Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Kayserispor kazanır

8 33.33%
  • Berabere biter

4 16.67%
  • Galatasaray kazanır

12 50.00%
Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 185 sonuç

Konu: Kayserispor - Galatasaray | STSL 26. Hafta

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Kayserispor - Galatasaray | STSL 26. Hafta

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Schalke maçının gazıyla ne yapar eder kazanırız diye düşünüyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ih, ıh Kayseri ıh, ıh Kayseri.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Arkamıza bir rüzgar aldık, bu motivasyonla umarım bu zorlu deplasmanı da kayıpsız geçeriz.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Kayseri son maçlarda çok puan topladı,zor bir deplasman olacak gs için.Berabere bitebilir

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Kayseri' nin maç kaybetme zamanı geldi. Namağlup serileri fazla uzadı
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kayseri puan veya puanlar kazanır ve ardından Aslan'ın sesi Avrupa'da çıkıyor diye manşetler atılır

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Şampiyonlar ligini çok başarılı geçirdik.Eğer şansımız olursa bir tur daha ilerleyebiliriz.Ama artık oyuncuların kafası Şampiyonlar liginde muhabbeti bitmeli.Sonuçta şampiyon olamazsak seneye ön eleme oynayacağız ordan da genelde Türk takımları eleniyor.Evet hala şampiyonlar liginde devam etmek önemli ama lige de odaklanmalıyız.Eskişehir ve Gençler maçından sonra artık kazanmamızın zamanı geldi.Umarım zorlu rakibimiz karşısında galip geliriz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ne yapar ne eder aliriz bu kadar puan kaybi yeter ligde. 1-2 gibi sonuc bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Geçen haftaki anlamsız kaybın telafisi ancak 3 puan olur ama biz en fazla berabere kalırız.

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Kazanırız.Şu kayseri kadrosunun şu Galatasaray kadrosuna karşı şansı yokki gördük bunu 2 yıldıt..Kazanırız farklı şekilde..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Samsundan 24 kisi geliyoruz bu maca da. Mutlu ayriliriz insallah
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Galatasaray Schalke'ye elenseydi bir darbede bu deplasmanda alırdı. Ama turu geçtiklerine göre moraller çok iyidir. Bu moralle Galatasaray kayıp vermez. Genel olarak bu maçta Galatasaray'ın puan kaybedeceği düşünülüyor ama Galatasaray rahat bir şekilde kazanırsa şaşırmam. Ligin ilk yarısındaki Sivas deplasmanı gibi. Kesin puan kaybeder diye düşünülen bütün maçları geçmesini bildi Galatasaray. Olursa puan kaybı beklenmedik maçlarda olur Galatasaray'ın Geçen hafta olduğu gibi.

Kayseri kazanır olmadı berabere kalsın puan alsın yeter

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

GS adına çok önemli bir maç. Puan kayıplarına artık tahammülleri kaldığını zannetmiyorum, aynı bizim gibi. Bu moral ile de kazanmalarını bekliyorum ancak Schalke 04 maçının zafer sarhoşluğu futbolcuların bu maça olan konsantresini nasıl etkileyecek bakalım. Geçen haftaki gibi her türlü sonuca açık, ilginç bir maç olacak.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Boşuna gelmesin bence bizim takımın taraftarları şöyle bir haber gördüm.

Kayserispor-Galatasaray maçında misafir tribünü haricindeki tribünlere Galatasaray taraftarlarının alınmayacağı açıklandı.
    Kayserispor Yönetimi, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, “Güvenlik nedeniyle 17.03.2013 Pazar günü saat 16.30’da oynayacağımız müsabakada misafir tribünü hariç hiçbir tribüne Galatasaray formalı, atkılı, flamalı veya bayraklı taraftar alınmayacaktır” duyurusunda bulundu.

Kaynak: Kayserispor resmi internet sitesi
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bunda ne varki, doğru olan veya yapılan da zaten bu değil mi ? Yoksa sistem başka türlü mü işliyor ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

18. Default

Öyle alışmışız ki çarpık düzene, bir işin doğrusu yapıldığında yadırganır olmuş

Bu maçtan puan çıkarmamız bence imkansız. Umarım yanılırım. Ya da umarım diğerleri de maçlarından puan çıkaramazlar.

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Genel Olarak Millet Gs Çok havaya Girdi Bu Maçta Takılır Diye düşünüyordur, ama ben öyle düşünmüyorum Galatasaray Bu maçı Vermez.

Bu maçı mutlaka kazanmalıyız umarım oyuncular bunun farkındadır ama defansta sorunlar var gibi semih yok zan cezalı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Semih antremana çıkmış galiba bugün, oynar büyük ihtimalle. Kayseri'de son haftaların formda ismi Salih Dursun cezalı, yanlış görmediysem.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Kayserispor'un hocası Prosinecki idi sanırım, Sarışın adam. Takımın başına geçtiği birinci ya da ikinci hafta Galatasaray ile Arena'da oynadı ve çok garip, genç ağırlıklı bir kadro sahaya sürerek maçı zaten ağır favori olan Galatasaray'ın rahat kazanmasını sağlamıştı. Şimdi aynı hoca çok güzel bir sistem oturttu,iyi oynuyorlar ve istenilen sonuçları elde ediyorlar. Umarım bu maçta da kaybetmezler ve Galatasaray'a iyiden iyiye yaklaşma şansımız olur.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yarın Jose Mourinho ile aynı tribünde olmak ...
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

terim son schalke macina kadar sakladigi 442-baklava duzeni ile bu maca cikabilir. cikmasi da gerekir. o duzenle cok iyi oynadilar. ozellikle selcuk cok verimliydi o macta. hamit de oyle. takim sanki bir kademe atladi (: kayseri ligin en formda takimlarindan biri, guzel mac olur. beklentimiz cimbomun puan kaybetmesi

Nesil
    2006

Gökhan Zan'ın saçma sapan affı geçen hafta verilen saçma sapan penatlıdan sonra Galatasaray kazanmazsa ayıp eder. Ne de olsa Kayseri kendini kurtardı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Gökhan Zan'ın saçma sapan affı geçen hafta verilen saçma sapan penatlıdan sonra Galatasaray kazanmazsa ayıp eder. Ne de olsa Kayseri kendini kurtardı.
    5 defa okudum, bu maç ile hiçbir alaka kuramadım. Kendi içindeki kopukluğuna değinmiyorum bile.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@universal

kayseri ilk basta dusme potasindan uzaklasma cabasindaydi fakat simdi avrupa icin sansi var. herhangi bir rehavet olmaz onlar acisindan. kayseri evinde cok iyi bir ekip, cimbomu zorlar bence.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    5 defa okudum, bu maç ile hiçbir alaka kuramadım. Kendi içindeki kopukluğuna değinmiyorum bile.
    Niyet belli diyor maçtan 1 gün önce stoper sıkıntısı yaşayan takımın cezasını ertele, geçen hafta maçı kurtarmak için ucuz bile denmeyecek şekilde alakasız penaltı çal. Artık kazanırsınız diyor.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bu maçta stoperiniz yok iken bir anda bir stoperinizin cezası maçtan bir gün önce kalkıyor ise herşey ile ilgilendiririm.

Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri