Puan Kayıpları canımı çok sıktı. ancak yapabilecek hiçbir şey yok. bir türlü her kulvarda iyi sonuçlar almayı başaramadım. Farklı yendiğim maçlardan sonra hep bi hezimet yaşıyorum. 2. yarı bu sıkıntıyı aşmayı istiyorum. Transfer yapmayı düşünmüyorum şu an. Eğer iyi bir fırsat bulabilirsem Msakni, Yaisien ve Gonçalves'ten ikisini satıp Türk olmak şartıyla sol bek alacağım paraya kıyıp.

İlk yarıda genel olarak sorunum sol bek ve kanat oyuncularının formsuzluğu oldu. Atila, Özgür, Arda, Msakni ve Yaisien'den yeterli verimi alamadım. Arda'yı tecrübesi nedeniyle tutmak istiyorum. Atila ise şuan elimdeki en iyi ofansif sol bek (Riera gibi bişi )

Hakan Güçlü'den taktiğim nedeniyle fazla yararlanamadım. Bu yüzden oyuncuya joker olabilmesi için orta saha merkez pozisyonunu deneyeceğim.

Defanstaki oyuncularımdan ve rotasyonumdan memnunum. Özgüç, Cafer, Hüseyin, Choi hepsi iyi performans gösteriyorlar. tek sıkıntım Choi'nin milli takımdan hep sakat dönmesi.

Kalede Ali ile yeniden anlaşma zemini arıyoruz ancak oyuncunun istediği maaş çok yüksek olunca (4.5M€) bunu başaramıyoruz. Bu nedenle oyuncuya iyi bir teklif gelirse satabilirim. Arkasından gelen Cemil'e güveniyorum.

Forvette ise sakatlıklar tam bir kaos yaratıyor. Öncelikle Gonçalvesin sezon başında uzun süre sakatlanması, ardında Luc'un sakat ve formsuz bir döneme girmesi, Gençlerimiz Halil ve Turan'ın ise maçtan maça değişen formu bizi zora soktu. yinede forvet hattıma fazlasıyla güveniyorum.

Orta sahada ise Ricardo ve Guillermo beklentimin üstünde bir oyun sergiliyorlar. ikinci yarıda daha da başarılı olacaklarını düşünüyorum.

İkinci yarıda transfer yapmamış halinde aklımda kurduğum kadro şu şekilde yedekleriyle birlikte

KL: Ali Ömer (Cemil)
DSğ : Cvetkovic (Ziya)
DM : Özgüç (Hüseyin)
DM : Cafer (Choi)
DSl : Atilla Turan (Özgür Çek)
DOS : Guillermo (İbrahim)
OSM : Ricardo (Celalettin)
OSM : Hakan Güçlü (Okay)
OOSSğ : Turan (Yaisien)
OOSSl : Halil (Arda)
STM : Luc (Gonçalves)