Geliyooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Geliyooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii UMUTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
Tur Bizim!!!
Amrabatttt 2-3
edit umut atmis![]()
![]()
Amrabat değil umuttttt
Son dk yiyeceğiz yiyeceğiz dedik attı mükemmel bir sonuç helal olsun Galatasaray...
Adam atti adammmmm
İşte Bu Aslanlarım Benim![]()
Helal Olsun Aslanlar Be Helal
İşte bu kadar, bravo beyler.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
En güzel yanıda üç golüde Türk oyuncular attı...
Schalke son dakikada atar mı derken, G.Saray, Umut ile bitirdi işi. Schalke'nin 2. yarıdaki müthiş baskısını da çok iyi bertaraf etmeyi başardı savunma. Sırada, rakibi beklemek var.
yalniz umut"a yakistiramadim abi karsi karsiyasin asirtsana yada kaleciyi geçsene uzerine vurmak nedir ya sen forvetsin abi !
bu arada schalkeyi evinde yenen ilk takimiz sampiyonlar liginde.
Hepinize helal olsun buradakilere diyorum tek yürek olduk Galatasaray takımın yanında Türkiye'nin yanında olduk yukarıda görüyorum Beşiktaşlı arkadaşların gole sevişini helal olsunMuslera,çok büyük kalecisin Muslera.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Dualarınızı esirgemeyin şu adamdan ; " Néstor Fernando Muslera Micol"
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Turu nasıl geçtik hiç anlamadım, kazanmamıza hiç değinmiyorum bile. Kesinleşen rakipler Barca, Real, Dortmund, Juve, PSG. Bu oyunla bizi yalan ederler. Bayern de kesin sayılır. Kurada Porto / Malaga eşleşmesi dışında şansımız yok gibi. Gün sevinme günü ama insan düşünmeden edemiyor.
Oh be iyi oldu. Ulkece bayadir gruplardan bile cikamiyoruz derken simdj ceyrek finaldeyiz. Helal olsun![]()
Uefa'dan beraberlik primi yerine bir de galibiyet primi kopardık süper oldu![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Maçın galibi Muslera oldu. Her takıma öyle kaleci lazım.
FM Gazetesi
Ne yazacağım bilmiyorum sevinçten.Gerçekten inanılmaz mutluyum yahuŞükürler olsun çeyrek finaldeyiz.Aslanlar gibi oynadık Muslera'dan Drogba'sına Burağına kadar herkes harikaydı.Bravo çocuklar.Adamsın Muslera
![]()
ilk yarı ayrı, 2. yarı ayrı güzel maç oldu.
yatıp kalkıp muslera'ya dua etmek lazım.
(/s)
Muslera'yı satanın alnını karışlarım.
Affınıza sığınarak;
Koyduk mu laaaaaaaaaaaaan ???
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
simdi çek bir porto yada psg![]()
![]()
helal olsun be sonuna kadar hakettik turu bu arada maçtan önce hamit direkten atıcak dedim direkten içeri girdiilk defa rakip takıma oy verdim totem amaçlı oda tuttu
![]()
Çeyref Finali Muslera Getirdi, Helal Olsun!
Cesaret etmek başarmanın yarısıdır.
4M Euro tur primi + 1M Euro galibiyet primi + 3.5M Euro çeyrek final primi (geçsek de geçemesek de) + 2M Euro yayın bedeli.Toplam 10.5M Euro![]()
oh iyiymis ya
Yahu orasını düşünme, Gruptan çıkmayı hedef olarak gören bir takım bugün Çeyrek Finalde. Sonuçta maçlar 0-0 başlıyor ve her iki takımda 11 kişi. Gerisi istemeye, mücadele etmeye ve inanca bağlı. İlk maçta Galatasaray'da bunlar biraz eksikti diye tökezledi ama bu maç son dakikaya kadar bunlara inanan ve isteyen bir Galatasaray vardı. Kimi futbolu tekniğiyle oynar, kimi taktiğiyle oynar, kimi kalitesiyle oynar, kimi inancıyla oynar. Bu seviyeye geldikten sonra şanslar eşit. Yeter ki inanç kırılmasın.
...