Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Kayserispor kazanır

8 33.33%
  • Berabere biter

4 16.67%
  • Galatasaray kazanır

12 50.00%
Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 185 sonuç

Konu: Kayserispor - Galatasaray | STSL 26. Hafta

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Matthaus View Post
    İşine gelmeyince çifte standart deyip rakibe yapılınca üste çıkanlardan değilsin yani. GS'lı olmana rağmen kararın yanlış olduğunu yazmışsın. Evet haklısın Türk hakemleri berbat maalesef. Yani senin takımına veya onun takımına yapılınca kasten yapılmıyor bu hatalar. Hakemlerin bir standardı yok çünkü. Böyle maçları göz önüne getirip ileride senin takımına da yapıldığı zaman çifte standart demeyeceksin. Maalesef rüzgar nereye eserse oraya giden zatlar var. Kendilerini komik duruma düşürüyorlar.
    Zaten belirli birkaç kişi dışında çoğu insan hakemlerin ne durumda olduğunu biliyor ve belirli takımlara özel bir durum olmadığının farkında. O kişileri de ne yaparsan yap ikna edemezsin.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray güle oynaya kazandı maçı. Kayserispor topu ayağında tutmakta güçlük çekti ve basit goller yedi. Haliyle sonuç kaçınılmaz oldu.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Arif sözüm sana hani Gökhan Zan'ın yumruğu gelmiyordu rakibe yanlış karardı ? Burda nasıl doğru oluyor ? Çok geçmeden görüyoruz işte. Meireles olayında yaygara koparanlar 2 hafta sonra Melo'da sus pus olanlar , geçen hafta Gökhan Zan'a yanlış diyenler bu hafta Bobo'ya doğru diyenlerle aynı kişiler. Allah büyük gösteriyor gerçek yüzlerini insanların

Edit: Ayrıca iyiki stoper sıkıntısı yoktu gsnin. Sezon boyunca 5 maça çıkmamış Gökhan oynamak zorunda kaldı
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Yazık ya ayıp kardeşim. Tekme atmadı, rakibe gelmedi, eboue hissetmedi bile falan denilmiş..

G. Zan olunca; yumruk attı, gelmese de farketmez, 2 maç neymiş, asalım keselim oluyor..

Bence iki kırmızı da hatalıydı!

Bu forum da Türk futbolunun bir aynası arkadaş! Bir tane FB arkadaş çıkıp da tekme Eboue'nin baldırına gelmiş az daha yakın olsa ciddi sakatlık yaşatır demiyor.

G.Zan'ın ki kırmızı ise bu hayli hayli kırmızı! Kırmızı çıkması için Nani'nin pozisyonu gibi mi olması lazım.

G.Zan yumruk attı. Bobo'nun ki Eboue'ye değmedi bile diyenler Allah'tan korksun biraz!

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    Yazık ya ayıp kardeşim. Tekme atmadı, rakibe gelmedi, eboue hissetmedi bile falan denilmiş..

G. Zan olunca; yumruk attı, gelmese de farketmez, 2 maç neymiş, asalım keselim oluyor..

Bence iki kırmızı da hatalıydı!

Bu forum da Türk futbolunun bir aynası arkadaş! Bir tane FB arkadaş çıkıp da tekme Eboue'nin baldırına gelmiş az daha yakın olsa ciddi sakatlık yaşatır demiyor.

G.Zan'ın ki kırmızı ise bu hayli hayli kırmızı! Kırmızı çıkması için Nani'nin pozisyonu gibi mi olması lazım.

G.Zan yumruk attı. Bobo'nun ki Eboue'ye değmedi bile diyenler Allah'tan korksun biraz!
    Sen çok yanlış anlamışsın. Git yorumları oku Gökhan Zan'ın kolu rakibe gelmedi , sıyırdı diye kırmızı değil ertelenmesi doğru diyenler oldu. Ee bu da gelmedi , sıyırdı ama gelip buna neden kırmızı doğru , iyiki sıyırmış vs .yorumlar yapılıp görüntü konuluyor ? İşine gelindiği gibi konuşuluyor. Bana kalırsa ikiside kırmızı teşebbüs var sonuçta. Benim anlatmak istediğim 2 aynı harekete insanlar işine geldiği gibi yorumluyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

IzdaGercekten 12 numarada fazla takiliyorsun goz var nizm var linki paylastim ben isine geliyorsa bakarsin eboueye net sekilde vuruyor bobo bile sizin kadar itiraz etmedi bak bunlarida gectim ac benim yorumlari oku kirmizi agir demisom daha ne kasiyorsunki anlamadim evet defans sikintmiz yok dany tedbir amacli oynatilmadi azcik bak cok azcik basini takip etsen olaylari anlicaksin gokhanim vurmadigini danynin tedbir amacli oynamadigini
    B
    Edit: bir gun tebrik etmeni beklerim cunki her galibiyet aldigimizda bahaneler ile geliyorsun

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

12numarayı takip etmem yorumlarınıda okumam. Dediğin gibi göz var nizam var. İkisinde de bi teşebbüs var yanlış mı ? Vurur , vurmaz ama hareket var. Bu kırmızı karttır ama sen birini savunur diğerini savunmazsan taraflı yorum yapmış olursun. Ben karar yanlış demiyorum Bobo sizin kadar itiraz etmedi lafın çok alakasız. Ben sizlerin taraflı oluşunuza diyorum. Daha dün ertelenen kararın ardından kırmızı zaten yanlıştı dedin yorumun duruyor. Dany tedbir amaçlı oynatılmamış tamam belki oynasa durumu daha kötü olucaktı ? Gökhan oynadığına göre ona ihtiyaç vardı ben takip ediyorum her şeyi rahat ol.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Sen çok yanlış anlamışsın. Git yorumları oku Gökhan Zan'ın kolu rakibe gelmedi , sıyırdı diye kırmızı değil ertelenmesi doğru diyenler oldu. Ee bu da gelmedi , sıyırdı ama gelip buna neden kırmızı doğru , iyiki sıyırmış vs .yorumlar yapılıp görüntü konuluyor ? İşine gelindiği gibi konuşuluyor. Bana kalırsa ikiside kırmızı teşebbüs var sonuçta. Benim anlatmak istediğim 2 aynı harekete insanlar işine geldiği gibi yorumluyor.
    Sitemim sana değil kardeşim. Ben 97 numaralı mesajdan sonrasını sinirimden okuyamadım zaten. Sorunum senin yazdıklarınla alakalı değil.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Her savunma durumunda işi 12numaraya getirmek acizliktir bana göre.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Aciz olanlalar belli gecmis donemden. Yalan yanlis bilgiler ile gelenlerde belli. Not lafim furkana degil onlar iyi bilir kendilerini

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Önce diziyle arkadan müdahale ediyor -ki bilinçli olmasa bile o tarz arkadan yapılan hareketin karşılığı sarı karttır- sonra sol ayağıyla vurmaya çalışıyor.Tartışmasız kırmızı kart.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    objektif olarak disardan gordugum kadariyla gokhan zan da dokunmamis denildigi icin kirmizi kart cezasini cok gorenlere cevaben yazmis arkadas onu. bobonun da hareketinin zararsiz oldugunu dusunuyor. alaka var yani biraz. ama neticede haklisin, suyu fazla bulandirmanin manasi yok (:

bana kalirsa boboya orda kirmizi fazla, trabzon bilbao macindaki burakin kirmizi aldigi pozisyon kadar yanlis. orda da aynisini dusunmustum.
    Öncelikle baştaki "objektif" ifadesine pek katılmadığımı belirtmek isterim Aytaç kardeşim (bu tartışma için değil, Galatasaray konularında yazdıklarına bakarak genel anlamda). Arkadaşın benzetmesine gelince; Gökhan Zan'ın salladığı kol rakibe gelmemişti. Vurmaya mı çalıştı, kendisini tutan kolu itmeye mi çalıştı bilmiyorum ama sonuç olarak rakibe vurmadı. Nitekim o pozisyonun muhattabı Gençlerbirliği oyuncusu Petrovic bile Gökhan'ın kendisine vurmadığını ve kırmızı kartın ağır bir karar olduğunu söyledi:

Petrovic, yaşanan pozisyonun normal olduğunu aktararak, "5 numaralı oyuncu asla bana dokunmadı. Belki istedi ama bunu yapmadı. Asla bana yumruk atmadı. Kırmızı kart doğru bir karar değil. Havada olan bir pozisyondu. Böyle mücadeleler bence normal" ifadelerini kullandı.
    Bobo'nun pozisyonunda sallanan bir tekme var ve bu tekme rakibe geliyor. Ayrıca ABOOO'nun iddiasının aksine Eboue gelen tekme sonrası dönüp "napıyorsun" der gibi bakıyor Bobo'ya ve kollarını açıyor yani açık bir tepki veriyor. Prosinecki de olayın farkında ve hemen gelip özür diliyor Eboue'den. Dolayısıyla Gökhan'ın pozisyonuyla pek bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Biri cinayet (Bobo), diğeri cinayete teşebbüs (Gökhan)...

Edit: Not: Ben Gökhan'ın hareketinin cezasız kalması gerektiğini savunmuyorum. Erteleme olayından da rahatsızım. Burada savunduğum bu iki olayın "bir" olmadığı...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Aciz olanlalar belli gecmis donemden. Yalan yanlis bilgiler ile gelenlerde belli. Not lafim furkana degil onlar iyi bilir kendilerini
    Dediğimin dediğinle alakası yok. Neyse ben çekileyim aradan .
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Mükemmel oynadık ve maçıda rahat aldık.

Rakip takım taraftarları tahrik etmeye çalısıyor ve böyle galibiyete de kulp bulmaları normal. Bu yorumlar hazımsızca yazılmış olan yorumlardır.
    Last edited by Alicanfmfan : 17.Mart.2013 at 21:57
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    Sitemim sana değil kardeşim. Ben 97 numaralı mesajdan sonrasını sinirimden okuyamadım zaten. Sorunum senin yazdıklarınla alakalı değil.

Ek olarak kartın rengi ile ilgili değil benim sıkıntım. İkisine de kırmızı verilmesinin ağır olduğu düşüncesindeyim. Benim çıkışım Bobo vurmadı, Eboue'ye gelmedi, Eboue hissetmedi bile diyenlere karşı. Biraz ses çıkarmasak; yok yaa vurmadı diyen adamların sayısı artacak!

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Mükemmel oynadık ve maçıda rahat aldık.

Rakip takım taraftarları tahrik etmeye çalısıyor ve böyle galibiyete de kulp bulmaları normal. Bu yorumlar hazımsızca yazılmış olan yorumlardır.
    Bu forum ultraslan forumu değil ama. Herkes dilediğini yazar varsa şikayetin yöneticilere bildirirsin. Birinin görüşüne katılmıyorsan bile saygı duyarsın. Sonuçta burası ortak bir platform. Bence sen rahatsız oluyorsan rakip taraftarların yazdığı yorumları okuma es geç zor şey değil.

Edit: Yazdığın şeyin yanlış olduğunu düşünüp mesajını düzenlemişsin. iyi bari

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yanlış olduğunu düşünmedim.Kafama göre düzenledim. Yoksa yine aynı fikirdeyim. Geçen hafta Gökhan Zan yumruk atmaya çalıstı atmadı dedik. Şimdi Bobo'nun kasıtlı tekmesine rakipler aynı şeyi söylüyor. Birileride çıkmıs Tff takviyeli Gökhan Zan falan diyor. Bu maça 8 kişide çıksak alırdık. Oynanan oyunu görmezden gelip, doğru kararlarda artniyet arayan insanlar hazımsızdır. Bu açık ve net. Üstelik sende neredeyse takımın her maçta rakibinden biri atılıyor bunlar haklı ancak burada haklı bir olay olunca haksız çıkarmaya çalısıyorsunuz.

Ayrıca bugün hakem iyi değildi. Verdiği vermediği saçma fauller vardı. Zurab'ın pozisyonuda penaltı olarak değerlendirilebilirdi.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Ayrıca bugün hakem iyi değildi. Verdiği vermediği saçma fauller vardı. Zurab'ın pozisyonuda penaltı olarak değerlendirilebilirdi.
    İstisnasız hiç avantaj oynatmadı. Bence bu da hatadır. Bir tek Drogba'nın düşürülemediği bir pozisyon var maçın sonlarına doğru. Onu çalmak için biraz bekledi. Ancak önemli pozisyonlar da iki takımın da ciddi avantaj pozisyonlarını imha etti. Kendi kendime diyorum ki ciddi müdahaleler oluyor herhalde kart verecek ondan durdurdu diyorum onu da yapmadı. Selçuk İnan'a da bir kaç pozisyonda kart verebilirdi. Onları es geçip duran topta düdüğü beklemedi diye verdi.

Edit: Kırmızı kart için Rıdvan Dilmen bile kesinlikle kırmızı kart demiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

İlk devrede gereken oyunu oynadık ve 3 puanı rahat bir şekilde cebe koyduk... Rakipler yine azapta

Vura vura şampiyon geliyor!!!!
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Maçtan kareler;

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Orda vurma yok. Kendine kızdığı için yalan hafif savurdu ayağını. Eboue hissetmedi, dönüp bakmadı bile.
    hahhahaahha iyi güldüm

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Galatasaray'ı galibiyetten dolayı kutlayan Prosinecki, şöyle devam etti:

''Bugün güzel bir atmosfer vardı. Tribünler doluydu. Biz maça istediğimiz gibi başlayamadık. Oyunumuzu ortaya koyamadık. Kalemizde çok kolay goller gördük. İkinci golü yedikten sonra Bobo'nun da atılmasıyla artık her şey bizim için çok zor oldu. Galatasaray Türkiye'nin en iyi takımı. Onlara karşı iyi mücadele edemedik. Kazanacak futbolu ortaya koyamadık. Artık milli maçlar dolayısıyla lige verilen arayı iyi değerlendirmeye çalışacağız. Hatalarımızdan dersler çıkaracağız.''

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hamit'in durumu nasıl acaba ? Bilgisi olan var mı ?

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Quote Originally Posted by Özgür Çetin View Post
    Kazanırız.Şu kayseri kadrosunun şu Galatasaray kadrosuna karşı şansı yokki gördük bunu 2 yıldıt..Kazanırız farklı şekilde..
    tahmin ettigim gibi..bundan sonrada kolay kolay puan kaybetmeyiz..iyi bir engeli geçtik..bu gazla daha çok gideriz
    EK OLARAK: Drogba gol atamıyor ama muthıs işler yapıyor.
    4-3-1-2 degil 4-3-1-1-1 oynuyor takım sneijeder-drogba önde burak..Drogba yıne mest etti bugun beni..

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Allah razı olsun TFF'den maçı kazandırdılar Gökhan'ın cezasını kaldırarak. Hakemden de yanlış karar o pozisyonda Bobo'ya değil Eboue'ye kırmızı göstermeliydi. Maçı resmen bize hediye ettiler.. Şikeyle şampiyon oluyoruz renkdaşlarım Ünal başkan içeri girer yakında haberiniz olsun..

Çileden çıktım resmen buradaki yorumları okurken şaka gibisiniz arkadaşlar.. Tek temennim 33. haftada alacağımız bi galibiyetle şampiyon olmak, en iyi cevap bu olur sanırım..

26. Default

Bobo İstanbul takımında oynuyor olsaydı bu harekete kırmızı çıkmazdı, ha çıktı birşey değişmeyecek... Hafta için kaldırırlar, ertelerler kılıfına uydurulur Karabük maçında oynar. Kaldırmazsalar adam değiller.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Bobo İstanbul takımında oynuyor olsaydı bu harekete kırmızı çıkmazdı, ha çıktı birşey değişmeyecek... Hafta için kaldırırlar, ertelerler kılıfına uydurulur Karabük maçında oynar. Kaldırmazsalar adam değiller.
    Çıkardı çıkmazdı ayrı, hareket kırmızı mı değil mi önemli olan o. Burada bazı kişiler tekmenin şiddeti düşük diye kırmızıyı ağır buluyor ama illa sakatlaması mı lazım kırmızı olması için? Hafifte olsa sertte olsa tekme "tekme" değil mi? Ya da şöyle sorayım; bir oyuncu gitsin hakeme yumuşak bir tokat atsın. Bir başkası ise sağlam bir Osmanlı tokadı çaksın. İkisinin de karşılığı kırmızı+bilmem kaç maç ceza değil mi? Ne farkı var?...

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Maçtan çıkan Hamıtın gozyaşları...Helal olsun

29. Default

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Çıkardı çıkmazdı ayrı, hareket kırmızı mı değil mi önemli olan o. Burada bazı kişiler tekmenin şiddeti düşük diye kırmızıyı ağır buluyor ama illa sakatlaması mı lazım kırmızı olması için? Hafifte olsa sertte olsa tekme "tekme" değil mi? Ya da şöyle sorayım; bir oyuncu gitsin hakeme yumuşak bir tokat atsın. Bir başkası ise sağlam bir Osmanlı tokadı çaksın. İkisinin de karşılığı kırmızı+bilmem kaç maç ceza değil mi? Ne farkı var?...
    Tek fark üstteki forma. Tekmenin şiddetinde, isabet edip etmemesinde değilim ki ben. O eylemi aklından geçirmesi bile bir sporcuya yakışmaz, hareket tabii ki oyun kuralları dışında, taş çatlasın en az sarı kart olur. Ama öyle bir noktaya geldi ki futbolumuz, yönetenler sahada olup biteni hiçe sayarak kafalarına göre kaldırır oldu bu ihraçları. Boşu boşuna kırmızı taşıyorlar yanlarında.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maçı seyretmedim önceki sayfadaki swf'ye baktım, Bobo'nun vurması gerekmiyor illaki düşüncesi ve hareketi yeterli. Kırmızı kart doğru.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri