Yahu orta açacaksan niye duruyorsun be Emre.Duruyorsan niye pas vermiyorsun.
Yahu orta açacaksan niye duruyorsun be Emre.Duruyorsan niye pas vermiyorsun.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Maçta Eboue şov var.
emre yerine amrabat sart.
Last edited by LaigLeNoiR : 08.Mart.2013 at 22:51 Reason: Üsluba dikkat
Hakem bizim aleyhimize saçma sapan fauller çalıyor.
Football is simple,but Football Manager is not
Amrabat'ı niye sağ kanat olarak denemiyoruz ki adam zaten sağlak.Ortaları da daha yararlı olur.
yapma be burak off
Burak sen değil top gidecek kaleye![]()
Burak kendisi ağlara gitti![]()
Yok artık ya, neler kaçıyor. Biz kazanamayız bu maçı.
İlk yarı biraz şans olsa 5-0 filan biterdi herhalde
Drogba-Burak
Amrabat-Emre Degisikligi sart.
4-4-1-1 i güzel oynuyoruz bu arada
Neler kaçtı be![]()
Son zamanlarda izlediğim en iyi galatasaray.
Maçı domine ettik resmen, Gençlerbirliği'nde bir numara yok, bu sezonun en iyi Galatasaray'ını gördüm desem abartmış olmam herhalde. Selçuk ve Eboue ön plana çıktılar diğerleri de hiç fena değil. Emre bile sinirlendiremedi beni. Geçen hafta ile dağlar kadar fark var ama kaçanları gördükçe aklıma yine geçen sene domine ettiğimiz ama yenildiğimiz maçlar geliyor. Sonuç aynı olacak diye korkuyorum valla.
Şu ilk yarıdaki pozisyonlarla Eskişehir maçını da bu maçı da kazanacak skoru elde edebilirdik yazık oldu gerçekten. Çok pozisyon kaçırdık, gereğinden fazla. Umarım puan kaybetmeyiz.
Takıma gelince iyi oynuyoruz ancak bu iyi oyun bizim iyi oyunumuz mu rakibin çok çok kötü olması mı acaba diye düşünmeden edemiyorum. Gençlerbirliği ofansta yok gibi bir şey defansta da çok açık veriyorlar. Şu ana kadar gol atamamamız mucize.
Uzun zamandır Eboue'yi böyle görmemiştik iyi haber Schalke maçı öncesi. Selçuk da sahanın iyilerindendi. Takım olarak da iyiydik. Oyunu devam ettirirsek biraz da azimle sonuç gelir diye düşünüyorum.
Bu arada ortaya acı bir gerçek çıkıyor, biz bu oyuncu grubuyla Sneijder olursa 4-4-1-1'den başka bir taktikle verim alamayız. Drogba & Sneijder & Burak 3'lüsü aynı anda olmayacak bu iyice belli oldu. 4-4-1-1 veya Sneijder olmadan 4-4-2'den başka çıkış gözükmüyor. Drogba sonradan girse daha hayırlı olacak gibi zaten yaşı belli, 90 dakikayı aynı tempoda oynamasını beklemek pek akıl işi değil.
Bu takım 55-60'a kadar değişiklik olmadan devam eder, Amrabat, Umut, Drogba 3'lüsü sırayla oyuna dahil olur herhalde. Eboue'nin performans Schalke maçı için çok sevindirici oldu, sene başından beri böyle olsa olmuyordu sanki...
ilk defa parçalının altına siyah şort giyiyoruz heralde çok garip duruyo![]()
Yekta ve Riera bir türlü anlaşamadı ve Yekta, Riera' nın kendine bağırmasından bıkmış gibi duruyor.
Yeter be hocam ya bu kadar basit düdük çalınmaz.
Yekta takımın en kötüsü.
umut gircek yekta ile degisebilir
Sneijder de oyundan çıkabilir.
Adamsın Muslera adam !!
Hamit napıyorsun olum ya
Muslera İyi Çıkardı, gençler Atıyordu.
Emre çıkmalı ancak bilemiyorum.
Adamsın Muslera adam
oha hamit ya![]()