Anket Sonuçlarını Görüntüle: Uzun süre devam etmek istediğim bu kariyerde sizce kariyer keyifli mi ?

Voters
64. You may not vote on this poll
  • Evet

55 85.94%
  • Hayır

9 14.06%
Sayfa 34 / 68 İlkİlk ... 24323334353644 ... SonSon
991 ile 1,020 arası toplam 2040 sonuç

Konu: Fransa'dan bize ait olanı almaya gidiyoruz / 2019 ŞL Finali Fransa

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by ForzaRQ7 View Post
    İşte Ibra farkı hocam.
    Tam iyi oynadı 10 gün sakatlandı sonraki lig maçında forvetim yok bitane var ama hiç oynatmadım adamı profili berbat

Nesil
    2012

Nesil
    2012

Şuan devam eden Osasuna deplasmanına 19 yaş altı takviyeli 14 oyuncu çıkarta bildik
    Devre arasına kadar şu 2 maçı kazanabilirsek mükemmel olacak

Nesil
    2012

Devam eden maçta oyuna müdahale edecek ofansım yok !!! :S

Takımın geri kalanı

Nesil
    2012

Nesil
    2012

Real madrid ile kupa maçları takımı daha da kötü etkileyecek hem farklı elenicez moralmen çökücez hemde rotasyon yapamayacağımız için muhtemelen gene sakatlık vericez bakalım hayırlısı

Nesil
    2012

Ligde doğal olarak hedef küçülttük , yeni hedefimiz doğrudan şampiyonlar ligine katılmak ŞL 'ye daha en az 2 ay olduğu için takımı o turnuvaya hazırlamak

Nesil
    2012

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Hocam, şampiyonlar liginde grupta çok iyi oynamışsın, sakatlıklarla başın belada ama bence Sevilla'yı bırakma Onlar seni bırakmak istemiyordur.

Nesil
    2012

Türkiye seneye şampiyonlar ligine 3 takım gönderecek

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

sevillayı bırakma hocam

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Firat1907 View Post
    Hocam, şampiyonlar liginde grupta çok iyi oynamışsın, sakatlıklarla başın belada ama bence Sevilla'yı bırakma Onlar seni bırakmak istemiyordur.
    Yok hocam buradan kupa kaldırmadan bırakmam

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    sevillayı bırakma hocam
    Yok hocam ya can sıkıcı durumda düzelmeye başladı sakatlar ve cezalılar yavaş yavaş geliyor zaten gidersem eğer İngiltereye giderim ,yanlız şu var Navas ve Fierro'nun sakatlığı takımın performansını çok etkiledi ,

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Yok hocam ya can sıkıcı durumda düzelmeye başladı sakatlar ve cezalılar yavaş yavaş geliyor zaten gidersem eğer İngiltereye giderim ,yanlız şu var Navas ve Fierro'nun sakatlığı takımın performansını çok etkiledi ,
    aynen en etkili adamların gitmişş hocam , sevilla'la şöyle bir double yapsan lig + Şl falan direk gidersin Premier Lige yeni heyecan falan zevkli olur

Nesil
    2012

aynen en etkili adamların gitmişş hocam , sevilla'la şöyle bir double yapsan lig + Şl falan direk gidersin Premier Lige yeni heyecan falan zevkli olur
    Kafamda o var hocam en azından ŞL 'yi alıp öyle gidicem Avrupa'nın en büyük kupasını artık kaç sezon sürer bilemem ,sakatlıklara gelince bugün kü ilerleyişim çok sıradışı oldu , herhalde oyunu güncellediler 3-4 maç peş peşe sol beklerimin tamamı kırmızı gördü takımın yarısı sakatlandı ilk defa bu kadar üst üste geldi herşey

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

habire güncelleme geliyor düzelticeğine oyunu daha da bozuyorlar hocam ya , herhalde ŞL'yi bu sene yarı final oynasak seneye alırız yeni transferlerle .

Nesil
    2012

habire güncelleme geliyor düzelticeğine oyunu daha da bozuyorlar hocam ya , herhalde ŞL'yi bu sene yarı final oynasak seneye alırız yeni transferlerle .
    Valla ya psikoptlar gayet iyiydi ne uğraşıyorlar anlamıyorum , hocam Final bile oynayabilirz belki gelecek oyuncular çok sağlam , yarın personeli antrenmanı falan komple elden geçiricem

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

devre arası mı geliyor hocam bekler falan ?

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    hocam ilk 11in tükendiği zaman teklifi kabul et ama yedek takım dahil bitene kadar sonuna kadar Sevilla

Nesil
    2012

devre arası mı geliyor hocam bekler falan ?
    Evet hocam bu akşam transfer çalışmalarını başlatıcam hayırlısıyla ama kesinlikle üst düzey defans oyuncuları

Quote Originally Posted by resoag View Post
    hocam ilk 11in tükendiği zaman teklifi kabul et ama yedek takım dahil bitene kadar sonuna kadar Sevilla
    Hocam ilk 11 ufak ufak düzelmeye başladı , buradan önemli bir kupa almadan gitmeye niyetim yok zaten gidersem daha önce dediğim gibi EPL 'ye giderim.

21. Default

Hocam boşver At. Madrid i Sevillayla devam (: Çok iyi takım kurmuşsun en fazla 2 sezonda şampiyonluk sende (:

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by 1234arda1234 View Post
    Hocam boşver At. Madrid i Sevillayla devam (: Çok iyi takım kurmuşsun en fazla 2 sezonda şampiyonluk sende (:
    Dediğin gibi iyi kadro kurduk biraz şanssızlıklar oldu sakatlık konusunda , devre arası takviyeleri ile daha iyi olacağını düşünüyorum ,

23. Default

Hocam fotoshoptan anlamıyorum da şu basın toplantısı görüntüsü zahmetli mi ? Nasıl yapabilirim ?

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by 1234arda1234 View Post
    Hocam fotoshoptan anlamıyorum da şu basın toplantısı görüntüsü zahmetli mi ? Nasıl yapabilirim ?

Kafanda birşey varsa akşam işten sonra hallederim , özelden istediğin resmi sen yolla istersen ben sana hazırlarım anlatması daha zor çünki

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Sakatlar çok sıkıntı yaratmış. Ama oyuncular döndüğünde zirveyi zorlayacağın kesin. Bence hedef küçültme. Çünkü şampiyon olabilecek kadroya sahipsin.
    TariboWest

26. Default

Hocam bir resim yolluyorum özelden..

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Gerçekten sürükleyici bir kariyer olmuş.1.sayfadan 34.sayfaya kadar okudum ve izledim..Başarılar diliyorum,sanırım kariyer bitimini bu gidişle Premier ligde yapacaksın..Özellikle grafik destekli anlatım takdire şayan

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Sakatlar çok sıkıntı yaratmış. Ama oyuncular döndüğünde zirveyi zorlayacağın kesin. Bence hedef küçültme. Çünkü şampiyon olabilecek kadroya sahipsin.

Bakalım hocam devre arası bize neler göstericek kafamdaki oyuncuları alabilrsek sonuna kadar kovalarız.

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by PaVLeNKo View Post
    Gerçekten sürükleyici bir kariyer olmuş.1.sayfadan 34.sayfaya kadar okudum ve izledim..Başarılar diliyorum,sanırım kariyer bitimini bu gidişle Premier ligde yapacaksın..Özellikle grafik destekli anlatım takdire şayan
    Beğenmenize çok sevindim kafamda öyle bir şey var , buradan EPL 'ye geçmeye çalışıcam ama tabi hedefleri gerçekleştirince , sanırım orada da noktalarım .

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Göze hoş geliyor o kesin dolayısıyla dikkat çekiyor,Bursasporla başlayan Sevilla ile devam eden kupasız geçen onca sezona rağmen izlenmeye değer

Sayfa 34 / 68 İlkİlk ... 24323334353644 ... SonSon

Mesaj Yetkileri