2.derece kısmi yırtık ve kanama tespit edilmiş Emre'de.Ne kadar sürer bu sakatlık ?
2.derece kısmi yırtık ve kanama tespit edilmiş Emre'de.Ne kadar sürer bu sakatlık ?
2-3 hafta sürer diyenler var.. Milli takım arası iyi oldu..
Hem ara hem de akhisar üstüne lazio maçı iyi denk geldi . Ordt maçında sahada olur umarım
Maç esnasında yırtık dediler, sezonu kapattı demiştim. Umarım erken döner.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Yalnız Emre'nin Türkiye'ye döndükten 2-3 hafta sonra bu sakatlıkları tekrar yaşamaya başlaması da enteresan
bunlar olabilicek sakatlıklar bence bu macta da riske edilmemeliydi salih in uzerine ısrarla dusulmesı gerekıyor bir diger konu da her macta kuyt oynucaak dıye bir kaidemi vardır cozemedım gıttı
Milli takım arası bence bize yaramayacaktır. Sürekli oynayanların bulunduğu dar listede bulunan oyuncuların çoğu Milli takımlara gidiyor, Diğerleri -oynama şansı bulamayanlar- zaten sürekli dinleniyor : ) Umarım Milli Maç dönüşleri olası sakatlıklar can sıkmaz.
...
Aykut Kocaman rotasyon yapmıyor deniliyor , kesinlikle katılmıyorum.
Hasan-Ziegler ,
Egemen-Yobo-Bekir ,
Selçuk-Topal-Emre-Meireles-Cristian-Salih ,
Caner-Sow-Webo-Kuyt-Semih
arasında rotasyonu çok iyi götürdü/götürüyor. Stoch'a çok şans verildi ama katkı '0'. Krasiç'e de şans verildi ama yeteri kadar olduğunu düşünmüyorum. Bu birazcık ilerideki 3'lüden biri gidince takımın bocalıyor olmasından kaynaklanıyor aslında. Kalan her maçı kazanmalıyız . bu yüzden oynatarak kazanma lüksümüz yok. Aykut hocaya katılıyorum bu konuda. Antremanda o izliyor , oyuncularının neler yapabileceğini o görüyor. Sezer ve Topuz ise şanssızlar. İkisi sakatlıkla boğuştular. Üstüne orta alandaki adam çokluğu bu ikiliyi etkiledi. tabii bir de Kuyt gibi durmak bilmeyen bir adamın sağda olması Topuz'u etkiliyor. Topuz sol ayak olsaydı çok daha fazla oynardı , eminim.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Krasicin özel programı var kendisi de söyledi . Seneye oynayamazsam takımdan ayrılırım dedi . Ben krasiçin devid gibi olacağıni umut ediyorum .
Stoch konusu da bır ofans oyuncusu 1300 dakika da 1 tane asist bile yapamamışsa sıkıntı vardır demektir . Hadi ofansı geçtim savunma anlamında da geçen seneki gibi mücadele etmiyor . Koşmayan cris 6 tane asist yapmış 4 5 tane de golü var .
Kayt 33 yasında ama adam durmak bilmiyor o varken de topuz oynayamıyor . Topuzu orta alanda kullanmayı da hiç dùşünmüyor hoca kayseride serbest oynuyordu yaptıkları ortadaydı.
Orta sahada isim çok gibi ama hep aynı tip oyuncular var . En makul 3'lü Meireles -Emre - Cris 1.yedekleri salih
Ben takıma ve hocaya güveniyorum sezon sonu 3 kupa neden olmasın ki
http://www.sporx.com/futbol/superlig...SXHBQ319923SXQ
De Rossi'nin yanına oyun kurucuayrıca tottenham juventus ve newcastle da izliyormuş
![]()
büyük ihtimal yalandir cünkü 3 takiminda baroni gibi adama ihtiyaci yok.. o takimlarda en fazla rezervde oynar..
Roma haberleri dogru gibi umarım gider![]()
Adamı beğenmiyorsunuz ama yeri geldiğinde takımı tek başına sırtlıyor. Birde istatistikler nasıldır bilemem ama Baroni ligin en isabetli pas yapan iki,üç oyuncusundan biri olabilir.
Roma haberi doğru olabilir. Roma'nın hucum hattı ne kadar iyiyse orta sahası en zayıf bölgesi. De Rossi'yi destekleyecek oyuncu çok az.
stoch sezon sonu wolfsburga gitcek diyorlar dogrumu acaba
İstatistiklere göre yorum yapıcaksanız en başarılı pas veren adam Selçuk Şahin. Kusura bakmayın ama FB maçlarını nasıl izliyorsunuz anlamıyorum, veya izliyor musunuz? Baroni takımın resmen el frenidir. 90 dakikanın 60 dakikası saklanır, düzgün pres yapmaz, attığı bütün paslar yanındaki adamlara, çalım atma yeteneği sıfır ve bu adam ofansif orta saha oynuyor. Dikkat ederseniz Baroni'nin çok iyi oynadığı zamanlar tamamen FB'nin maçı kopardığı zamanlardır, adam baskı altında hiçbir zaman elini taşın altına sokmaz. FB hücuma çıkarken geri gelip top alması gerekirken nedense forvet gibi savunma arkasına sarkmaya çalışır, her hücumda kayıptır.
Baroni için burada 100 tane sebep yazarım, neden kötü olduğuyla ilgili. Bence yetenekleri iyi olan bir oyuncu ama oynamayı isterse.
Sarı – Lacivertli kulüp UEFA Disiplin Kurulu’na sevk edildi.Fenerbahçe Kulübü’nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
“Kulübümüz; UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nda deplasmanda oynadığımız Viktoria Plzen maçında, belli bir taraftar grubu tarafından gerçekleştirilen sahte biletle maça girme teşebbüsü nedeniyle, Disiplin Talimatı’nın 42. Maddesi uyarınca UEFA Kontrol ve Disiplin Kurulu’na sevk edilmiştir.
Karşılaşma öncesinde belli bir taraftar grubunun maça sahte biletle girme teşebbüsünde bulunacağı yönünde gelen istihbarat üzerine; kulübümüz yetkilileri, Viktoria Plzen Kulübü ve UEFA güvenlik görevlileriyle bu konu üzerinde gerekli istişarelerde bulunmuşlardır. Bu işbirliğinin sonucu olarak sahte biletli kişilerin stadyuma girişi Çek güvenlik güçleri ve UEFA görevlileri tarafından engellenmiştir.
Söz konusu işbirliği; UEFA’dan kulübümüze gelen sevk yazısında da “Fenerbahçe Kulübü güvenlik organizasyonu çerçevesinde azami gayret göstermiştir” şeklinde de ifade edilmiştir.
Ancak teşebbüs aşamasında kalan bu eylem dolayısıyla ; UEFA Kontrol ve Disiplin Kurulu gönderdiği bir yazıyla kulübümüzü disiplin kuruluna sevk etmiştir.
İlgili ihlal raporda şu şekilde yer almıştır;
“ Stadyum dışında sahte biletli / biletsiz Fenerbahçe taraftarları stadyuma girmeye çalıştı; sayıları yaklaşık 150’ydi. Bu olay devre arasında yaşanmıştır. Stadyumdaki Fenerbahçe taraftarlar kapıyı açmaya çalıştı. Polis ve güvenlik görevlileri bu girişimi engelledi, kısa bir müdahalenin ardından durum kontrol altına alındı. Polis ve güvenlik görevlileri, iyi bir işbirliğiyle durumu dikkatle yakından izledi. Bu gelişme maçın sorunsuz bir şekilde seyretmesini etkilemedi. “
Sevk ile ilgili savunmamızı UEFA’ya ilettiğimizi belirtir; konunun, en geç 19 Nisan 2013 Cuma günü’ne kadar karara bağlanması beklendiğini kamuoyunun bilgisine önemle sunarız.”
Uefa'da işin cılkını çıkartıyor. Hayır atacaksanız atın. Bu ne titizlikmiş böyle, şunu Avrupa'da mücadele eden tüm kulüplere uygula bakalım, Turnuvaya devam eden kulüp kalıyor mu ? Gerçi mevzu Uefa değil Uefa'daki bir takım insanların gayretleri, onların kim olduğunu sizler benden daha iyi biliyorsunuz ama neyse.
...
Artık söyleyecek söz kalmadı. Bizi atmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Platini varken bize rahat yok.
Açıklamalara bakılırsa bundan bir şey çıkmaz. Bir şey olmamış çünkü formalite icabı sevkedilmiş gibi. Rahat olun.
Taraftar da (!) bi rahat dursun yahu. Ne yapmaya calisiyorlar kimin taraftari olduklari belli degil. Sunlarin eline koz vermeyin iste
Lazio'ya gol atarsa Roma kesin kapar Baroni'yi.Krasic ve Stoch'un bende sezon sonu satılacağını düşünüyorum. Ancak hazırlık kampında son bir kez daha denemeden geçerler. Ona göre gidip gitmeyeceklerine karar verilir.
Bu UEFA'da ki Türk düşmanlığı nedir arkadaş, anlamadım gitti. Olay kontrol altına alınmış ve Fenerbahçe'li yetkililerde yardım etmiş UEFA görevlilerine. Dertleri ne o zaman bunların ?
Canım FEDA olsun sana !
UEFA Fransızların eline geçtiğinden beri durum böyle. Tüm uygulamalar bize karşı oluyor. Daha önce Roma, PSG gibi takımların GS maçlarındaki olaylarını biz şimdi yapsak anında kupalardan men ediliriz. Ama başka takım yapsa en fazla 2 maç seyircisiz oynar.
Lyon'un 7-1 galibiyeti de ortada. Platini'nin dünya kupası için oyunu sattığı da çıkan haberler arasında. Adamların ne kadar yozlaşmış bir kurum olduğunu hepimiz biliyoruz. Bir de orada çok önemli bir Türk var demiyorlar mı o daha kötü. Adam bir de FB'li olacak ama daha 1 tane bizim için aldırdığı karar yok.
Platini Euro 16 ve Euro 20 aşamalarında bize karşı tavrını net koydu zaten..
Yönetim daha önceden güvenlik güçlerini uyardığı için UEFA'nın ceza vereceğini düşünmüyorum, para cezası ile geçiştirirler. Ancak Lazio maçlarında çok dikkatli olmak gerekiyor. Yoksa aksi durumu düşünmek bile istemeyiz. Şenes Erzik bulunduğu mevkide kalabalık yapan bir adam zaten. Faydası yok ki adamın.
Canım FEDA olsun sana !
Ya arkadaş, Fenerbahçe'nin stadında olsa hadi bi nebze anlarım. Ordaki maçta oluyor, sorumluluk Çeklere ait değil mi? Ayrıca sahte biletle girmeye çalışanların Fenerbahçe taraftarı olduğu ne malum? Ben sevmiyorum abi Fenerbahçe'yi, bu kadar kolaysa bu işler o zaman gideyim her maçına bir olay yapayım ya da sahte biletle girmeye çalışayım Fenerbahçe ceza alsın oh ne ala. Uefa saçmaladı iyice...
Gerçi Fifa'nın da aşağı kalır yanı yok. Yıllar önceki İsviçre maçlarında çıkan olaylarla ilgili tutumlarını da unutmadık.
Bizde Eduardo Cisse vardı. İki sezon Beşiktaş'ta oynadı. Oynadığı iki sezon boyunca taraftar hiç bir zaman oyuncuyu tutmamıştı. Düşündüğün gibi takımı yavaşlatıyor, takımın el freni gibisinden yorumlar yapılıyordu. O gittikten sonra orta sahada Ernst'i destekleyecek oyuncu kalmamıştı. Ernst bile ertesi sezon Cisse'nin ayrılışından yakınmıştı. Gittiği Marsilya'da ilk sezonunda şampiyonluk yaşadı. Takımın devamlı oynayan oyuncusuydu. Baroni bir tek isabetli pas yapabilen bir oyuncu değil aynı zamanda ligde alanı daraltabilen en iyi defansif orta sahalardan. Defansif orta saha diyorum çünkü bu adam bu sezon forvet arkası oynamaya başladı. Türk hocaları zaten biraz iyi pas yapabilen bir orta saha oyuncusu görsün hemen onu 10 numara pozisyonunda oynatmaya başlıyor. Bizde de Fernandes gelmeden önce ön libero iken şimdi üstlendiği rol ortada. Biraz oyuncuya yüklenmekten ise ilk üç sezonundan ayrı olarak farklı bir pozisyonda oynatan hocanın sorgulanması lazım. Geçmiş sezonlarda Emre - Baroni'li merkezde Baroni'nin performansı iyiydi. Geçen sezon belki Fenerbahçe'de zirve yaptı. Geçen sezon ki iyi performansının ödülü gibi.
Cristian Baroni
İstediği zaman -özellikle forma elden gideceğini anlayınca- öyle bir pres yapar ki herkes şaşırır.
İstediği zaman -özellikle forma gideceğini anlayınca- çok net paslar atar.
İstediği zaman -özellikle forma gideceğini anlayınca- doğru zamanlarda şut atar ve takımı hücumda rahatlatır.
İstediği zaman, istediği zaman, istediği zaman Baroni bundan ibaret. Kusura bakmayın ama sahada 9 adam sahayı rakibe dar ederken saçma sapan sarhoş gibi koşarak yalandan pres yapan bir adamın istatistiklerine bakmam bile ben.
Herşey istatistik değildir. Henüz normal bir pozisyonda bile adam gibi pas atamayan bu adamın kritik hücumlarda yanlış seçimleri -artislik pas verme çabaları- yüzünden ataklar yok oluyor. Yok topuk pasıymış yok, uzaktan şutmuş.
Bu adam gitmeli istemiyorum abi ben bu adamı Fenerbahçe de görmek. Böyle parasını alıp yatan adamları Fenerbahçe forması altında görmek cidden acı veriyor. Henüz 19 yaşındaki Salih'in başarıya aç bir şekilde presini görünce ben utanıyorum, kesildiği adam kim ? Cevap veriyorum Cristian Baroni.
Baroni'nin tek yapabildiği -işine gelince- şut atmak budur Baroni. Şimdi isterse 10 maçta 30 gol atmış 50 asist yapmış olsun.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!