Sayfa 49 / 80 İlkİlk ... 39474849505159 ... SonSon
1,441 ile 1,470 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

bana göre luciano gönderilmeli ve yerine avrupa tecrübesi olan bir sol bek alınmalı.anelka ya gelince oynayacaksa adam gibi,dursunda mıymıntı gibi sahada gezinecekse oliveira nın da geldiğini var sayarak yanına bi forvet daha alınsın bu arada lugano süper bi defans 1-2 seneye kalmaz b.münih,real madrid falan peşinde koşar

Bugün ilk liste bildirildi. Maçtan 24 saat öncesine kadar listede değişiklik yapma hakkı var..

bencede o lucianonun işi yok bu takımda ben anlamıyorum forvetmi aldık onu yoksa defansmı ben fenerbahce de defans diye bir kavramda göremedim açıkcası

Nesil
    2006

Default Lugano'dan F.Bahçe'ye 4 yıllık imza

Fenerbahçe, Uruguaylı savunma oyuncusu Diego Lugano ile 3+1 yıllık sözleşme imzalandı ve isminin UEFA'ya bildirdi.

UEFA 'ya bildirim süresinin dolmasına saatler kala gerçekleştirilen bu transfer sonucunda Lugano'nun ismi Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda karşılaşacağı Dinamo Kiev maçlarının kadrosunda yer aldı.

Ancak Uruguaylı futbolcunun takımı Sao Paulo'nun Libertodores Kupası’nda finale yükselmesi nedeniyle Lugano, Fenerbahçe'nin Dinamo Kiev ile yapacağı ilk karşılaşmada yer alamayacak. Sao Paoulo'nun 16 Ağustos'ta oyanayacağı rövanş maçının ardından Lugano, yetişmesi halinde Fenerbahçe'nin 23 Ağustos'ta karşılaşacağı Dinamo Kiev rövanş maçında takımındaki yerini alabilecek.

Yeni hedef Oliveira

Lugano'ya imza attıran Fenerbahçe Brezilyalı yıldız Oliveira ile de prensipte anlaştı! Fenerbahçe yönetimi Brezilya'nın Sao Paulo takımında kiralık olarak forma giyen Brezilyalı Ricardo Oliveira ile anlaşma sağladı.

Oliveira ayrıca Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan ve büyük ölçüde işini bitirdiği isim Lugano'nun takım arkadaşı..

İspanya'nın Real Betis takımı Oliveira'nın 2005'de büyük bir sakatlık yaşamış ve ardından Güney Amerika ekibine kiralanmıştı.

26 yaşındaki golcü oyuncu 2003-2004 yılında Valencia forması giymiş ve hem lig hem UEFA şampiyonluğu yaşamıştı.

Real Betis ile 87 maçta 39 gol kaydeden Oliveira 11 kez Brezilya Milli Takımı'nda forma giydi ve 3 gol kaydetti.

RICARDO OLIVEIRA KIMDIR?

Doğum tarihi: 5 Temmuz 1980
    Doğum yeri: Sao Paulo

Oynadığı kulüpler:

* 2001 - 2002 : Associação Portuguesa de Desportos (Brezilya)
    * 2002 - 2003 : Santos Futebol Clube (Brezilya)
    * 2003 - 2004 : Valencia CF (İspanya)
    * 2004 - 2006 : Real Betis (İspanya)
    * 2006 - : São Paulo Futebol Clube (Brezilya)

(Maç - Gol)

* Portuguesa 24/13
    * Santos 34/22
    * Valencia 17/3
    * Real Betis 87/39
    * Sao Paulo 12/4
    * Brezilya 11/3

Başarıları

* 2004 - Brezilya Milli Takımı'nda 'Copa America'da görev yaptı..
    * 2005 - Brezila Milli Takımı ile Konfederasyon Kupası'nda görev yaptı.
    * 2004 - Valencia ile La Liga şampiyonluğu yaşadı.
    * 2004 - Valencia ile UEFA Kupası şampiyonluğu yaşadı.
    * 2003- Copa Libertadores'de turnuvanın en iyi golcüsü seçildi.
    * 2005 - Real Betis ile Copa del Rey (İspanya Kral Kupası) şampiyonluğu

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by EreN
    Aklınızda olsun Tristan gelebilir.
    Not.
    Lugano ile aynı takımdan Sao Paulo’lu oliviera
    oliviera işi büyük ihtimalle bitti
    ama uefaya bildirilmedi ne lugano ne oliviera.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Şükrü Saraçoğlundan

lugano uefa'ya bildirildi ilk macta oynayamayacak ama ikinci macta forma giyecek

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by mertcan1304
    lugano uefa'ya bildirildi ilk macta oynayamayacak ama ikinci macta forma giyecek
    Hayır kardeşim
    Takımı Belgelerini yollamadığı için bu mümkün değil

Nesil
    2006
    Yer
    Şükrü Saraçoğlundan

ben yanlıs biliyorum o zaman çünkü bugünkü gazetelerde ilk macta libertadores kupası yüzünden oynayamayacak ama ikinci macta forma giyecek deniliyordu.

Portsmouth'un Appiah ısrarı
    İngiltere Premier Ligi takımlarından Portsmouth, Fenerbahçe'nin Ganalı futbolcusu Stephen Appiah'ı kadrosuna katmak için ısrarcı davranıyor.

The Times gazetesi, Portmouth'un transfer yapacak maddi gücü bulunduğunu, ancak takımın teknik direktörü Harry Redknapp'ın, istediği yıldız oyuncuları alamadığını yazdı.

Haberde, gelecek sezona hazırlayacağı takımı oluşturmak için 30 milyon sterlinlik transfer bütçesine sahip olan kulübün, Appiah ile ilgilenmeye devam ettiği belirtildi.

04.08.2006

Kaynak : AA

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

şimdi bişi derdim bu postmouth a ayıp olur takımın başında ben warım. alamazlar appiahı

Transfermark.de sitesinde Fenerbahçe'nin kadrosuna Lugano ve Ricardo Oliveira'yı da yazmışlar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Aslında çoktan Luciano ve Anelka'nın takımdan gönderilip yerlerine Avrupa tecrübesi olan,solbek ve santrafor alınmalıydı ama işte malum Aziz Yıldırım başkanımızın başkanlık nazıyla uğraştık

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Transfermark.de sitesinde Fenerbahçe'nin kadrosuna Lugano ve Ricardo Oliveira'yı da yazmışlar.
    oranın herhangi bir geçerliliği yok. taraftar hazırlıyor zaten..

Nuri Şahin'i Fenerbahçe'de, Rivaldo'yu Galatasaray'da göstermişti zamanında. Sene başında da teknik direktörümüz Le Guen'di

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

hani nerde oliveirayı göremedim
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

bende göremedim oliveira yı

Nesil
    2006

O sitenin doğru yazdığına inanmıyorum ama şimdilik Fenerbahçe sadece Lugano'yu renklerine kattı ama Ricardo'nun Fenerbahçe'de oynamsını isterim inşallah Sao Poulo maçı kazanırsa şampiyon oyuncularımız olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

walla bende istiyorum amerikanın barçasından savunmasını ve forvetini alıyoruz düşünsene

Ricardo Oliveira da gündüz yazıyordu, ama şimdi yazmıyor nedense. Sanırım değiştirilmiş.

Ricardo Oliveira için Barça 16milyon€ önermiş Betis'e, kabul etmemiş Betis.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

bizimkiler nasıl alıyolar bu adamı o zman 16 milyon € verebileceklerse gitsinler daha süperini alsınlar yaw

Kiralık alacaklar.

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by FenerBahceLi
    bizimkiler nasıl alıyolar bu adamı o zman 16 milyon € verebileceklerse gitsinler daha süperini alsınlar yaw
    bu birazda şeye benziyor mesela tuncaya galatasaray 16 miyon € verse fener kabul etmeyebilir ama başka takıma daha ucuz verebilir

Nesil
    2006

Ricardo Oliveira için Barça 16milyon€ önermiş Betis'e, kabul etmemiş Betis.
    Fiyat yüksek diye Barcelona kabul etmemeiş. Fenerbahçe kiralamaya çalışıyor bu oyuncu.

bende oliviera bitti die duydum ama hangi stede harlamıom...ii bi transfer olu fenerbahcemiz için...

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

oliviera sanırım için cok acele edilmiyor sanırım ve bir de anelka nın durumu kesinleşirse ve ii bi maddi getirisi olursa. luis fabianoyu da alıp gelecege yatırım yapmayı düşnüyorlar

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Lugano ile ilgili resmi bir aciklimi oldu mu?

Hayır, resmi açıklama henüz olmadı.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by e_mali
    Lugano ile ilgili resmi bir aciklimi oldu mu?
    İnternet ortamında bir açıklama olmadı.
    Ama Faruk Ilgaz Tesislerinde Yapılan bir düğünde yöneticilerimizden biri bizzat luganoyu aldıklarını ve bir g.amerikalı forvetle görüştüklerini söyledi.
    YaNİ taraftarın tepkisini biraz kesmek için basına sızdırılmış resmi bilgi diyebiliriz

Nesil
    2006
    Yer
    Kebap,şalgam Diyarı Ad@nA

Transferkamrk'a inanmayın medyadaki haberlere göre transfer ediyorlar kafalarına göre...
    Lugano bence bitti Oliveira'da gelirse kiralık gelecek zaten bonservisiyle almamız imkansız...
    Luis Fabiano' gelirse de bence bizde yeniden canların önünde uzun yıllar var...

Quote Originally Posted by EreN
    İnternet ortamında bir açıklama olmadı.
    Ama Faruk Ilgaz Tesislerinde Yapılan bir düğünde yöneticilerimizden biri bizzat luganoyu aldıklarını ve bir g.amerikalı forvetle görüştüklerini söyledi.
    YaNİ taraftarın tepkisini biraz kesmek için basına sızdırılmış resmi bilgi diyebiliriz
    Bence bu da tamamiyle basının uydurması olabilir çünkü böyle aleni bir açıklama yapılsa bu haber fb tv ve fenerbahce.org'ta satır arasında da olsa verilirdi!

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

http://www.fenerbahce.com/haberler/19080.php

Bu kadar ayrıntılı haber veriliyorsa doğrudur, ben bu habere inandım. İnanmamak için biraz önyargılı olmak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Kebap,şalgam Diyarı Ad@nA

Quote Originally Posted by Kerim Kerimov
    http://www.fenerbahce.com/haberler/19080.php

Bu kadar ayrıntılı haber veriliyorsa doğrudur, ben bu habere inandım. İnanmamak için biraz önyargılı olmak lazım.
    Lugano transferinin bittiğini bilmeyen kalmadı buna dayanarak basın sallayabilir...

Sayfa 49 / 80 İlkİlk ... 39474849505159 ... SonSon

Mesaj Yetkileri