1 ile 30 arası toplam 344 sonuç

Konu: Bandırma Futbol Akademisi

Hybrid View

sakary Ali Misafir

İki İstanbul deplasmanından da müthiş sonuçlar almışız. Bu sezon olacak gibi

Quote Originally Posted by bhll View Post
    Çok güzel bir kariyer olmuş=) Tüm gün okudum hiç sıkılmadan. Hele finalde avrupa ligini alamaman üzücü olmuş Bu sene artık hedeflerin dahada büyük olmalı.

Dip not: Kariyerinden ayrı olarak sormak istediklerim var özel mesaj olarak atıyorum konun dağılmasın.

Mesaj atamıyorum gelen kutun doluymuş malesefki:/
    Teşekkür ederim yorumun için, bu arada mesaj kutusuyla ilgilendim artık müsait

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    İki İstanbul deplasmanından da müthiş sonuçlar almışız. Bu sezon olacak gibi
    Bizans'ı dize getiricez bu sezon

A Grubu 2. Maç

Grubumuzda 2. müsabakada Rapid Bükreş'in konuğu olduk. Maç boyunca her şey istediğimiz gibi gelişti, kusursuza yakın bir futbolla 3-0 galip geldik deplasmanda. Henüz konuşmak için erken belki, daha 2 maç oynandı ama oynadığımız futbolla grubun favorisi konumunda olduğumuza inanıyorum.

7. Hafta

Takım kontrolden çıktı Sezon başında Süper Kupa'da aldığımız mağlubiyet haricinde bileğimiz bükülmedi bu sezon. Dolu dizgin gidiyoruz, takımda özgüven tavan yaptı. Şu an için karşılaşabileceğim tek sorun rotasyon olabilir, gençlerinde gelişimi sonrası geniş bir as kadromuz olmaya başladı.

Mesaj Yetkileri