisine sahip bu yorum komik durmuş biraz.İkisinin farklı şeyler olduğu ne kadar bariz değil mi ?
    Futbol bilgim için yaptığım yoruma teşekkür etmekle birlikte -aslında üst düzey olduğundan şüpheliyim-, ben biraz benzetiyorum açıkçası. Sadece son 2 saniyedeki harekete bakarsak tamamen kasıtlı gibi duruyor, ama öncesine de bakılınca topa doğru gelirken maksadını aşan bir hareket olarak yorumlanabilir. Amacı tamamen oyuncuya yönelik olmadığı için de kırmızı ağır diyorum.

Bu karar Galatasaray - Fenerbahçe maçında verilse iki taraftan birine, ortalık yıkılırdı. Kırmızı gören taraf itiraz eder, diğer taraf da doğru diye savunurdu muhtemelen. Öyle pis bir pozisyon. Cüneyt Çakır'ı sevmem ama burada onu kasıtlı olarak hatalı göstermemenin de bir esprisi yok. Fikirlerimizi paylaşıyoruz sadece.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Futbol bilgim için yaptığım yoruma teşekkür etmekle birlikte -aslında üst düzey olduğundan şüpheliyim-, ben biraz benzetiyorum açıkçası. Sadece son 2 saniyedeki harekete bakarsak tamamen kasıtlı gibi duruyor, ama öncesine de bakılınca topa doğru gelirken maksadını aşan bir hareket olarak yorumlanabilir. Amacı tamamen oyuncuya yönelik olmadığı için de kırmızı ağır diyorum.

Bu karar Galatasaray - Fenerbahçe maçında verilse iki taraftan birine, ortalık yıkılırdı. Kırmızı gören taraf itiraz eder, diğer taraf da doğru diye savunurdu muhtemelen. Öyle pis bir pozisyon. Cüneyt Çakır'ı sevmem ama burada onu kasıtlı olarak hatalı göstermemenin de bir esprisi yok. Fikirlerimizi paylaşıyoruz sadece.
    Burak'ın yukaradaki örneği bencede çok doğruydu. Rövaşataya kalkan insanda topa vurmak için ayağını kaldırıyor, Nani de.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

ManU'ya eski futbolcularından biri gelecek bence. Yada david moyes.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Futbol bilgin yorumlarından anlıyorum üst düzey olduğunu ama bu noktada katılamıyorum.Röveşata da topu kendin kaldırıp vurursun ya da gelen topa bu şekilde rakibe vurmak için rakibin topa kafasını sokması veya vücudunu koyması gerekir öbür türlü Nani zaten rakibe gelen topa kendisi ayağını sokuyor.Bu maç Galatasaray - X takım veya Fenerbahçe - X takım arasında olursa ve bu pozisyona kart verilmese Dünya'yı yıkardık diye düşünüyorum ben tekrardan Cüneyt Çakır'ı tebrik ediyorum gerekeni yapmıştır,Uefa yanında olduğunu söyledi,Ferguson ve Nani'ye de soruşturma başladı zaten.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Topa tek başına çıkmıyor orada rakip var, o şekilde o ayak kalkarsa tabii ki kırmızı kartı yer. O kırmızı kartın hiçbir alternatifi yok.
    Canım FEDA olsun sana !

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Bende manU'nun mou'yu almayacağı konusunda her iddasına girebilirim.Çok iddalıyım.
    Mourinho bildiğin takla atıyor, manu nun başına geçebilmek için.
    Burak

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Pozisyonu tekrar izledim de Nani'nin o topa öyle girmesi bile saçma ki.

Göğüs seviyesinde ki bir top'a bu kadar ayağı kaldırarak girmek bile bir hatadır ki öncesinde Arbeloa'yı yanına görmemesi imkansız gibi bişey.

Arbeloa ona çok yakın ve onun bırakacağını düşünmüyordu herhalde. Topa bakıyor falan bunlar doğru da bu adamın da topa geleceğini biliyordu ve o topa öyle giriyorsan biraz daha dikkatli olman gerekir.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Mourinho bildiğin takla atıyor, manu nun başına geçebilmek için.
    Evet o bi gerçek ama manU almaz yazdım zaten dikkat edersen. Mourinho maymun iştahlı birisi.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Avrupada İngiliz hakem ingiliz bir takımın maçına verilmez zaten

Kırmızı kart doğru gibi geldi bana. Tartışmalı bir çok pozisyon vardı hakem şansı yanında değildi diyelim.
    Arkadaş İngiltere Ligini kastetmiş
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Hatta surekli BAL'da mac yonetsin ki sampiyonlar ligi maclarinin temposuna daha hazir olsun...
    BAL diyip geçme manyak maçlar oluyor bazen. Sanıyorsunki Premier lig Süper ligten daha zevkli bazı bölgeseller

Dediklerinin hepsine katılıyorum ayrıca.

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Maçın gözlemcisi ve UEFA Hakem Komitesi Başkanı Pierluigi Collina, Çakır’ın yönetiminden memnun olduğunu söyledi. Ayrıca Collina’nın Cüneyt Çakır’a 8.2 not verdiği ve Çakır’ın yönetiminden memnun olduğu öğrenildi .

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Tyrion View Post
    Maçın gözlemcisi ve UEFA Hakem Komitesi Başkanı Pierluigi Collina, Çakır’ın yönetiminden memnun olduğunu söyledi. Ayrıca Collina’nın Cüneyt Çakır’a 8.2 not verdiği ve Çakır’ın yönetiminden memnun olduğu öğrenildi .
    Final şansı var o zaman Cüneyt Çakır'ın sevindim bu habere.Teşekkürler Collina

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Alex Ferguson:"Cüneyt Çakır futbola olan inancımı sarstı"
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Bu konuları konuşmak için erken belki ama nedense ManU Ferguson'dan sonra Dortmund'un başındaki Klopp'u alacak gibime geliyor.
    Sanmıyorum. İki sezondur hem ligi hem Avrupa'yı idare edemiyor. Geçen yıl lig dedi Avrupa'da erkenden elendi. Bu yıl Avrupa dedi ligde iddiası kalmadı. Çok kolay maçları kaybetti.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Milan'ın bu akşam ki maç taktiği ;

Chelsea bunu beğendi
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Milan'ın bu akşam ki maç taktiği ;

Chelsea bunu beğendi
    ceza sahasına yığılmaz milan ilk maçtaki gibi oynarsa kontra ataklarda barcelonayı bitirir

http://vimeo.com/60415150

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Barcelona'nın 4-1 kazanacağını düşünüyorum. 3 tane Messi 1 tane Pedro atar oynarsa.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Sayfa 16 / 32 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon

Mesaj Yetkileri