Hocam, şampiyonlar liginde grupta çok iyi oynamışsın, sakatlıklarla başın belada ama bence Sevilla'yı bırakmaOnlar seni bırakmak istemiyordur.
sevillayı bırakma hocam![]()
Kafamda o var hocam en azından ŞL 'yi alıp öyle gidicem Avrupa'nın en büyük kupasını artık kaç sezon sürer bilemem ,sakatlıklara gelince bugün kü ilerleyişim çok sıradışı oldu , herhalde oyunu güncellediler 3-4 maç peş peşe sol beklerimin tamamı kırmızı gördü takımın yarısı sakatlandı ilk defa bu kadar üst üste geldi herşey
habire güncelleme geliyor düzelticeğine oyunu daha da bozuyorlar hocam ya , herhalde ŞL'yi bu sene yarı final oynasak seneye alırız yeni transferlerle .
devre arası mı geliyor hocam bekler falan ?
Evet hocam bu akşam transfer çalışmalarını başlatıcam hayırlısıyla ama kesinlikle üst düzey defans oyuncuları
Hocam ilk 11 ufak ufak düzelmeye başladı , buradan önemli bir kupa almadan gitmeye niyetim yok zaten gidersem daha önce dediğim gibi EPL 'ye giderim.
Hocam boşver At. Madrid i Sevillayla devam (: Çok iyi takım kurmuşsun en fazla 2 sezonda şampiyonluk sende (:
Hocam fotoshoptan anlamıyorum da şu basın toplantısı görüntüsü zahmetli mi ? Nasıl yapabilirim ?
Sakatlar çok sıkıntı yaratmış. Ama oyuncular döndüğünde zirveyi zorlayacağın kesin. Bence hedef küçültme. Çünkü şampiyon olabilecek kadroya sahipsin.
TariboWest
Hocam bir resim yolluyorum özelden..
Gerçekten sürükleyici bir kariyer olmuş.1.sayfadan 34.sayfaya kadar okudum ve izledim..Başarılar diliyorum,sanırım kariyer bitimini bu gidişle Premier ligde yapacaksın..Özellikle grafik destekli anlatım takdire şayan![]()
Göze hoş geliyor o kesin dolayısıyla dikkat çekiyor,Bursasporla başlayan Sevilla ile devam eden kupasız geçen onca sezona rağmen izlenmeye değer![]()