"Bu maç kötüydü ama takımın standartı belli bundan sonra böyle şeyler olmaz." Diyememek beni üzen,her maç aynı oranda kötüyüz. Aslında Webo geldikten sonra bu biraz değişti ama o olmadığında takım tekrar bu hale geliyor. Bunun sebebi tabiki Webo değil, sistem.
Aykut Kocaman devre arasında sistemini değiştirdi ve orta sahada 3 merkez oyuncusunu önlerinde ise 3 tane orijin olarak tam forvet olan oyuncuyu yerlerini değiştirerek oynatmaya başladı. Yanlışım varsa düzeltilsin ama bunu Dünya'da hiç bir takım oynamıyor ve bizde işe yaradı. Belirli bir ivme kazandık,ilk paragrafta yazdığım kötü futbolu bir kaç kademe yükselttik. O halde Webo yokken de Semih yetersiz de olsa sistemini bozmamalısın. Çünkü o sistem işe yarıyor ve sen bireyselliğe değil sisteme inanan bir hoca olduğunu söyleyip duruyorsun.
Bunun dışında fazla yorum yapmayacağım Aykut Kocaman döneminde yine zevk vermeyerek kazandık,üzülüyorum bu futbolu izledikçe. Her maç bak şimdi şu çıkar şu girer dediğimde bilmekten bıktım. Mehmet Topuz girer, Sow çıkar dediğimde haklı olmaktan bıktım. Tabi herşeye rağmen tebrik ediyorum emeği geçen herkesi. Eksikler döndüğünde bu kadar kötü oynamayacağımız düşüncesindeyim.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly