Turkish Premier Division -> Turkish Super League olarak isim degistirdim. Esasinda bunu normal veritabaninda da yapmak lazim ama simdiye kadar aklima gelmemis. Bunu değiştirince Türkçe çevirideki değişikliği de göazardı etmiş oyun.

Turkish Super Amateur League bizim veritabanında verdiğimiz isim. Herhalde devre arası veritabanı gittikten sonra bunun çevirisi yetişmedi. Esasında bu tip sorunlar olmaması için devre arasında yeni lig eklememek lazım ama gelecek seneki veritabanının nasıl olacağını henüz bilmediğim için hemen bu amatör takımların eklenmesi daha doğru olacaktı.

Butun lig isimlerini Turkce'ye cevirip dosyayi tekrar yukledim. Konunun ilk mesajindan indirebilirsiniz.

Besiktas'in yeni stadina gelince. 80 milyon dolar GSGM yardimini biliyorum. Saniyorum Fikret Orman'in 90 milyon dolar'a hallederiz aciklamasi da o nedenle ama hala benim aklim pek yatmiyor o kadar ucuza halledilebilecegine.

Belki kabasini o kadara yapacaklar ve icinin dekorasyonunu vs. sponsorluklar ve uzun donemli loca/kombine satisiyla yapacak olabilirler.

Neyse, finansal konulara girmeden stadı herhangi bir mali külfeti olmayacakmış gibi ekledim. Bitiş tarihini 1.7.2014 yaptım (bana bu sürede bitecek gibi gelmiyor gerçi ama eldeki tek somut bilgi bu). 2013/14 sezonu Saracoglu stadinda.

Stadı ekleyip dosyayi tekrar yukledim. Konunun ilk mesajindan indirebilirsiniz. Bunu 1 yıl oynatıp test etmeden yüklüyorum. Eğer bir sorun ile karşılaştırsanız lütfen belirtin.