Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
Çok istedim öyle oyuncular ancak altyapıdan bir türlü oyuncu çıkmadı. Bir oyuncudan ümitliydim; onunda kiraladığım pilot takımım İskenderun DÇ. takımında ayağı kırıldı. Takım itibarı henüz istanbul takımları ile yarışır düzeye gelemedi. o düzeye erişirsem iyi oyuncuları takımıma daha rahat çekebilirim diye düşünüyorum. Yine de elimdeki iyi gençlerin SS'lerini paylaşırım yakında.

Birde kendi oğlumu görseydim takımda sigames forumlarında gördüm bu olayı

Son maçlarda inanılmaz tutuktu takım. Orta sahada Ricardo'yu kilitlediklerinde bir çıkış yolu bulamıyor takım. yanında Okay Yokuşlu ve Celalettin Günaydın istikrarsız oynuyorlar. Bir maç pas sayısı, uzaktan şutları falan iyi durumdayken diğer maç inanılmaz top kaybı ile oynuyorlar.

Sıkıntıyı çözmem gerekiyor yoksa bu sezonda yalan olacak. Devre arası ortasaha ya bu yüzden takviye yapmayı düşünüyorum ama oyuncularda inanılmaz pahalı durumdalar.

Hocam yerli oyuncuları takıma çekmekden ziyade alt yapı tesislerini daha fazla geliştirip kendin oyuncu çıkarırsan bence kariyer amacına ulaşmış olur . orta saha 'ya gelince defansı biraz öne çekersen top kaybı'nı biraz önlemiş olursun ilk sezon bende de aynı sıkıntı vardı , top kaybı çok fazlaydı ki takımda belusschi ve batalla gibi pas ve ilk kontorü iyi oyuncular olmasına rağmen , ben defansı biraz öne aldım oyun kurmaya defans'dan başlıyoruz biraz yan pası fazla yapıyor takım ama içeride hiç bir takım bizim orta sahamıza üstünlük kuramıyor ama tabi bunu sadece içerideki maçlarda yapıyorum deplasmanda aynı dizilişle oynamıyorum.