Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Plzen kazanır

8 26.67%
  • Berabere kalınır

13 43.33%
  • Fenerbahçe kazanır

9 30.00%
1 ile 30 arası toplam 146 sonuç

Konu: Viktoria Plzen - Fenerbahçe | Uefa 3. Tur 1. Maçı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Tribünde 'Cyprus is Greece' pankartı var. Müthiş sağ duyulu UEFA , bakalım yine 3 maymunu mu oynayacak.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Tribünde 'Cyprus is Greece' pankartı var. Müthiş sağ duyulu UEFA , bakalım yine 3 maymunu mu oynayacak.
    KKTC'yi tanıyan ülke yok ki, ona bir şey yapamazlar.

Maç 0-0 bitseydi bile tur Fenerbahçe'nin derdim, golle birlikte tur cepte dememek için bir sebep göremiyorum.

Plzen'i fazla abartmışlar. Fenerbahçe 60'dan sonra sazı iyice eline almıştı zaten. Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim, Sow ve Gökhan Gönül geriye kalanlardan çok ama çok daha iyi oynadılar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    KKTC'yi tanıyan ülke yok ki, ona bir şey yapamazlar.

Maç 0-0 bitseydi bile tur Fenerbahçe'nin derdim, golle birlikte tur cepte dememek için bir sebep göremiyorum.

Plzen'i fazla abartmışlar. Fenerbahçe 60'dan sonra sazı iyice eline almıştı zaten. Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim, Sow ve Gökhan Gönül geriye kalanlardan çok ama çok daha iyi oynadılar.

Sonuçta amaç belli , tahrik etmek. Verilmez zaten ceza falan , PKK olayına vermediler buna mı verecekler.

Sow'un tercihleri yanlış geliyor bana. Çok gereksiz şeyler deniyor , tabii bunda kendi mevkisinde oynamamasının etkisi de var. Sol açık olduğu için mecburen bir şeyler yapmaya çalışıyor ama olmuyor bence.

GG ise mükemmel. Gün geçtikçe daha da iyi oluyor. Bizim için bir nimet bu adam
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Mesaj Yetkileri