Sayfa 413 / 483 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463 ... SonSon
12,361 ile 12,390 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

  1. #12361
    Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan
    Yaş
    36
    Mesajlar
    9,233

    Default

    Insan haklarinla alakasi yoktu zaten davanin

    Bugun bazi hukumler kesinlesti ve yanlis bilmiyorsam yargitay yolu kapandi. Sekip M orgutten tercuman Sametin'de sikeden ceza almasi kesinlesti.

  2. #12362
    Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan
    Yaş
    36
    Mesajlar
    9,233

    Default

    Kaldiki kuzuyu kurda teslim etmisler.

    Levent Bicakcinin onderliginde aciliyor bu dava pardon Sadri Sener bu Levent denen adam Papila doneminde federasyon baskani degilmiydi ?

  3. #12363
    Nesil
    2006
    Yaş
    35
    Mesajlar
    6,844

    Default

    Kimse şikeden ceza almadı, örgüt olayı daha ayrı bir karar ile tekrar karara varılacaktı. Örgütten ceza alındı, yargıtay kararı beklenmeyecek. Örgüt içinde Aziz Yıldırım'ın adı yok. Kaldı ki bu örgüt silahlı şuç örgütü olarak ceza aldı. Aldıkları ceza ise sadece örgüt olmak, herhangibi bir eyleme karıştıkları gözükmüyor. Şike veya benzeri bir olaydan dolayı ceza almadılar.

  4. #12364
    Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan
    Yaş
    36
    Mesajlar
    9,233

    Default

    Suclandiklari seyleri tekrar okumami tavsiye ederim

  5. #12365
    Nesil
    2006
    Yer
    Antalya
    Yaş
    36
    Mesajlar
    9,834

    Default

    Aziz Yıldırım'ın adı yok, çünkü cezası 2 yıldan az olan isimler için verilmiş kararlar.

  6. #12366
    Nesil
    2006
    Yaş
    35
    Mesajlar
    6,844

    Default

    Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Yahu yalan bir haber için bu kadar tatrtışmaya gerek yok.Bu ülkedeki medyanın fb,gs yanlısı olduğunu herkes biliyor.Bir kısım birini diğerbir kısımda öbürünü savunuyor işte.
    "şike ve teşvik" suçlamasıyla aldıkları cezalar, Yargıtay tarafından incelendikten sonra karara bağlanacak.
    Habertürk'de yazan cümle.

  7. #12367
    Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal
    Mesajlar
    3,984

    Default

    EMENIKE'YE HAPİS TALEBİ ŞOKU!

    Futbolda Şike Davası’nın sanığı futbolcu Emmanuel Emenike’nin Fenerbahçe – Karabükspor maçında şike yapmak suçundan 1 yıldan 3 kadar hapisle cezalandırılması istendi. Emenike’ye sezon sonunda Fenerbahçe’ye transferi vaat edilerek şike anlaşması yapıldığı vurgulandı.

    Şike davasında mütalaa veren savcı, dosyası ayrılan Emenike’nin Karabükspor-Fenerbahçe maçında şike yaptığı gerekçesiyle 1 yılda 3 yıla kadar hapis cezası almasını talep etti.

    SAVCI ŞİKEDEN CEZA İSTEDİ

    Futbolda şike davasının sanığı Spartak Moskovalı futbolcu Emmanuel Emenike’nin yargılanmasına devam edildi. İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davaya Emenike katılmazken, avukatı Rezzan Epözdemir duruşmada hazır bulundu.

    Mayıs 2011’de oynanan Karabük- Fenerbahçe maçında şike yapmak ile suçlanan Emenike’nin yargılandığı duruşma savcı Ufuk Ermertcan, esas hakkındaki mütalaasını açıkladı. Savcı Ermertcan, esas hakkındaki görüşünde 8 Mayıs 2011’de Karabükspor-Fenerbahçe karşılaşmasında yürütülen şike faaliyetleri kapsamında Karabüksporlu forvet oyuncusu Emenike’nin menajeri Erdem Konyar ile irtibata geçildiğini belirtti. Şike davası sanıklarından Sami Dinç’in, FB’li yönetici Şekip Mosturoğlu’nun yönlendirmesiyle Erdem Konyar ile şike konusunda anlaşmaya çalıştığını ifade eden Savcı, Emenike’nin ’maçta oynamaması’ ya da ’kötü oynaması’ şeklinde teklifte bulunduğu vurgulandı. Emenike’nin FB maçından bir hafta önce oynanan Ankaragücü-Karabükspor maçında sakatlanarak oyundan çıktığını hatırlatan Savcı, bunun üzerine Aziz Yıldırım’ın bu sakatlık nedeniyle Emenike’nin Fenerbahçe maçında oynamamasına sebep olabileceği düşünerek Şekip Mosturoğlu’nu arayıp rahatsızlığını ifade ettiği kaydedildi.

    "ÖDEDİKLERİ PARAYI GERİ İSTEDİLER"

    Mosturoğlu’nun ise Sami Dinç’i arayarak konuyla ilgilenmesini istediği anlatılan mütalaada, daha sonra Sami Dinç’in Erdem Konyar’ı arayıp ‘O parayı da verecek dedim, paşa paşa abi, bir hafta sonra ne aldıysan ver abi’ diyerek şike amacıyla ödenen parayı geri istediğine dikkat çekildi.

    Erdem Konyar’ın ise Emenike’nin bir önceki maçta sakatlanmasını bahane ederek Fenerbahçe maçında oynamayıp Fenerbahçe’nin lehine hareket edeceğini söylediği belirtilen mütalaada, "Sonuçta Emenike’nin önceki maçtaki sakatlığını öne sürerek 8 Mayıs 2011’deki FB-Karabükspor maçında oynamadığı, lig bitiminde ise Emenike’nin FB’ye transferinin gerçekleştiği, bu suretle Erdem Konyar’ın para karşılığı şike faaliyetine aracılık ettiği, Karabükspor-FB maçının 18 kişilik kadrosunda Emenike’nin yer almadığı, karşılaşmanın FB’nin 1-0 galibiyetiyle sonuçlandığı anlaşılmıştır" ifadeleri yer aldı.

    TRANSFER VAADİYLE ŞİKE ANLAŞMASI

    Bunlarla ilgili telefon görüşmelerine de yer verilen mütalaada, sanık Emenike’nin sezon sonunda FB Spor Kulübüne transferi vaat edilerek şike anlaşması yapıldığı ve sonuç olarak Emenike’nin maçta şike yapılması eyleminden dolayı cezalandırılması istendi.

    1 YILDAN 3 YILA KADAR HAPİS İSTENİLDİ

    Savcı, Emenike’nin Karabükspor-FB maçında şike yapmak suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi. Savcı ayrıca Emenike’nin spor kulüplerinin, federasyonların, bünyesinde sportif faaliyetler icra edilen tüzel kişilerin yönetim ve denetim organlarında görev yapmaktan yasaklanmasını da istedi. Emenike’nin spor müsabakalarını seyirden yasaklanması da talep edildi.

    Emenike’nin avukatı Epözdemir de, savcının mütalaasına karşı savunma hazırlamak için süre istedi. Avukata, savunmasını hazırlamak için süre veren Mahkeme duruşmayı 21 Şubat 2013’e erteledi.

    ŞİKE DAVASI’NDAN DOSYASI AYRILMIŞTI

    Şike soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Emenike, ardından Rusya takımına transfer olup Türkiye’den ayrılmıştı. Hakkında dava açılan Emenike dava boyunca Türkiye’ye gelmemişti. 2 Temmuz’da şike davasını karara bağlayan İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi, ifadesi alınmadığı için Emenike hakkında bir karar vermemiş, dosyayı ayırmıştı. 28 Ağustos’ta Türkiye’ye gelen Emenike, ifade vermiş ve suçlamaları kabul etmemişti.

    Kaynaklar:
    http://www.ntvspor.net/haber/gunun-h...is-talebi-soku
    http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=39547
    http://haber.gazetevatan.com/sike-da.../495594/5/Spor

  8. #12368
    Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan
    Yaş
    36
    Mesajlar
    9,233

    Default

    Mahkeme karari verse ne olur , TFF'de sikeyi kabul ediyor ama sahaya yansimamis diyor. Halen Cas'tan niye geri cekildiler anlamadim, bu lekeyi veya Fenerbahceli arkadaslarin diyecegi gibi camuru herkes bi yerlere surmeye basladi. Anlinin akiyla cikacagini inandigin bir Cas davasini niye geri cekiyorsun ? Ulke menfaati felan hikaye, gercegi nedir bu isin ?

  9. #12369
    Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½
    Yaş
    36
    Mesajlar
    11,569

    Default

    İşin gerçeği aslında ortada adaş. Her şey seyrinde devam ediyor. Doğrusu ve yanlışıyla.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

    Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

  10. #12370
    Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan
    Yaş
    36
    Mesajlar
    9,233

    Default Şike yapmanın incelikleri!

    Gündeme getirilen şike olayları ağırlıkla ‘bahis’ amaçlı. Peki, futbolcular nasıl şike yapar? Bu sorunun izlerini şike konusunda uluslararası araştırmalarıyla tanınan Kanadalı ünlü gazeteci Declan Hill’in ülkemizde de yayımlanan ‘Şike’ adlı kitabında bulabiliriz.

    Genel kanının aksine şike yapmak için penaltı yapmak, kendi ağlarını havalandırmak veya kırmızı kart görmek gibi akla gelen eylemlere başvurulmuyor. Peki neler yapılıyor? İşte birkaç ipucu:

    Bunlar yapılmaz

    *Penlatıya başvurulmaz. Gol yenilmek isteniyorsa rakibin geçip gitmesin izin veriliyor. Lakin ‘bağlanan’ hakemse penaltı da veriliyor.

    *Futbolcunun kendi kalesine gol atması da göze batmaması için pek tercih edilmez. Çok az futbolcu bunu deniyor.

    *Bir oyuncunun kırmızı kart görüp oyundan atılmaktansa sahada kalıp şike için yardımcı olması daha çok istenen durum.

    Mevkiye göre şike seçenekleri

    Kaleci
    İyi bir kalecinin yapması gerekenlerinin tersini yapar. Karşı karşıya pozisyonda gol şansını artırmak için kalesini terk eder. Yakaladığı topu elinden kaçırır. Aksilik olmuşçasına! Pozisyon hatası yapar ve rakibin şutunda cesurmuş gibi görünen hamleler yapsa da gole mani olamaz!..

    Defans

    Kendi kalecisinin alamayacağı ama rakibin yetişebileceği şekilde ‘gollük bir geri pas’ verir. Takımının ataklarında liberosunu yalnız bırakır. ‘Kaçak’ oynayarak rakibin yanlarından ‘transit’ geçişlerine müsade eder. Hamlede gecikir, topu çıkarmakta gecikip kaptırır. Dahası ‘aptalca’ bir ofsayt taktiği uygular.

    Orta saha

    Kötü pas tercihlerinde bulunur. Sıkça geri pas yapar. Kaybetmek için topu ayağında fazla tutar. Rakibin kapacağı şekilde ortaya paslar atar. Topu kendi sahasında tutmaya ve geniş alanda oynamaya gayret eder.

    Forvet

    Rakip defansın kapması için topu ayağında fazlaca ‘geveler’. Rakibin üzerine üzerine dripling yapar ki maksadı topu kaybetmektir. ‘Mutlak gol pozisyonları’nda topu kalecinin üstüne veya çerçeve dışına vurarak heba eder.

    Şike maçların farkı

    Şike tespit edilen maçlada gol oranı yüzde 20 artıyor.
    Yine de mühim olan gol sayısından ziyade gol dakikasıdır.
    Şike yapanlar genelde son dakikayı beklemez.
    ‘Mevzunun çakılmaması’ için ilk golün erken yenilmesi tavsiye edilir!.

    Her türlü hakkı saklıdır.


    http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/22538460.asp

    Bunu hazirlayan gazeteci kac yasinda ya bunu baska gazetede gorsem dalgami geciyorlar derim, Hurriyete pek sasirmiyorum.

  11. #12371
    Nesil
    2011
    Yer
    Madrid
    Mesajlar
    11,116

    Default

    the times haberine gore uefa turkiyeye sike konusunda ceza vercekmis

    http://www.thetimes.co.uk/tto/sport/...cle3708261.ece

    O’Connor, İstanbul’a bu sezon gelen yıldızlar Didier Drogba, Wesley Sneijder ve Dirk Kuyt’tan ve şehrin şansı yaver giderse 2020 Olimpiyat Oyunları’na yapacağı ev sahipliğinden bahsederek girdiği yazısında şu sözlere yer verdi:

    “Türkiye’nin en güçlü kişiliklerine yönelik polisin telefon kayıtları üzerinden yürüttüğü soruşturmayı takiben, ülkenin en saygın hâkimlerinden biri, bu kişiler hakkında şike, rüşvet, dolandırıcılık ve yasa dışı suç örgütü üyeliği suçlarından toplam 42 yıldan fazla hapis cezasına hükmetti.

    “Eğer bu yasa sadece 11 saatte değiştirilip şike için belirlenen azami hapis cezası 12 seneden 3 seneye düşürülmeseydi, cezalar çok daha büyük olabilirdi.

    “[İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı] Mehmet Ekici’nin, hükmettiği 93 yönetici, futbolcu ve menajer arasında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a şikeden verilen 3 yıl 9 aylık ceza da bulunuyordu. Davanın yalnızca 2010-2011 sezonunun ikinci devresini kapsadığı düşünülürse, durum oldukça korkutucu. Birinci ligde oynanan 17 maçın 13’ünün sonucuna etki edilmiş.

    “Bu karşılaşmaların yedisi Fenerbahçe’nin, altısı da Fenerbahçe’nin en yakın rakipleri Trabzonspor ve Bursaspor’un karşılaştığı takımlara yönelik teşvik primini içeriyor.

    “Yasal olmayan bahse yönelik herhangi bir kanıt olmamasına rağmen, organize suç patronlarının bağlantıları tıpkı Bochum’da olduğu gibi telefon görüşmeleri açığa çıkartılarak saklı bir polis operasyonu ile yakalandı.”

    http://tr.eurosport.com/futbol/super...05/story.shtml

  12. #12372
    Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]
    Mesajlar
    5,683

    Default

    farklý bir þey yok ki. Times gündemi kaçýrmýþ bence. Bunlar eski bilgiler. O konu kapandý sayilir.

  13. #12373
    Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½
    Yaş
    36
    Mesajlar
    11,569

    Default

    Keşke The Times'ın haberi olsa.

    "Geçen ay Trabzonsporlu taraftarlar tarafından Türkiye'ye davet edilen The Times yazarı şike soruşturması hakkında yazdı."

    Bir haber editörü veya gazeteci diyelim, 3-5 Trabzonluyu alıp durum değerlendirmesi yapmış o kadar. Bir de sosyal medyada "Avrupalılar olayları bizden daha iyi görüyor" yorumları yok mu, Yorumsuz : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

    Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

  14. #12374
    Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak
    Mesajlar
    10,144

    Default

    Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    farklý bir þey yok ki. Times gündemi kaçýrmýþ bence. Bunlar eski bilgiler. O konu kapandý sayilir.
    Kararlar verilmeden konu nasıl kapanıyor abi?

  15. #12375
    Nesil
    2011
    Yer
    adana
    Mesajlar
    1,765

    Default

    Dış basında yakın zamanda bu konuyla ilgili çok haber göreceğiz

  16. #12376
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    32
    Mesajlar
    4,252

    Default

    Diğer federasyonlar da ceza gelmezse çekileceklerini belirtmişler.

  17. #12377
    Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    38
    Mesajlar
    2,341

    Default

    Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Dış basında yakın zamanda bu konuyla ilgili çok haber göreceğiz
    Merak etme sezon bitince yeni gündem yine şike olacak. Yaz boyunca tahkim kararları ve Uefa'nın vereceği cezalarla ilgili haber yapılacak. Yani dış basına gerek yok yurtiçinde yeterince haberi olur.

  18. #12378
    Nesil
    2011
    Yer
    adana
    Mesajlar
    1,765

    Default

    Öyle veya böyle bir şekilde aziz yıldırım ve fenerbahçe ceza alacak gibi hissediyorum

  19. #12379
    Nesil
    2007
    Yer
    Bursa
    Mesajlar
    7,745

    Default

    Başka insanların ve kurumların cezasını masum kişiler çekmesinde, en çok istediğim bu.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

  20. #12380
    Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar
    Yaş
    44
    Mesajlar
    21,748

    Default

    şike falan yok.varsa da sahaya yansımadı. bunu uzatmanın anlamı da yok.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

    Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

    http://www.twitch.tv/nannar_hhc

  21. #12381

    Default

    10 yıl men kapıda #yersen

  22. #12382
    Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan
    Yaş
    36
    Mesajlar
    9,233

    Default

    Son Dakika;

    Gerekçeli karar: 'Şekip Mosturoğlu'nun Sami Dinç aracılığıyla menajeri Erdem Konyar'a transfer vaadiyle şike teklifi yapıldığı sabittir'

    Ama tabi sahaya yansimadi

  23. #12383
    Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    41
    Mesajlar
    5,405

    Default

    Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Son Dakika;

    Gerekçeli karar: 'Şekip Mosturoğlu'nun Sami Dinç aracılığıyla menajeri Erdem Konyar'a transfer vaadiyle şike teklifi yapıldığı sabittir'

    Ama tabi sahaya yansimadi
    Kanıt nerede? Yok tabi. Neresi sabit?

    Her türlü hileyi, hurdayı Fenerbahçe'nin üzerine yıkmaya çalışmak alışkanlık oldu.

    "Sanığın da bundan dolayı müsabakada yer almadığı yönünde şüpheler bulunmakta ise de bu hususta mahkememizde kesin kanaat oluşturabilecek bir delil elde edilememiştir. Sanık Emenike'nin 8 Mayıs 2011 günü Karabük'te oynanan Kardemir D. Ç. Karabükspor – Fenerbahçe futbol müsabakasında yapılan transfer vaadiyle şike teklifi nedeniyle oynamadığı, her türlü şüpheden uzak kesin ve inandırıcı kanıtlar ile sabit olmadığından, kuşkudan sanık yararlanır evrensel ilkesi uyarınca beraatine karar vermek gerekmiştir."
    Last edited by Cengo : 13.Mayıs.2013 at 21:01
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

    Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

  24. #12384
    Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½
    Yaş
    36
    Mesajlar
    11,569

    Default

    Yahu adam beraat etmiş hala üzerinden haber yapılıyor, Niye ? Çünkü transfer dönemi başlamak üzere ya adam geri gelirse ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

    Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

  25. #12385
    Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    35
    Mesajlar
    919

    Default

    Türkiyede futbol 10 sene yasaklansın . Futboldan başka her haltı konuşur olduk . Sporluktan çıktı bu iş.

  26. #12386
    Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan
    Yaş
    36
    Mesajlar
    9,233

    Default

    Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Kanıt nerede? Yok tabi. Neresi sabit?

    Her türlü hileyi, hurdayı Fenerbahçe'nin üzerine yıkmaya çalışmak alışkanlık oldu.

    "Sanığın da bundan dolayı müsabakada yer almadığı yönünde şüpheler bulunmakta ise de bu hususta mahkememizde kesin kanaat oluşturabilecek bir delil elde edilememiştir. Sanık Emenike'nin 8 Mayıs 2011 günü Karabük'te oynanan Kardemir D. Ç. Karabükspor – Fenerbahçe futbol müsabakasında yapılan transfer vaadiyle şike teklifi nedeniyle oynamadığı, her türlü şüpheden uzak kesin ve inandırıcı kanıtlar ile sabit olmadığından, kuşkudan sanık yararlanır evrensel ilkesi uyarınca beraatine karar vermek gerekmiştir."
    Ben ona yikma buna yikma islerini anlamam

    Emenike beraat etti ama su durumda Mostoroglunun sucu sabit oldu. Haber icerigi cok daha uzun ama sonuc buraya variyor.

  27. #12387
    Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    41
    Mesajlar
    5,405

    Default

    Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Ben ona yikma buna yikma islerini anlamam

    Emenike beraat etti ama su durumda Mostoroglunun sucu sabit oldu. Haber icerigi cok daha uzun ama sonuc buraya variyor.
    Tamam işte onu söylüyorum. Şike görüşmesi adı altında kesin kanıt niteliği taşıyan anlaşmayı onaylayan kesin bir görüşme kaydı yok. Mahkeme yine keyfine göre öyle olduğunu varsayarak kanaat getirdi. Hiç bir kesinliği yok.

    Şike davası en başından beri tamamen varsayımlar üzerine kurulu ve gerçek kanıt niteliği taşıyan hiç bir kanıt üzerine kurulu değil.

    Şüphe sadece sanık lehine çalışır. Kanıt olmayan kimseyi yargılayamazsınız. Bütün sanıkların beraat etmesi gerekir. Özel Yetkili Mahkemeler bu yüzden kurulu. Ergenekon davasında hiç bir kesin kanıt olmadan varsayımlar üzerine yargılamalar yapılabilir. Özel Yetkili Mahkemeler olmasa Ergenekon adında bir dava kalmayacaktı.

    Mahkeme biz hata yaptık diyemediği için hâlâ varsayımlar üzerine direniyor. Kanıt yoksa Emenike serbest bırakılır ki öyle oldu ama kanıt olmadığı halde Şekip Mosturoğlu nasıl suçlu?

    Kanıt varsa neden Emenike neden serbest o zaman?

    Şekip Mosturoğlu'nun suçlu olduğunu kanıtlayan hiç bir kesin emare yok. Bu dava baştan aşağı falso.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

    Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

  28. #12388

    Default

    Mantık hatası var zaten .

    Şekip suçlu Emenike suçsuz nasıl iştir çözemedim

  29. #12389
    Nesil
    2011
    Yer
    Madrid
    Mesajlar
    11,116

    Default

    resmi açiklama geldi 2 yil men diyorlar..

    UEFA disiplin kurulu 22-24 Haziran arası kararları görüşüp 24 Haziran'dan sonraki 1 hafta içinde de kararını açıklayacak.


    http://www.uefa.com/uefa/footballfir...d=1962169.html

  30. #12390
    Nesil
    2008
    Yer
    İzmir
    Mesajlar
    760

    Default

    Umarım TFF de ikinci lige düşürür bizi.Yeter bıktık valahi.

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •