Anket Sonuçlarını Görüntüle: Uzun süre devam etmek istediğim bu kariyerde sizce kariyer keyifli mi ?

Voters
64. You may not vote on this poll
  • Evet

55 85.94%
  • Hayır

9 14.06%
1 ile 30 arası toplam 2040 sonuç

Konu: Fransa'dan bize ait olanı almaya gidiyoruz / 2019 ŞL Finali Fransa

Hybrid View

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by resoag View Post
    hocam sat şu navası seneye elden çıkaramazsın yaşlanmadı mı al onun yerine bernard veya fischeri

Navas'ı sattığım zaman Nani'yi falan almam lazım şuan Navas ayarında alabileceğim bir oyuncu yok malesef FM 2012 'de hiç beğenmiyodum ama 2013 'de gayet iyi zaten direk çizgi oynatıyorum sıfıra in orta yap oda yapıyor

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

Navas'ı sattığım zaman Nani'yi falan almam lazım şuan Navas ayarında alabileceğim bir oyuncu yok malesef FM 2012 'de hiç beğenmiyodum ama 2013 'de gayet iyi zaten direk çizgi oynatıyorum sıfıra in orta yap oda yapıyor
    navas+para=hulk

navas kaç yaşında

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by ForzaRQ7 View Post
    Ibrahimovic'i çok beğenen biri olarak özellikle o transferi on numara buldum hocam, yaşı fark etmez Ibra Kadabra sonuçta.

Kesinlikle hocam ne biçim heyecanlandırıyor şuanda beni

Quote Originally Posted by resoag View Post
    navas+para=hulk

navas kaç yaşında
    Hocam Hulk'u ben devre arası alıyodum ama çok ciddi sakatlık geçirmiş , özellikleri çok düşmüş , sonraki sezona bırakalım yıldız oyuncuyu TL bazında 290 Milyon lira 7-8 ayda transfere para harcadım , biraz bu paraları çıkartmam lazım.

Mesaj Yetkileri