Herkes yazmış bende yazayım.

İngiltere, İspanya, İtalya, Almanya ve Türkiye hariç herhangi bir ülkenin en alt liginin medya tahmini son sıradaki takımı alıyorum. O takımı ülkenin şampiyonu yapıyorum en az 2 kere, tabi bu 5-6 yıl süre alıyor ortalama olarak( bazı arkadaşlarım çok uzun sürüyor, en fazla 3-4 yıl alması lazım diyor ama ben aynı fikirde değilim. Ya da benim beceriksizliğim ). .Avrupa'dan gelecek orta sıralardaki bir takımın teklifini değerlendirip, oraya kaçıyorum. Orada bu başarımın bir rastlantı olmadığını kanıtlıyor. O takımla Şampiyonlar Ligi'ni almadan bırakmıyorum. Daha sonrasında yuvaya Fenerbahçe'ye dönüyorum. Aynı şekilde orada Fenerbahçe'yi ŞL ve birçok başarı kazanmadan bırakmıyorum. Yaklaşık 9-10 yıl Fenerbahçe'de kaldıktan sonra Avrupa devlerine gidiyorum. Man. Utd, Chelsea, Arsenal, Juventus, Bayern Munich, B. Dortmund, Real Madrid gibi. ŞL ligini en fazla 2. sezonumda kazanıp, MLS'ye Galaxy'e gidip, 2 ya da 3 sezon şampiyon olup, oyunumu bitiriyorum. Amerika benim için artık fantazi yuvasına dönüyor. Bazen uzun oynuyorum, bazen 1 kere şampiyon olup bıraktığımı açıkıyorum.
Sürekli kendi taktiklerimde oynuyor, kendimi başarılı hissettiğim zaman ancak takım değiştiriyorum. En uzun sürecim Fenerbahçe'de geçse de, ilk takımımı hiç bir zaman unutmuyorum. Hatta bazen ilk takımım kötü bir duruma geldiyse, Amerika'dan direkt ilk takımıma dönüyor, oyunumu bitiriyorum. Tabi 25 sezon falan sürüyor ama inanılmaz keyifli bir süreç bu şekilde oynamak bence