Zemin konusunda sınıfta kaldılar. İlk açıklamada Beşiktaş maçına yetişmesi zor denildi. Sonra ne olduysa yetişti ve sonuç facia. En büyük avantajımız iç sahadaki maçlarımızdı, şimdi en büyük dezavantajımız oldu ne yazık ki. Deplasmanlara da iç saha mantığıyla çıkıyoruz basacak adamlar yedek bekliyor. Özellikle ilk 25 dakikadaki oyun çok umutlandırmıştı, o goller kaçtıktan sonra zaten burada da yazdım kazanamayacağımızı hissediyordum. Anlamsız değişiklikler, hesapta olmayan işler derken gitti puanlar ve umutlar. En son bu kadar geçen sene yenildiğimiz Fenerbahçe maçında üzülmüştüm, Schalke maçı öncesi de çok kötü oldu. Hadi bu puan kaybını, şansla kazanılan puanlara sayabiliriz de, Almanya'da da böyle saçmalarsak 5'lik olup döneriz, tam manasıyla yıkım olur.

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
Olası bir Schalke mağlubiyeti sonrası -pek şanslı görmüyorum tur için Galatasaray'ı- Fatih Terim kızılcık sopasını eline alır bence. Sistemi kökünden değiştirir, çok adam kesik yer. Revizyon yakın.
Schalke'ye elenmek mesele değil, nasıl elendik ya, olamaz diye tepki veren olmaz herhalde. Grubundan namağlup çıkan bir takımla eşleştik sonuçta evet en kolay rakipti ama diğerlerine göre, aslında hiç de kolay değil. Revizyona gerek yok sanki, bu maça başlanılan düzen gayet iyi işledi. Melo adam gibi oynayacak olsa, Yekta - Melo değişikliği ve Gökhan - Dany değişikliği ile hem yabancı sıkıntı olmuyor, hem de 4-4-1-1 ile oyunun hakimi olabiliriz. Deplasmanlar için bir çözüm şart ama, Sneijder genelde deplasmanlarda kayıp. Hoca da formsuz ayrıca, iyi giden çok maçı sabırsızlıkla yaptığı değişiklikler ile verdi ne yazık ki. Fenerbahçe ne yapar bilmiyorum, Avrupa'da önü açık gibi duruyor, kupa maçları da olacak, hep aynı oyuncularla gitmeye başladılar, sakatlık ceza derken şansı hala az bence. Beşiktaş bu hafta kazanırsa bizden daha ciddi bir aday olabilir şampiyonluk için.