Hadi Hayırlı Olsun Kötü Oyun ve Takımla Çeyrek Final İnşallah Çeyrek Finalde de Mental ve Takım Doğru Seçilirde Yarı Finale Kalırız
Tebrikler![]()
Hadi Hayırlı Olsun Kötü Oyun ve Takımla Çeyrek Final İnşallah Çeyrek Finalde de Mental ve Takım Doğru Seçilirde Yarı Finale Kalırız
Tebrikler![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Tebrikler Fenerbahçe![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Volkan sözünü ettiği kadar Fenerbahçe'li ise birazcık ara verir kale işlerine bugün 8 tane topa çıktıysa 1 tanesini bile yumruklayamadı.
Son dakika dizine gelmese kalecilerinden golü yiyecektik ayıptır Volkan.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Yahu bizimkiler gol atmayı ne zaman öğrenecek.. Bekir şu topları taca atmayı ne zaman öğrenecek.. Yemin ediyorum ömrümden 5 yıl gitti şu yarım saatte..
Yine de eyvallah Çeyrek final gördük.. Çok şükür..
Rakip olarak da Chelsea'yi istiyorum yalan yok..
Aykut Kocaman ve Cristian'a rağmen turu geçtik. Ellerinden gelen herşeyi yaptılar elenmemiz için. Bu saatten sonra kimse çıkıp ta bu adamı savunmasın. Ziegler ve Caner'in kanadı otobana döndü. Tam tahmin ettiğim gibi tek forvet olan Sow etkisiz kaldı. Semih ve Hasan Ali oynasaydı çok rahat alırdık. Şu takıma 3-4 atıp gödermemiz gerekirken neredeyse eleniyorduk, inanılmaz goller kaçırdık, bir sürü de pozisyon verdik.
Şu an inanılmaz sinirliyim, sabaha sakinleşmş olurum ama arkadaş görmüyor musun? hep aynı şeyleri yaşar mı bir takım?
Yine de çeyrek finale çıktık, hayırlı olsun.
Krasiç oynasın artık Allah aşkına, Selçuk ile Christian'ın en formlu halinden bile daha iyidir.
Baseli çekermiyiz dersin![]()
![]()
![]()
Deplasmandaki maçta Selçuk-Topal ikilisi plan doğrultusunda sırıtmadı ama bu maçta Meireles'in eksikliği direk gözüktü. Allahtan geçtik turu da pahalıya mal olmadı.
Şu 3 senedir yaşattıklarıyla ömrümden temiz 33 sene götürdü Fenerbahçe. Allaha Şükürler olsun geçtik, çünkü bütün işimizi ikinci yarıyla beraber Allah'a bırakmıştık. Derin bir oh !
...
Bu halimizle bu kupada çeyrek finale kaldık ya, bazende susmak gerekiyor. Çünkü ne desen kardeşim çeyrek finale çıktık diyecekler.
Fenerbahçe bana göre 4 maçta da etkili oynamadı ama çeyrek finale çıktı tebrikler ama bundan sonrasında tothennam veya chelsea gelirse bu oyunla üzücü skorlar olabilir
Basel için dualara başlayın beyler![]()
![]()
Şu yediğimiz golü hala kafam almıyor gerçekten.. Zorluyorum sınırları ama Çeyrek Finale çıkan bir takımın böyle bir gol yemesi çok tutarsız..
Kura muhabbetini onun konusundan yapalım beyler.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Salih o kadar iyi oynarken neden geriye çekilir anlamış değilim. Cristian geriye çekilsin gerekirse. Salih'e ikinci yarı ileri çıkma yasağı geldi herhalde. Zaten sırf onun için izliyorum maçları neredeyse o da etkili olabileceği yerden uzak kaldı
Oyunu da beğenmedim ama skor avantajı varken de neden ofansif oynamadın diyemem. Sancılı olsa da sonuç olarak tur atlanıldı.
Özellikle 2. yarı öldük öldük dirildik. Aykut Kocaman'ın yaslanarak kapalı oyun anlayışı deplasmanda işe yarıyor ama içerde biraz daha cesur oynamamız lazım. Taraftar olduğu zaman içerde daha etkili oynayacağımızı düşünüyorum. Kura için inşallah Basel gelir diyorum ama eğer dişli rakip olacaksa Chelsea gelsin. Biz severiz Chelsea'yi.![]()
TariboWest
"Bu maç kötüydü ama takımın standartı belli bundan sonra böyle şeyler olmaz." Diyememek beni üzen,her maç aynı oranda kötüyüz. Aslında Webo geldikten sonra bu biraz değişti ama o olmadığında takım tekrar bu hale geliyor. Bunun sebebi tabiki Webo değil, sistem.
Aykut Kocaman devre arasında sistemini değiştirdi ve orta sahada 3 merkez oyuncusunu önlerinde ise 3 tane orijin olarak tam forvet olan oyuncuyu yerlerini değiştirerek oynatmaya başladı. Yanlışım varsa düzeltilsin ama bunu Dünya'da hiç bir takım oynamıyor ve bizde işe yaradı. Belirli bir ivme kazandık,ilk paragrafta yazdığım kötü futbolu bir kaç kademe yükselttik. O halde Webo yokken de Semih yetersiz de olsa sistemini bozmamalısın. Çünkü o sistem işe yarıyor ve sen bireyselliğe değil sisteme inanan bir hoca olduğunu söyleyip duruyorsun.
Bunun dışında fazla yorum yapmayacağım Aykut Kocaman döneminde yine zevk vermeyerek kazandık,üzülüyorum bu futbolu izledikçe. Her maç bak şimdi şu çıkar şu girer dediğimde bilmekten bıktım. Mehmet Topuz girer, Sow çıkar dediğimde haklı olmaktan bıktım. Tabi herşeye rağmen tebrik ediyorum emeği geçen herkesi. Eksikler döndüğünde bu kadar kötü oynamayacağımız düşüncesindeyim.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Defans yaapmak ta bir stratejidir, bir hocayı savunma yaptığı için eleştiremeyiz hele skor avantajı varken. Ama 3 yıldır yapmaya çalışıp ta yapamadığı şeylere devam edince adamı çıldırtıyor, özellikle remen dökülen oyuncular 90 dakika sahada kalıyor ama bazı oyuncuları 30 dakikada yargılayıp asıyor. Şu maçta Caner, Cristian, Ziegler ne yaptı Allah aşkına. Volkan sene başından beri bize 10 puan kaynettirdi, her maç bariz gol pozisyonuna sebep oluyor ama her maç sahaya çıkmaya devam ediyor.
Takımda çok açık bir adaletsizlik varken sen diğer oyunculardan nasıl iyi performans bekliyorsun. Şimdi eleştirdiği yedek oyunculardan biri çıksa şu Cristian'ı çkartmadan tüm maç oynattın ve bana 10 dakika bile şans vermedin, benden ne bekliyorsun dese cevabı ne olacak çok merak ediyorum.
Seyircimiz olsa o kadar baskı yemezdik. Meireles ve Webo'nun da ekleneceğini düşünürsek Yarı Final niye olmasın.
Aykut Kocaman'ın aşırı temkinli oyun yapısı dişli bir rakip karşısında FB'yi kötü durumlara düşürebilir.
Salı günü 90 dakika 2 forvet oynayan bir takım vardı. Bu akşam kapanmak uğruna forvetsiz kalan bir takım. Genel-geçer şeylerde bu kadar risk almasına rağmen Aykut Kocaman ilerlemeyi biliyor.
Umarım yarın Fb dişine göre bir rakip çeker. Basel gibi.
Cristian'ın formsuz hali hiç çekilmiyor.
Salih'in zorunlu oyuna girmesi FB için dönüş oldu. Yoksa bu kadar ciddi organizasyonlarla hucüm yapılamıyordu.
Volkan'a giydirmiş herkes ancak Volkan'ın omuz problemini unutmamak lazım. Omuzunu zorlayacak pozisyonlarda ikileme düşüyor. Çoğu zaman yalandan atlıyor. Direkten dönen topta da aynısı oldu bence.
Herşeye rağmen Tebrikler. Çünkü seyircisiz maç çok zor. İki turdur seyircisiz devam ediyor FB. İster istemez oyununu etkiliyor.
Ancak bilmek gerekir ki bu saatten sonra kim gelirse gelsin kuradan iki temsilcimizi de çok zor bir çeyrek final turu bekliyor.
Hala Aykut Kocaman'a bir sürü eleştiriUtanmasalar vurucak yer bulamayınca Emre'yi niye oynatmadı Meireles'i niye oynatmadı felan diyen olucak
Orta saha rotasyonu Cristian , Topal , Selçuk ve Salih'ten oluşuyor. Topal sakatlandı kaldı 3 adam ne yapsın adam orda 18 kişilik kadroda başka adam mı var ? Topuz girdi de naptı ? Caner'e katlanıyor diyor çıkarıp kimi alsın ? Ayakta duramayan Krasic'i mi ? Semih olsaydı diyen var Semih şu takımda kadroya girmesi diğer oyunculara ayıptır. Semih oldu mu takım 10 kişi oynuyor. Cristian da maç seçme huyundan vazgeçmedi gitti ama yapılcak bir şey yok başka oyuncu yok. Volkan kesik yemeli ama şu sıkıntılı dönemde Volkan'ı kesip olası puan kaybında eleştiri okları tamamen Aykut Kocaman'a yöneleceği ve vay efendim Volkan kesilir mi diye eleştirileceği için yapmıyordur. Bekir topu taça atsa golü yemicektik belki de anlamıyorum taça atmaktan neden korkuyorlar ? Riske girmiceksin bu kadar basit. Yeni turda Meireles gelince Salih , Meireles , Topal oynarız inşallah. Webo'da dönmeli bir an önce Sow neden sol kanat oynuyor diyenlere de iyi cevap olmuştur bu maç. Gördük yalnız kaldı ona top indiricek top dağıtıcak yardımcı bir oyuncu lazım Webo bu görevi yapabiliyor. Maç izlenimlerim böyle. Şu zamandan sonra bazı kişiler UEFA Kupasını alsakta Aykut Kocaman'ı eleştircek ben onu görebiliyorum eleştirmek tabi ki olur ama onların yaptığı ön yargılı ve art niyetli eleştirme. Neyse çeyrek finalin mutluluğuyla iyi bir uyku çekeriz artık
![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
kendi evindesin furkan bir zahmet biraz açik guzel oynat takimi çogu taraftarin istedigide bu guzel futbol topal-cristian-selcuk = salih etmez adam oyuna girdi tik golunu atti o topu takip etmeyi ne selcuk yapar ne topal ne cristian cidden entresan adam aykut hoca neyse çeyrek finale cikmakda onemli disine gore bir rakip gelir umarim fenerbahcenin basarilar temsilcimize.
Ben cris-topal-selcuk bi salih eder demiyorum da koy bu 3ü yerine bi 3lü kimi koyucan adam mı var ? Bunlarla bu kadar oluyor. Açık futbola gerek yok gördük açık oynayan Napoli'yi 5ledi Plzen.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
rezalettik. volkan yerine kalede bidon olsaydı yine en fazla bir tane gol yerdi bidon.
Volkan'ın ameliyat olması lazım artık, ertelemesin mümkünse daha fazla.. Gitmiyor, götüremiyor..
Fazla üzerinde konuşulacak bir maç değil, unutmak lazım. Bizim için önemli olan turu geçmekti, onu da aldık zaten sıkıntı yok
Avrupa'da söz sahibi olmaya devam etmeliyiz.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"