Gaziantep maçı öncesi aldığım 3 sakatlık haberide canımı sıkmıştı. Ziya Bayrak'ın gördüğü kırmızı karttan sonra sağ bek'e yaklaşık 1 aydır süren sakatlığı geçen Cvetkovic'i alacaktık ancak oyuncunun tekrar sakatlanması moralleri alt üst etti. Ayak bileğinin burkulması nedeniyle 3 hafta daha olmayacaktı aramızda.
Cafer Zengini ise maç kadrosuna almayı planlarken, yaklaşık 10 gün antremanlara çıkamayacağı haberi geliyordu.
Fettah Çalık ise Milli takım antremanında sakatlanıyordu. Yaşadığı fıtık problemi nedeniyle genç oyuncumuz sahalardan 5 hafta uzak kalacaktı en az.
2018/2019 Sezonu Türkiye Süper Lig - 8. Maç - Gaziantepspor(E)
Ziya Bayrak'ın 2 maç kırmızı kart cezalısı olması ve Cvetkovic'in de yeniden sakatlanmasından sonra Sağ bek pozisyonuna Galatasaraydan sezon başında kiraladığımız ancak forma şansı bulamayan Abdurrahman oynayacaktı. Normalde sağ kanat oyuncusu olan Abdurrahman, yedek takımda istikrarlı performanslar gösteriyordu. Bizimle kontrat yenilememe konusunda ısrarcı olan kalecimiz Ali Ömer Özkaya'yı ise bundan sonra kulübeye mahkum bırakmaya karar verdim
Antep üzerine inanılmaz bir baskı kurduk ve ligin dibinden kurtulmaya çalışan rakibimize bir darbede biz vurmuş olduk.
Bu maçta ise Hakan Güçlü'yü sakatlığa kurban veriyorduk. Maç sırasında kasığında çekme yaşadı, maç sonrası yapılan tetkiklerde sahalardan en az 3 hafta uzak kalacaktı.
Kritik Sparta Prag maçı öncesi kötü olmuştu bu haber.
2018/2019 Sezonu Avrupa Ligi - Grup G - 3. Maç - Sparta Prag (E)
Rakibimiz Prag tehlikeli bir takımda. Geçen sezon Avrupada kök söktüren bir ekip olmuşlardı tıpkı Sakaryasporumuz gibi. Kontra'dan gol bulmayı seven bir takımdı.
Rakibimiz bizi çok zorlasada 2 köşe vuruşu organizasyonunda da Hüseyin Tanıyan çok iyi yükselip gollerini atınca maçtan istediğimiz galibiyeti 3-2'lik skorla alıyorduk. Rakibimiz kalemiz 3 defa şut çekti. Bunun 2sinin gol olması ise biraz düşündürücüydü.
Chelsea'ninde Young Boys'u yenmesiyle 7'şer puanla gruptaki ilk iki sırayı paylaşıyorduk. Grup şekillenmiş oluyordu büyük ölçüde.
Maç içinde hafif bir sakatlık geçiren Arda Turan'ında takımdan yaklaşık 10 gün kadar ayrı kalması gerektiği ile ilgili rapor elimize geçiyordu.
2018/2019 Sezonu Türkiye Süper Lig - 9. Maç - Mersin IY (D)
Mersin IY ile yapacağımız maça sakatlarımızın çokluğu ve yorgunluk nedeniyle yedek takımı oluşturmakta zorluk çekerek çıkıyorduk.
Maçta adeta kudurdum. Celalettin'in sorumsuzluğu inanılmazdı. Maç 2-1'deyken ceza sahası içinde kendini akıl almaz bir şekilde yere bıraktı ve hakemde acımadı kendisine ve 2. sarı'dan atıldı. kendisine ceza veremeyecek olmamız beni kudurtmuştu. Ancak bu oyuncuyu azarlamama engel değildi. Arda'nın yokluğunda ilk 90 dakikasına çıkan gencimiz Aktan ise başarılı performansıyla göz doldurdu. 16 yaşındaki oyuncumuz attığı gol ile hem Takımımızın hemde Süper Ligin en genç golcüsü ünvanını almış oldu.
Bu galibiyet ile ligde üst sıralardaki yerimi perçinlemiş oldum. Galatasaray ve Fenerbahçenin ardından Bursaspor ile 3. sırada yer bulduk.
Sıradaki rakibimiz şu an 5 galibiyet ve 4 beraberlik ile namağlup bir şekilde ligin zirvesinde yer alan Fenerbahçe.