bana göre ya berabere biter yada bursa kazanır. fenerbahce iyi oynamıyor ama kazanıpta gaza geleceginden cekiniyorum fenerbahcenin.
bana göre ya berabere biter yada bursa kazanır. fenerbahce iyi oynamıyor ama kazanıpta gaza geleceginden cekiniyorum fenerbahcenin.
banko berabere biter bu mac.. bursada eskisi kadar iyi degil ama fener evinde kolay kolay maglup olmuyor..
Kazanacagımızı düsünüyorum ama Gs puan kaybettigi icin filan degil takım fena oynamıyor son dönemde Bursaspor'a karsı sansımız tutuyor.
Bursa kazanırsa ikili averajda bizi geçer, Antalya kazanırsa 5. oluruz. Kazanırsak şampiyonluğa tekrar ortak oluruz. Amman Allah'ım nasıl bir maçtır bu.
Bazı sitelerde Gökhan Gönül de sakat yazıyor, doğru mu bu ?
Webo'nun yokluğunda Fener zorlanır ve puan kaybeder. Bursaspor istim üstünde , Hikmet hoca geldiğinden beri iyi bir form yakaladılar.
Dün Vleminckx içime doğmuştu ama yazmamıştım , şimdi Batalla'yı yazıyorum golü var![]()
Bu kadar da olmaz iki rakibimizde kaybetti artık kazanın şu maçı.
Bu arada Fenerbahçe iyi oynamıyor yorumlarına katılmıyorum, Plezen önünde savunma taktiğini mükemmel yaptık. Beşiktaş maçında ilk 25dk da olağanüstü oynadık. Kaldı ki maç içinde de çok fazla fırsat kaçırdık. Bana göre lig ve kupalarda farklı strateji benimseyen bir ekibimiz var. Bu nedenle yarın varını yoğunu ortaya koyacaktır Fenerbahçe. Ama inşallah kazanırız.
Demeyin şöyle demeyin.![]()
Bursa bu maçta puan ya da puanlar alabilir. Yine denge bozulmaz üç büyükler puan kaybederek gider.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
sira sende fener berabere bitsaka bir yana iyi olan kazansin.
İyi olan niye kazansın usta?! Bursa kazansın hem sen sevin hem benTotemimi de yaptım tahmin yarışmasında Fenerbahçe kazanır dedim
![]()
2-0 kazanırız. GG ve kuyt atar golleri.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bi zahmet artık.
Bursaspor 1-0 kazanacak gol eski Fenerbahçeli Tuncay Şanlı'dan gelecek başarılar Bursaspor![]()
ligin en iyi top oynayan takımıyız.
Bu maçı da iyi oyunla kazanırız.
Kayt ve Stoch gol atar.
Maçı 2-0 Fenerbahçe'nin alacağı kanaatindeyim, gollerin ikisi de Sow'dan gelir.
Avrupa'da ki oyun ile ligde ki oyun arasında dağlar kadar fark var. Avrupa'da oynanan maçlarda bir gol atıldıktan sonra ikinciyi arayan bir Fenerbahçe var. Ligde ise 1 gol atıldığında geriye çekilen bir Fenerbahçe. Normal şartlarda bunun tam tersi olması gerekirken Fenerbahçe'de bu durum daha bir garip
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Fenerbahçe bu futbolla ligin en iyi oynayan takımıysa, vay o ligin haline.
webo yerine semih oynar. bence semih daha iyi webo'dan. webo'ya ısınamadım bir türlü.
Bu sezon adam akıllı futbol oynayan bir tane takım yok. Bir Eses der geçerim. Tamam Fenerbahçe yeni transferlerin etkisiyle ilk yarıya göre daha kompak oynuyor ama en iyisi de diyemeyiz. Özellikle Galatasaray ve Fenerbahçe daha fazlasını vermeliler. Ha iki takımda şimdiye kadar Avrupa'da beklentileri karşıladı mı dersen evet ligden ayrı olarak.
Bursa'nın bütün savunma yapısı bu maçta farklı olacak. Üç oyuncu yok. Bu bizim için büyük avantaj eğer maça Beşiktaş maçı gibi başlarsak vakit ilerlemeden işi bitiririz.
skor tahminim 3-0. Semih oynarsa golü var. 2. Yarının en iyi oynayan takımıyız tartışmasız. Mutlaka galip gelmeliyiz, en kötü ligi 2. bitirmek için.