1 ile 30 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    http://www.sporxtv.com/futbol/ingilt...rSXTVQ43782SXQ

Lukaku fena dalga geçmiş Torres ile.Şu hallere düşecek forvet değildi Torres.Cidden çok ama çok üzülüyorum halini gördükçe,ne oldu da bu hale geldi.Geçen yılın sonlarına doğru kıpırdanma gelmişti,bu yıla da iyi başlamıştı ancak tekrar düştü formdan.İyi,kötü fark etmez yıllardır keşke Galatasaray'a gelse diye umuyorum,ama boş umutlar işte.

Lukaku'ya gelecek olursak,onun için denecek bir şey yok.Allah'ından bulsun.Elbet bu davranışlarının hesabını verecek.Başarılı olmak istiyorsan kimsenin hakkını gasp etmeyeceksin,kimseyi aşağılamayacaksın.
    Site tarafından videonun altına eklenen bilgi:
    İngilizler 2011 yılında büyük umutlarla Anderlecht'ten transfer edilen fakat 2011-2012 sezonunun 2. yarısından beri West Bromwich Albion'da kiralık olarak oynayan Romelu Lukaku'nun Belçika'da katıldığı bir televizyon programındaki sözlerinin altına gerçek olmayan İngilizce altyazı yazarak aylardır gol sıkıntısı çeken Fernando Torres'le dalga geçti.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Site tarafından videonun altına eklenen bilgi:
    İngilizler 2011 yılında büyük umutlarla Anderlecht'ten transfer edilen fakat 2011-2012 sezonunun 2. yarısından beri West Bromwich Albion'da kiralık olarak oynayan Romelu Lukaku'nun Belçika'da katıldığı bir televizyon programındaki sözlerinin altına gerçek olmayan İngilizce altyazı yazarak aylardır gol sıkıntısı çeken Fernando Torres'le dalga geçti.
    Ben ilk baktığımda öyle bir yazı görmemiştim.Tam Sporx'ten beklenecek hareketler.Düzeltmiş olmalılar.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri