Sayfa 330 / 447 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430 ... SonSon
9,871 ile 9,900 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Matthaus View Post
    Bizde Eduardo Cisse vardı. İki sezon Beşiktaş'ta oynadı. Oynadığı iki sezon boyunca taraftar hiç bir zaman oyuncuyu tutmamıştı. Düşündüğün gibi takımı yavaşlatıyor, takımın el freni gibisinden yorumlar yapılıyordu. O gittikten sonra orta sahada Ernst'i destekleyecek oyuncu kalmamıştı. Ernst bile ertesi sezon Cisse'nin ayrılışından yakınmıştı. Gittiği Marsilya'da ilk sezonunda şampiyonluk yaşadı. Takımın devamlı oynayan oyuncusuydu. Baroni bir tek isabetli pas yapabilen bir oyuncu değil aynı zamanda ligde alanı daraltabilen en iyi defansif orta sahalardan. Defansif orta saha diyorum çünkü bu adam bu sezon forvet arkası oynamaya başladı. Türk hocaları zaten biraz iyi pas yapabilen bir orta saha oyuncusu görsün hemen onu 10 numara pozisyonunda oynatmaya başlıyor. Bizde de Fernandes gelmeden önce ön libero iken şimdi üstlendiği rol ortada. Biraz oyuncuya yüklenmekten ise ilk üç sezonundan ayrı olarak farklı bir pozisyonda oynatan hocanın sorgulanması lazım. Geçmiş sezonlarda Emre - Baroni'li merkezde Baroni'nin performansı iyiydi. Geçen sezon belki Fenerbahçe'de zirve yaptı. Geçen sezon ki iyi performansının ödülü gibi.
    Açıkçası ben Baroni'yi sadece bu seneki performansına bakarak eleştirmiyorum. Önceki 2 yılda da sevmiyordum. Emre ile birlikte oynarken de aynı ruhsuz Baroni'ydi. Orta sahada sırf o adam kovalamadığı için az gol yemedik. Yetenekili bir futbolcu olabilir ama ancak rotasyon oyuncusu olur. Baroni 30 metrenin üstnde başarılı pas atmayan bir orta saha, kanatlara kesinlikle yardım etmeyen bir orta saha, oynadığı 10 maçın belki 1 ya da 2'sinde ancak verkaç yapabilen bir oyuncu. Daha önce orta saha görmesek Baroni iyi deriz ama ben hala Baroni'den cacık olmaz görüşündeyim. Onun yerinde oynayacak bir sürü topçu var.

Baroni hiçbir zaman güven vermeyen bir oyuncu, her maç farklı bir performans. Ve daha önce de dediğim gibi iyi oynadığı bütün maçlar rakip tarafından baskının kalktığı maçlar. Bundan sonraki FB maçlarını izlerken dikkat edin.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Baroni'yi bende beğenmiyorum. Özellikle oyun anlayışını ve disiplinini. Yeni Alex olmaya, yapılmaya çalışıldı ancak olamadı, yapılamadı. İzlediğim maçlarda genelde atağın hızını düşürüyordu. Az ve yetersiz mücadele etmesi de cabası. Yeteneği de bu açığı kapatmaya yetmiyor. Bence satılmalı.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hayat ona hayat Sadece antrenmanlara katılarak parayı götürüyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Futboldan umudu kesmiş, kliplerde boy gösteriyor artık.
    Canım FEDA olsun sana !

Ceza erteleme kuralı bizim için geldi, ama sadece biz kullanamadık. En çok itiraz edenler en çok kullananlar oldu. Düşünmek Lazım. -Kocaman

Krasic ve Stoch'u bu takıma ben transfer ettim, oynamalarını en çok ben isterim. -Aykut Kocaman

Cezaya sebebiyet verenlere Allah akıl fikir versin. Başka bir şey söylemiyorum. -Aykut Kocaman

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Erteleme değil indirim talep edip, ertelemeden yararlanamadık demek çok mantıklı olmuş.

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Klip harika olmuş bence.
    Bizde öyle bir görüş var futbolcu efendi olsun, büyüklerine saygılı olsun, namazında niyazında olsun. Öyle isteriz hep. Gayet de başarılı klip olmuş çok eğlenceli. Stoch'un da kimseyi kafasında takmadan kendi gibi olmasını ayrıca takdir ediyorum.

Neredeyse tüm branşlarda çeyrek - yarı - final oynadık oynamaya da devam ediyoruz Bu başarının mimararlarına helal olsun .

Milli atletlerde sıkıntı varmış umarım kötü sonuçlanmaz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

aziz yildirima inanan kalmamistir artik diye dusunuyorum bu adam havuzdan cikariz diye ahkam kesiyordu simdi bankadan borç almislar neden acaba...

Yine ne yapmış başkan ?

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Birşey yaptığı yok, kısa vadeli borcu yapılandırarak uzun vadeye çevirmiş ve üstüne 40 milyon daha kredi almış. Kulubün sıkıntıda olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu sene çok futbolcu var, transfer taksitleriyle giderler yüksek. Şampiyonlar ligine de gidemediği için gelirde sıkıntı oldu. Önümüzdeki 2 yıl boyunca kadroda revizyon olacağını düşünürsek gayet mantıklı bir hareket.

Ceo yapmıştır başkan onaylamıştır . Bence de mantıklı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bankadan kredi almak da neyin nesi ? Çıldırmış olmalı başkan , artık kimsenin güveni kalmadı , yeter artık ya!

şaka maka , kulüp ekonomik sıkıntıda olsa da olmasa da , yüksek miktarlar için bankadar kredi alması kadar normal birşey yok , 40 milyon gibi bir parayı nakit vermekle , 48 ay taksit yapmak arasında çok büyük fark var ( oyundan örnek vereyim kolay olur anlaması ) tabi bunun faizi var ama bu parayı alırken , ben bunu 2 senede çıkarırım zaten , kulübün kasasından yüksek miktarda nakit çıkmasın diye düşünüyorsun.Normal olan , olması gereken bu zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ceyhun ‏@_JYoun 5 sa
    Ibrahimovic'in cezasi 2 maçtan 1 maça indirilmis. Platinin oglu PSG'nin hukuk danismani oldugunu söylemismiydim?

Evet evet. UEFA Fransız takımlarını kollamıyor , Fenerbahçe'ye cephe falan da almadı. biz de yedik bunu.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Bankadan kredi almak da neyin nesi ? Çıldırmış olmalı başkan , artık kimsenin güveni kalmadı , yeter artık ya!

şaka maka , kulüp ekonomik sıkıntıda olsa da olmasa da , yüksek miktarlar için bankadar kredi alması kadar normal birşey yok , 40 milyon gibi bir parayı nakit vermekle , 48 ay taksit yapmak arasında çok büyük fark var ( oyundan örnek vereyim kolay olur anlaması ) tabi bunun faizi var ama bu parayı alırken , ben bunu 2 senede çıkarırım zaten , kulübün kasasından yüksek miktarda nakit çıkmasın diye düşünüyorsun.Normal olan , olması gereken bu zaten.
    Kredi değil o, kredibilite. İstenilirse kullanılır, şu an kullanım yok.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    aziz yildirima inanan kalmamistir artik diye dusunuyorum bu adam havuzdan cikariz diye ahkam kesiyordu simdi bankadan borç almislar neden acaba...
    Nasil yapar bunu. Kulube ihanet etmis resmen Vah vah vah ilk kez kredi basvurusu yapilmis bir kulup tarafindan.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ehehe. olaylarara iyi yonden bakiyorsunuz benim dedigimi anlamamissin 3-5 ay once havuzdan çekiliriz diyen adam hani zengin klup ya niye kredi alir ?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Ehehe. olaylarara iyi yonden bakiyorsunuz benim dedigimi anlamamissin 3-5 ay once havuzdan çekiliriz diyen adam hani zengin klup ya niye kredi alir ?
    Hayat şartları 1 günde değişir . )

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

"Zengin" olup da kredi ile is yapmayan bir kurum goster bana. Kredi sadece yokluk durumlarinda alinmaz. Buyuk sirketlerin cogu kredi borclarini aldiklari yeni kredilerle oder. Az biraz ekonomi ,isletme bilen bunu anlar zaten. Kulup cok zengin demiyorum ben, bakis aciniz yanlis onu anlatmaya calisiyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Arif kişi ve kurumların zenginliği sadece likidite'ye mi bağlı sence? Bu ölçekteki şirketlerin zaman zaman nakit akımını rahatlatmak için kredi almaları çok normal. Şirket uzun dönemde kâr'a geçebiliyorsa ki kredi alımı olmuşsa bunun proformasını yapmışlardır, kredi alımının çok bir sıkıntısı olmaz.

Kredibilitesi yüksek kurum düşük faizlerle kredi alır. Bu çok önemli.
    Ayrıca birey olarak düşün atıyorum 10bin lira paran var cebinde. Araba alacaksın. Pat diye o parayı verip alabilecegin gibi 10binlik kredi çekip 12bin olarak 3-4 senede taksitlerle yani uzun vadelerle ödeme şansın var. Birey olarak baktıgında bile 2.söyledigimi yapan bir çok insan var. Büyük şirketler neden böyle yapmasın? Çok normal bir durum bu.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Kredibilitesi yüksek kurum düşük faizlerle kredi alır. Bu çok önemli.
    Ayrıca birey olarak düşün atıyorum 10bin lira paran var cebinde. Araba alacaksın. Pat diye o parayı verip alabilecegin gibi 10binlik kredi çekip 12bin olarak 3-4 senede taksitlerle yani uzun vadelerle ödeme şansın var. Birey olarak baktıgında bile 2.söyledigimi yapan bir çok insan var. Büyük şirketler neden böyle yapmasın? Çok normal bir durum bu.
    Senin dediğin miktar 10 bin lira bahsedilen rakam 40 milyon . Öyle olsa şu an Fener yada Galatasaray messi ronaldoyu almıştı

Quote Originally Posted by HooijDonk07 View Post
    Senin dediğin miktar 10 bin lira bahsedilen rakam 40 milyon . Öyle olsa şu an Fener yada Galatasaray messi ronaldoyu almıştı
    Benim demek istediğim bambaşka bir şeydi. Fikir olarak o rakamları telafuz ettim ben. Misal olarak. Ayrıca sadece bu cekilen krediler "futbolcu alımı" için kullanılmıyor ki. Bu klüplerin zrilyon tane gideri var. Şampiyonlar ligine gittiğin, gidemediğin seneler var. Havuzdan aldıgın payın değişkenlik gösterdiği zamanlar var, merchandise forma falan satısının değişklik gösterdiği zamanlar var. Zaten net gelir belirleyemiyorsun tıpkı net gider belirleyemediğin gibi. Kredi almak demek, param yok demek değildir. Cash para sokuyorsun içeriye beklenmedik borçlarını karşılayabiliyorsun hem de ödemelerini uzun uzun vadelerle düşük faizlerle yapıyorsun. Bir nevi mali tabloyu rahatlatıyorsun. Bugun kredi almayan klüp mü var ? O zengin PSG ya da Chelsea kredi kullanmıyor mu sanki ?

Kısacası bankadan kredi çekmek ooo klüp batıyor demek değildir. İsterse 100milyon euro olsun. Herkes kredi kullanır. Hele hele bu kadar populer futbol klüplerine düşük faizli kredi vermeyecek banka yok. Hele hele bir de F.Bahçe gibi klübe.
    Her borcunu vermiş, her vergisini kurusu kurusuna ödemis. Klüplerimiz arasında bankalardan en yuksek kredileri en dusun faizle alabilecek yegane takım F.Bahçe

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Arifciğim, yaşadığın Madridin güzide kulübü Real Madrid'in de bankadan defalarca kredi kullandığını biliyor muydun Bence biliyodun..

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Bence arkadaşın belirtmek istediği Aziz Yıldırımın o sert üslubu ve sonrasında ne yaptığı

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bu devirde bu kadar büyük paraların döndüğü ortamda tabi ki kredi alınıcak. Onu alırız bunu yaparız diyip sermaye arttırımı gelmezse iflas ederiz demiyor ki. Her büyük şirketin yaptığı gibi kredi çekiyor çok normal bu.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Aykut hoca lazio maçını izlemek için cumartesi romaya gidiyormuş.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Aykut hoca lazio maçını izlemek için cumartesi romaya gidiyormuş.
    Pazar günü de Kadıköy'de Fenerbahçe maçını izleyecekmiş .

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Nasil yapar bunu. Kulube ihanet etmis resmen Vah vah vah ilk kez kredi basvurusu yapilmis bir kulup tarafindan.
    Kredi başvurusu yok. Vergi oranları düştüğü için varolan kredilerin vergi oranlarını düşürüp vadesini uzatmış Denizbank.

Kredi oranı düşerse bankaya başvurup o kredi oranından ödemek istiyorum diyebilirsin, hakkındır. Bunun sebebi de kredibiliten varsa başka bir bankadan daha düşük orana kredi çekip eski kredi borcunun kalan tamamını erken yatırıp kapatabilirsin. Erken yatırdığın için de banka daha az kazanır, indirim yapması gerekli bankanın erken ödemede. Kaybettiği kişi de cabası.

Kredi oranını düşürüp kredibiliteyi arttırmışlar. Sırf sözde güzel görünmek için süreyi de uzatmışlar. Denizbank ile ilişkiler hemen kesilmelidir. Rus ve Arap bankaları çok tehlikeli.

Bu mu mantık? Dünyadaki tüm şirketler hepsi batık o zaman. Hepsi kredi kullanıyor. Milyonlarca Dolar kredileri var.

Konunun içinde neden yarış yapmaya çalıştığınız gerçekten anlayamıyorum.

Gelir-gider dengesi sürekli -ye giden ve ödeme dengesi bulunmayan Galatasaray büyük olasılık ile Financial Fair Play lisansı alamayacak ve seneye Avrupa kupalarına katılamayacak görünüyor bugünkü tablolar ile. Dahası iflas tehlikesi de var. İflas olursa muhtemelen Denizbank'ın Rus bankası olmasından ötürü Rusya'ya gidebilir bence yönetimi.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri