Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

19 82.61%
  • Berabere biter

4 17.39%
  • Victoria Plzen kazanır

0 0%
1 ile 30 arası toplam 159 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Viktoria Plzen | Uefa 3. Tur 2. Maç

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Deplasmandaki maçta Selçuk-Topal ikilisi plan doğrultusunda sırıtmadı ama bu maçta Meireles'in eksikliği direk gözüktü. Allahtan geçtik turu da pahalıya mal olmadı.
    Sorun Selçuk-Topal değildi bence her hücumu ve topu harcayan Cristian'dı. Onun yerine ayağında 2 saniye bile top tutabilecek adam olsa maçı rahat alırdık. Her topu gelişine atıyo ve bir tane bile düzgün pas veremiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    Sorun Selçuk-Topal değildi bence her hücumu ve topu harcayan Cristian'dı. Onun yerine ayağında 2 saniye bile top tutabilecek adam olsa maçı rahat alırdık. Her topu gelişine atıyo ve bir tane bile düzgün pas veremiyor.
    Sorun Selçuk-Topal demedim zaten. Sorun rotasyonun bu 2 oyuncuya kadar inmiş olması, Meireles yüzünden.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Sorun Selçuk-Topal demedim zaten. Sorun rotasyonun bu 2 oyuncuya kadar inmiş olması, Meireles yüzünden.
    Orası ayrı tabiki. İlk 11'e hiçbiir zaman birşey demen takımda birsürü oyuncu var adamları oynatacak tabi, ama bazı adamları bütün maç sahada tutması beni gerçekten çıldırtıyor ve sonunda herşeye sallamaya başlıyorum .

Mesaj Yetkileri