1 ile 30 arası toplam 59 sonuç

Konu: A Milliler Sezon 1

Hybrid View

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by fmhastasi View Post
    resim şeklinde gönderilen kadroyu kastettim. bu iş bu kadar basit olsa herkes hoca olur arkadaşım. bu işler öyle kolay yürümüyor.bu oyun değil gerçek sorumluluk almak demek. ben öyle oynuyorum. sanırım laflarım yanlıs anlasılacak. can sıkıntısı da olabilir fakat yinede maçları milli ruhla oynuyorum. bu şekilde. baska birşey yok . herkesin görmek istedigi kadro belli ama ben o kadroyu cıkarıp takımı kötü yapamam önemli olan takımın hep iyi olması ben buna çalışıyorum.şimdi yine oyuna giriyorum bakalım ne olcak hiç birşey belli değil .estonya maçında senin dediğini denicem inşallah pişman olmam. bu bir test maçı eğer işler kötü giderse bu seferde 4-1-2-2 hollanda macında kullancam böyle .

Relax hocam bizde milli ruhla destekliyozz , Milli Takım hocası olmak kolay değil eleştirilere açık olacaksın , bak millet A. Avcıyı göme göme bir etti

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

Relax hocam bizde milli ruhla destekliyozz , Milli Takım hocası olmak kolay değil eleştirilere açık olacaksın , bak millet A. Avcıyı göme göme bir etti
    bir abdullah avcıda kolay yetişmiyor bu ülkede o yüzden.

Mesaj Yetkileri