Quote Originally Posted by Addolorato View Post
Fenerbahçe'lilerdeki Cristian düşmanlığını anlamıyorum. Adam oynadığı her maçta ya gol atıyor ya asist yapıyor skora direkt katkı ediyor. Hala yedeğe çekilmesi lazım falan deniyor. Şu an Emre'de sakat Cristian ilk yazılacak adam olmalı listeye.
Cristian mı bunu yapıyor ? İşin istatistik kısmına bakarsak şuana kadar Cristian 44 maça çıkarak en fazla oynayan oyuncu olmuş ve sadece 9 golü var, Sezer ise 11 maç oynamış 5 golü var. Ama ben işin o kısmında değilim. Cristian inanılmaz seçici bir oyuncu. Sorumluluk alma sıfır. Zaten ön libero kökenli bir oyuncu, Forvet arkasında oynatılıyor. Eskiden orta alanda daha çok koşardı ve basardı. Şimdi daha rahat dolanıyor kendine.

Şimdi sana 6 resimde Cristian'ı anlatayım. Bunu çok yapar, hem de fazlasıyla ama güzel bir örnek.

1 Top ayağındayken kendi topunu kaptırıyor.
2 Rakip büyük bir efor sarf ederek ayağından topu kaptığı gibi taca çıkmadan adamına veriyor, O izliyor.
3 Dört tane Fenerbahçeli oyuncu hemen bir kıskaç oluşturup topu savunurken o hala izliyor
4 Herkes topu kaleden savunmak için yer edinirken o gitmesi gereken bölge yerine hala izliyor ve rakip onun rahatlığından yararlanarak boşluğu değerlendiriyor.
5 O boşluktan atılan orta savunmadan dönüyor Cristian orta atan adamı rahatsız etmediği gibi dönen topta ceza alanı çevresinde olması gerekirken hala olduğu yerde izliyor
6 Ve onun bu rahatlığıyla o alanda boş kalan adam şut çekiyor ve şansımızın yaveriyle top direkten dönüyor.

6 Resim ve Cristian. 6 resim boyunca Cristian'ın ve diğer oyuncuların neler yaptığına bakarsanız ne demek istediğimi çok iyi anlarsınız. Cristian bunu sürekli yapıyor. Emre sahada olduğu zaman dikkat edin sürekli ikaz ediyor kendisini, Geçen sene Emre ile Aykut Hoca arasında iplerin kopmasını sağlayan oyuncu da kendisidir. Bir türlü şu anlayışında vazgeçmiyor vazgeçmeyecek. Benim 10 oyuncum deliler gibi mücadele ederken onun maçı benim izlediğim gibi izlemesi sinir bozucu.