Devre arasında istediğim sol beki bir türlü bulamadım. Onun yerine ileri uçta hareketlilik getirecek oyuncular transfer etmeye çalıştım.

Msakni, Yaisien, Gonçalves'i transfer listesine koydum. üç oyuncudan toplamda 10M€ gibi bir rakam bekliyordum ancak Gonçalves'in uzun süren sakatlığı ve diğer iki oyuncuyla ilgilenen Hamburg'un yeterli parasının olmadığını açıklaması ( 3.5M€ istedim her iki oyuncu içinde) oyuncuları kiralama opsiyonuna götürdü beni.

Yaisien'i sezon sonuna kadar 2.3M€ bedelle transfer etme opsiyonu ile birlikte, aylık 100B€ kiralama bedeli ile kiraladık.

Yerine ise uzun süredir listemizde olan ve takımı Coventry tarafından satılık listesine konan John Fleck ile anlaştık. Takımı Coventry'e 1.5M€ ödeme yapmayı kabul ederken, oyuncuyuda yıllık 650.000€'dan 3,5 senelik anlaşma için ikna ettik.

Forvet hattında ise Fenerbahçe takımında oynayan ve bir süredir takibimizde olan 21 yaşındaki Milli oyuncu Fikretcan Kurt'u takıma kattık. Böylece takımdan göndermek istediğim Gonçalves'in yerine etkili bir silah daha katmış oldum takıma. Transferde Kulübe 2.5M€ peşin olmak kaydı ile toplamda 6.5M€ ödeme yapılacak.

Fenerbahçe'nin başında lig Şampiyonluğunu 1 Kez görse de genel olarak başarılı bir performans ortaya koyan Aykut Kocaman, teknik direktörü ile yolları ayıran Napoli ile ilgilendiğini açıkladı. Hal böyle olunca Fenerbahçe yönetimi hocaya tepkisini açık bir şekilde belli etti.