Evet
Hayır
Neyse hocam şl biletini aldık bu seneyi unut gitsin seneye yeni transferle Ş.L'de birşeyler yapmaya çalışırız
Originally Posted by benzema35 Neyse hocam şl biletini aldık bu seneyi unut gitsin seneye yeni transferle Ş.L'de birşeyler yapmaya çalışırız En azından Final oynadık prestijimiz artmıştır biraz yanlız transferde çok fena para harcıyıcam Oyunun save dosyasınıda buraya yükleyicem Sevilla'nın teklif verdiği yerde kayıt almıştım isteyen 10 dakika sonra buradan alabilir .
Originally Posted by 19karabulut07 En azından Final oynadık prestijimiz artmıştır biraz yanlız transferde çok fena para harcıyıcam Oyunun save dosyasınıda buraya yükleyicem Sevilla'nın teklif verdiği yerde kayıt almıştım isteyen 10 dakika sonra buradan alabilir . çok sağol hocam bursayı biraz da biz yükseltelim
Originally Posted by 19karabulut07 En azından Final oynadık prestijimiz artmıştır biraz yanlız transferde çok fena para harcıyıcam Oyunun save dosyasınıda buraya yükleyicem Sevilla'nın teklif verdiği yerde kayıt almıştım isteyen 10 dakika sonra buradan alabilir . harca hocam ya nasılsa cebimizden çıkmıyor bomba transferler bekliyoruz takıma yıldız oyuncu lazım
Originally Posted by benzema35 harca hocam ya nasılsa cebimizden çıkmıyor bomba transferler bekliyoruz takıma yıldız oyuncu lazım 3 maksimum 4 oyuncu alıcam ama bu kez kupa alıcam usta gerekirse Kulübü ipotek ediicem
Originally Posted by 19karabulut07 3 maksimum 4 oyuncu alıcam ama bu kez kupa alıcam usta gerekirse Kulübü ipotek ediicem hocam eyvallah da aman diyeyim gaza gelme beni üç aya kovmuşlardı ekonomi çöktü diye
Forum Rules