1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

aziz yildirima inanan kalmamistir artik diye dusunuyorum bu adam havuzdan cikariz diye ahkam kesiyordu simdi bankadan borç almislar neden acaba...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    aziz yildirima inanan kalmamistir artik diye dusunuyorum bu adam havuzdan cikariz diye ahkam kesiyordu simdi bankadan borç almislar neden acaba...
    Nasil yapar bunu. Kulube ihanet etmis resmen Vah vah vah ilk kez kredi basvurusu yapilmis bir kulup tarafindan.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Nasil yapar bunu. Kulube ihanet etmis resmen Vah vah vah ilk kez kredi basvurusu yapilmis bir kulup tarafindan.
    Kredi başvurusu yok. Vergi oranları düştüğü için varolan kredilerin vergi oranlarını düşürüp vadesini uzatmış Denizbank.

Kredi oranı düşerse bankaya başvurup o kredi oranından ödemek istiyorum diyebilirsin, hakkındır. Bunun sebebi de kredibiliten varsa başka bir bankadan daha düşük orana kredi çekip eski kredi borcunun kalan tamamını erken yatırıp kapatabilirsin. Erken yatırdığın için de banka daha az kazanır, indirim yapması gerekli bankanın erken ödemede. Kaybettiği kişi de cabası.

Kredi oranını düşürüp kredibiliteyi arttırmışlar. Sırf sözde güzel görünmek için süreyi de uzatmışlar. Denizbank ile ilişkiler hemen kesilmelidir. Rus ve Arap bankaları çok tehlikeli.

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Ehehe. olaylarara iyi yonden bakiyorsunuz benim dedigimi anlamamissin 3-5 ay once havuzdan çekiliriz diyen adam hani zengin klup ya niye kredi alir ?
    Bu mu mantık? Dünyadaki tüm şirketler hepsi batık o zaman. Hepsi kredi kullanıyor. Milyonlarca Dolar kredileri var.

Konunun içinde neden yarış yapmaya çalıştığınız gerçekten anlayamıyorum.

Gelir-gider dengesi sürekli -ye giden ve ödeme dengesi bulunmayan Galatasaray büyük olasılık ile Financial Fair Play lisansı alamayacak ve seneye Avrupa kupalarına katılamayacak görünüyor bugünkü tablolar ile. Dahası iflas tehlikesi de var. İflas olursa muhtemelen Denizbank'ın Rus bankası olmasından ötürü Rusya'ya gidebilir bence yönetimi.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri