Takım iyi gidiyor artık bu sene zor da olsa bir kupa lazım .
Takım iyi gidiyor artık bu sene zor da olsa bir kupa lazım .
Süper oldu bu maç.
Tebrikler iyi galibiyet.
Real ve Barça uzun süreçte kolay kolay kaybetmeyen takımlar, onlarla mücadele edebilmenin en iyi yolu en az kayıpla devam etmek ve sonunu getirebilmek, Zor zanaat ama başarı için şart.
...
R.Madrid galibiyeti süper olmuş, takıma şampiyonluk için hazard - götze falan gibi extra bir yıldız lazım hocam bütçede artışta devre arası falan değerlendir bence onu.
Hocam Duje Cop ve Alen Halilovic'in profillerini paylaşır mısın istatistikleriyle birlikte demiştim ama unuttum galiba![]()
Teşekkürler , dediğin gibi bu iki takım kaybetmeyen takımlar , ama onlara keybetsek bile diğer takımları yenersek sonuna kadar kovalarız şampiyonluğu , şampiyonluğun yolu küçük takımlardan geçiyor diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim hocam
Devre arası takımı biraz daha güçlendirez ilaç oldu
Sezon sonu bu oyunculardan birini getirmeye çalışıcam , ama devre arası defansı sağlamlaştırıcam , özellikle Filipe sürekli kırmızı görüyor oraya sağlam bir sol bek almam lazım
hocam sol bek için Lucas Digne ' ye bak bi istersen oyunun başında 18 yaşında şuan 22 falan olmuştur gelişmiştir de baya
![]()
hocam beklerin 3'ü de iyi tercih sana kalmış .
Digne yıllık 100 bin euro alıyormuş onu alırsan 400-500bine bağlarsın maaşı![]()
hocam Jetro Willems nasıl hem fiyat hem de profil olarak sol bek olarak o çok iyidir