Kuyt'la Baroni hangimiz daha iyi kaçırırız denemesi yaptı herhalde.
Kuyt'la Baroni hangimiz daha iyi kaçırırız denemesi yaptı herhalde.
...
Şu maçı hala izliyorsam Salih oyunda olduğu için, vallahi çekilecek çile değil. Allah sabır versin size arkadaşlarO kaçan pozizyon neydi öyle ?!
ahanda 1-1 oldu![]()
yedik.......
İlk yarıdan beri bekliyorum Volkan bi kıyak yapacak belli idi. Kısmet şu dakikaya imiş, daha devamı da olabilir.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Golde, Volkan'ın hatası olduğunu düşünüyorum. İnşallah 1 gol daha yenmez, yoksa tur gidecek.
Ehh be Volkan her maç çok beleş bir gol yemek zorunda mısın ?
...
Sonra da Aykut Kocaman'ı eleştirmeyin diyorlar. Ben Volkan'a, Cristian'a, Selçuk'a kızmıyorum bu adamları inatla oynatan hocaya kızıyorum ve sonuna kadar haklıyım, kimse kusura bakmasın.
Ne çok ofsayt olmaya başladı yav
O eski Volkan'dan eser yok.Yediği gol çok basit,kımıldayamadı bile yerinden.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Şöyle maçın kırılma anlarında Cristian efendi devreye girse de ilerde top oynasak biraz.
...
Acilen 2.gol bulunmalı,gol yiyecez gibi
Rezalet bir futbol oynuyoruz ve yine kenardaki izlemekle yetiniyor. Turu vericez şimdi ben nasıl izliyorsam o da izliyor.
Bu görüntü bu maçtan mı acaba
Cristianı çıkartıp Krasici alsak ya. 442'ye dönelim işte tam krasiclik maç oynanıyo şuan.
Baya tezahürat geliyor sahadan sorun olmasın fenerbahçe için sonuçta uefa gözlemcsi statta
Crisi al artık oyundan al!!
...
Buyur burdan yak, hala oyunda şu adam. Aykut Kocaman sana kim lisans verip seni antrenör yaptı?
Mehmet Topuz ile Baroni veya Selçuk değişse süper olacaktı hiç katkısı yok.
Sow'un çıkması hata.
O değil de, haydi Fener haydi diye tezahüratlar duyuyorum. Üstte de bir görüntü paylaşılmış. Gerçekten de taraftar mı var stadda şu an?
Stadda az bir taraftar var ama ne olduğunu bende çözemedim
Şimdi de, Fener gol gol gol sesleri. Bunun cezaî yaptırımı ne olacak veya olacak mı böyle bir şey? Bilgisi olan var mı?
Büyük ihtimalle izinli olan kişilerdir. Sonuçta maçın gözetmeninden izin alındığında girilebiliniyor.
Haha Plzen'in Kalecisi Gol Atacaktı Ucuz Yırttı Fenerbahçe
Beklenen An Geldi Baroni Ancak Zaman Geçirtmek İçin Çıkartır Aykut Hoca Daha da Çıkarmaz Adamın Akrabası Sonuçta Olacak O Kadar Torpil
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
İnşallah söylediğiniz gibidir. Böyle bir amatörlük olamaz çünkü.
Bu arada, Baroni 92. dakikada çıktı oyundan nihayet.![]()
Salih'in golü dışında sevindiğim başka hiçbir şey yok. Bu nasıl bir turdur. Nasıl bir çeyrek finale çıkıştır. Anlamak mümkün bile değil.
Maç da burada biter, çeyrek final hayırlı olsun.
Sıkıntı çok büyük olur ama, böyle futbol oynanmaya devam edilirse.