Bucaspor maçından sonra oluşan puan durumu şu şekildeydi. liderin ensesinde ilerliyoruz. öümde riskli maçlar var. umarım kayıpsız atlatırım bu dönemide sezon ortası daha iyi olur.

Alman kökenli olan defans oyuncumuz Cafer Zengin, gösterdiği başarılı performansların ardından milli takım hocamız Nurullah Sağlam'ın dikkatini çekmiş olacak ki milli takımıa çağırıldı. 24 yaşındaki oyuncuyu gösterdiği başarı için tebrik ediyor, çok daha iyi noktalara erişmesini diliyorum.

Geçen sezon sonunda geliştirilmesine başlanan antreman tesislerimiz sonunda tamamlandı ve 5 Yıldızlı bir tesis haline getirildi. Bu tesislerin yapılmasında öncelikle başkanımıza ve daha sonra tesislerde çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sakaryaspor hakettiği bir tesise kavuşmuş oldu.

Bu sezon PTT 1.Lig'den yükselen Adanademirspor ile karşılaşacaktık. Adana deplasmanına gitmeyeli bir hayli olmuştu. Bu maç ile birlikte takım başında geçirdiğim 7. sezonda bir dalya daha yapacaktım bu maçta. Takımın başınadki 300. resmi maçıma çıkıyordum.

2018/2019 Sezonu Türkiye Süper Lig - 13. Maç - Adanademirspor (D)

Gol yollarında zorlandığım bir maç oldu ancak yinede istediğimiz galibiyeti aldığımız için sevinçliydim. Maç gitti derken 84. dakikada Cvetkovic attığı serbest vuruş golü ile hayat veriyordu takıma.

Bir diğer sevindirici haberde Galatasaray cephesinden gelmişti. Galatasaray puan kaybetmiş ve bizde Süper ligde Liderlik koltuğuna kurulmuştuk 13. haftada. Umarım bu noktadan aşağıya inmek zorunda kalmayız. Burada kalmak artık sadece bizim elimizde.

Hafta içinde yapılan kura çekiminde ise rakibimiz PTT 2.Lig ekiplerinden İnegölspor oldu. 12 Aralık 2018 tarihinde İnegöl deplasmanına gidiyor olacağız. Rakibimiz zayıf gibi görünsede bu futbol her şey olabilir.

2018/2019 Sezonu Türkiye Süper Lig - 14. Maç - Çaykur Rizespor (E)

Sırada Rizespor maçı vardı. Kendi sahamızda oynuyorduk. Galibiyetten başka bir düşüncem yoktu. Ligin düşme hatgtından uzak durmaya çalışan Rize'yi rahat geçeceğimi düşünüyordum ancak hiçte öyle olmadı. Orta saha oyuncularım pozisyon yaratmakta forvet oyuncularım ise ellerine geçen pozisyonları değerlendirmekte sıkıntı yaşayınca yine bir duran toptan golü buluyorduk. 87. dakikada Milli Oyuncumuz Cafer Zengin beklediğimiz golü atıyordu.

Aldığımız galibiyete GS-FB derbisinden FB'nin 2-3'luk galibiyet haberide gelince keyfim iyice yerine gelmişti. Liderlik koltuğunda yerimizi git gide sağlama alıyorduk.