1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by himone View Post
    İstatistiklere göre yorum yapıcaksanız en başarılı pas veren adam Selçuk Şahin. Kusura bakmayın ama FB maçlarını nasıl izliyorsunuz anlamıyorum, veya izliyor musunuz? Baroni takımın resmen el frenidir. 90 dakikanın 60 dakikası saklanır, düzgün pres yapmaz, attığı bütün paslar yanındaki adamlara, çalım atma yeteneği sıfır ve bu adam ofansif orta saha oynuyor. Dikkat ederseniz Baroni'nin çok iyi oynadığı zamanlar tamamen FB'nin maçı kopardığı zamanlardır, adam baskı altında hiçbir zaman elini taşın altına sokmaz. FB hücuma çıkarken geri gelip top alması gerekirken nedense forvet gibi savunma arkasına sarkmaya çalışır, her hücumda kayıptır.

Baroni için burada 100 tane sebep yazarım, neden kötü olduğuyla ilgili. Bence yetenekleri iyi olan bir oyuncu ama oynamayı isterse.
    Bizde Eduardo Cisse vardı. İki sezon Beşiktaş'ta oynadı. Oynadığı iki sezon boyunca taraftar hiç bir zaman oyuncuyu tutmamıştı. Düşündüğün gibi takımı yavaşlatıyor, takımın el freni gibisinden yorumlar yapılıyordu. O gittikten sonra orta sahada Ernst'i destekleyecek oyuncu kalmamıştı. Ernst bile ertesi sezon Cisse'nin ayrılışından yakınmıştı. Gittiği Marsilya'da ilk sezonunda şampiyonluk yaşadı. Takımın devamlı oynayan oyuncusuydu. Baroni bir tek isabetli pas yapabilen bir oyuncu değil aynı zamanda ligde alanı daraltabilen en iyi defansif orta sahalardan. Defansif orta saha diyorum çünkü bu adam bu sezon forvet arkası oynamaya başladı. Türk hocaları zaten biraz iyi pas yapabilen bir orta saha oyuncusu görsün hemen onu 10 numara pozisyonunda oynatmaya başlıyor. Bizde de Fernandes gelmeden önce ön libero iken şimdi üstlendiği rol ortada. Biraz oyuncuya yüklenmekten ise ilk üç sezonundan ayrı olarak farklı bir pozisyonda oynatan hocanın sorgulanması lazım. Geçmiş sezonlarda Emre - Baroni'li merkezde Baroni'nin performansı iyiydi. Geçen sezon belki Fenerbahçe'de zirve yaptı. Geçen sezon ki iyi performansının ödülü gibi.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Cristian Baroni

İstediği zaman -özellikle forma elden gideceğini anlayınca- öyle bir pres yapar ki herkes şaşırır.

İstediği zaman -özellikle forma gideceğini anlayınca- çok net paslar atar.

İstediği zaman -özellikle forma gideceğini anlayınca- doğru zamanlarda şut atar ve takımı hücumda rahatlatır.

İstediği zaman, istediği zaman, istediği zaman Baroni bundan ibaret. Kusura bakmayın ama sahada 9 adam sahayı rakibe dar ederken saçma sapan sarhoş gibi koşarak yalandan pres yapan bir adamın istatistiklerine bakmam bile ben.

Herşey istatistik değildir. Henüz normal bir pozisyonda bile adam gibi pas atamayan bu adamın kritik hücumlarda yanlış seçimleri -artislik pas verme çabaları- yüzünden ataklar yok oluyor. Yok topuk pasıymış yok, uzaktan şutmuş.

Bu adam gitmeli istemiyorum abi ben bu adamı Fenerbahçe de görmek. Böyle parasını alıp yatan adamları Fenerbahçe forması altında görmek cidden acı veriyor. Henüz 19 yaşındaki Salih'in başarıya aç bir şekilde presini görünce ben utanıyorum, kesildiği adam kim ? Cevap veriyorum Cristian Baroni.

Baroni'nin tek yapabildiği -işine gelince- şut atmak budur Baroni. Şimdi isterse 10 maçta 30 gol atmış 50 asist yapmış olsun.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Matthaus View Post
    Bizde Eduardo Cisse vardı. İki sezon Beşiktaş'ta oynadı. Oynadığı iki sezon boyunca taraftar hiç bir zaman oyuncuyu tutmamıştı. Düşündüğün gibi takımı yavaşlatıyor, takımın el freni gibisinden yorumlar yapılıyordu. O gittikten sonra orta sahada Ernst'i destekleyecek oyuncu kalmamıştı. Ernst bile ertesi sezon Cisse'nin ayrılışından yakınmıştı. Gittiği Marsilya'da ilk sezonunda şampiyonluk yaşadı. Takımın devamlı oynayan oyuncusuydu. Baroni bir tek isabetli pas yapabilen bir oyuncu değil aynı zamanda ligde alanı daraltabilen en iyi defansif orta sahalardan. Defansif orta saha diyorum çünkü bu adam bu sezon forvet arkası oynamaya başladı. Türk hocaları zaten biraz iyi pas yapabilen bir orta saha oyuncusu görsün hemen onu 10 numara pozisyonunda oynatmaya başlıyor. Bizde de Fernandes gelmeden önce ön libero iken şimdi üstlendiği rol ortada. Biraz oyuncuya yüklenmekten ise ilk üç sezonundan ayrı olarak farklı bir pozisyonda oynatan hocanın sorgulanması lazım. Geçmiş sezonlarda Emre - Baroni'li merkezde Baroni'nin performansı iyiydi. Geçen sezon belki Fenerbahçe'de zirve yaptı. Geçen sezon ki iyi performansının ödülü gibi.
    Açıkçası ben Baroni'yi sadece bu seneki performansına bakarak eleştirmiyorum. Önceki 2 yılda da sevmiyordum. Emre ile birlikte oynarken de aynı ruhsuz Baroni'ydi. Orta sahada sırf o adam kovalamadığı için az gol yemedik. Yetenekili bir futbolcu olabilir ama ancak rotasyon oyuncusu olur. Baroni 30 metrenin üstnde başarılı pas atmayan bir orta saha, kanatlara kesinlikle yardım etmeyen bir orta saha, oynadığı 10 maçın belki 1 ya da 2'sinde ancak verkaç yapabilen bir oyuncu. Daha önce orta saha görmesek Baroni iyi deriz ama ben hala Baroni'den cacık olmaz görüşündeyim. Onun yerinde oynayacak bir sürü topçu var.

Baroni hiçbir zaman güven vermeyen bir oyuncu, her maç farklı bir performans. Ve daha önce de dediğim gibi iyi oynadığı bütün maçlar rakip tarafından baskının kalktığı maçlar. Bundan sonraki FB maçlarını izlerken dikkat edin.

Mesaj Yetkileri