Quote Originally Posted by Stormlord View Post
Eğitenler en kral futbolcular, bahsetmiştim zaten, eğitilenler de 4 yıldız vb. oyuncular. İlk başta bazı oyuncuların özellikleri artıyor ama daha sonra elle tutulur bir gelişme göremiyorum. Hiçbirisi de memnun kalmıyor aldıkları eğitimden. Önceki oyunlarda eğitimden memnun kaldıklarını söylüyorlardı ve en sevdikleri kişiler listesine ekleniyordu eğitimi veren futbolcular ama FM 13'te hiç göremedim bunu.
eğiten isterse 6 yıldız olsun tutoringde yıldızın önemi yoktur kişilik önemlidir düşünün sizce Q7 iyi bir tutor olurmuydu. 2 seçenek vardır

1. oyuncun tutorun(yani eğiten deneyimli oyuncunun) determination özelliğine yükselir yada düşer ve oyun içi ppmlerinden bazısını kazanabilir determinationu düşük bir oyuncuyu tutor yaparsan genç oyuncununda determinationu düşecektir dolayısıyla gencin gelişimi yavaşlar
  2. en önemlisi oyuncuyu mental olarak hazırlar determinationu gene önemlidir aynı zamanda profesyönellik hırs gibi özellikleri etkiler bu 3 özellik oyuncunun ne kadar hızlı gelişebildiğini doğrudan etkiler