1 ile 30 arası toplam 311 sonuç

Konu: Futbolun Beşiğinde Nica Şampiyonluklara ! [ Chelsea FC - 9. Sezon ]

Hybrid View

Nesil
    2012

Takımın yarısının sakat olduğu dönemi her şeye rağmen iyi atlatmışsın ben ondan sonra Avrupa ligini bile ihtimal vermiyodum ama çok çok iyi bir başarı almışsın , ama o kadar sakatlık biraz anormal tesisleri , fzyoterapistleri , antrenörleri falan bi gözden geçir derim hocam ben o kadar sakatı hiç görmedim

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ForzaRQ7 View Post
    Şampiyonlar Ligi'ne katılmak güzel olmuş, önemli bir gelir de sağlayacaktır. Seneye şampiyonluğa oynayabiliriz ama Juventus'un performansının düşmesi gerek, ne yapmışlar öyle.
    Juventus'un iyi gitmesinin sebebi diğer kulüpler. Geçen seneye göre daha fazla puan kaybı yaşadılar ama biz değerlendiremedik.
    Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Takımın yarısının sakat olduğu dönemi her şeye rağmen iyi atlatmışsın ben ondan sonra Avrupa ligini bile ihtimal vermiyodum ama çok çok iyi bir başarı almışsın , ama o kadar sakatlık biraz anormal tesisleri , fzyoterapistleri , antrenörleri falan bi gözden geçir derim hocam ben o kadar sakatı hiç görmedim
    Teknik ekip yenilendi. Tesisler şu anda İtalya'nın en iyi tesislerinden. Ama ona rağmen sakatlık oluyor.
    TariboWest

Sakatlıklar olağan değil. Bi şeyler eksik olmalı. Çok iyi bir sezon olmuş.

Mesaj Yetkileri